Asker Eşleri

kızlar canım çok yanıyor.eşimin bulunduğu bölgede oldu çatışma.hala eşimle konuşamadım.akşam aradım sorun yok yat uyu dedi.şehit filan yok merak etme dedi ama konuşamadık.şimdi haberlerden gördüm Allahım yardım et

Suriye için sabrı kalamdığını söyleyen sayın başbakanım sana sesleniyorum DAHA NE KADAR SABREDİCEKSİN!!!sabrına hayranım bu adamın.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta 3 askerin şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e başsağlığı diledi.
Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Erdoğan'ın gönderdiği mesajda, Orgeneral Özel'e üzüntülerini bildirdiği ifade edildi.

bu kadar basit işte.

jelicim aynı durumdayız, eşim de haberlerde adı geçen bölgede. gece uyumıcam demişti en son, hala aramadı.
sakin olmamız lazım canım, tek yapabildiğimiz dua etmek. kafayı yememek çok zor
.

günaydın kızlar Allah tüm askerlerimizi korusun

jelicim aynı durumdayız, eşim de haberlerde adı geçen bölgede. gece uyumıcam demişti en son, hala aramadı.
sakin olmamız lazım canım, tek yapabildiğimiz dua etmek. kafayı yememek çok zor
.

evet hayatım her zamanki gibi dua ediyoruz sabrediyoruz biticek diye kendi kendimizi teselli ediyoruz.umarım en kısa zamanda eşinle haberleşirsiniz.eşim dün gece sabaha kadar uyumadı bu gecede sabaha kadar nöbetçi yani düşünebiliyormusun bu adam bir çatışma olsa bu şekilde kendisini nasıl savunabilir acaba?bu moralle bu yorgunlukla nasıl olucak.

ne yapılabilir o kadar engel koyarken ortaya?? pat diye yapılabilecek çözümlerin hepsine engel olunmuyor mu?? çözüm çok basitken halkı maşa olarak kullanmıyorlar mı sen- ben im gibilerin aklına türlü kinci düşünceler eklemiyorlar mı??

bizler ne kadar üzülüyoruz sabır we başsağlığından başka ne söyleyebiliyoruz..öfkeliyim..ülkeyi yediler böldüler..huzuru neden istemezler..insanoğlu çıkarcıdır da bu bizdeki sayın pravakatörler kadarı yoktur sanırım!! allah sonumuzu hayır etsin!!!

biliyorum canım, uykusuzlar ama onlar dayanıyor bi şekilde. allah güç versin eşlerimize. yine bu kaçırılma olaylarının ardından hareketlenme başladı.
kaçırılmayı engellemeye yönelik bişey yok ama.
madem tehlikeli ne diye otobüs yola çıkarıyorsunuz.
eşim hiç bişe anlatamıyor da ,nerde olduğunu bile tam olarak bilmiyorum.
başımda acayip bi ağrı var, gece 3 gibi yattım.haber bekledim. uyanıp uyanıp dua ettim.
bugün tam bi ay oldu.
son dakika haberi geçiyor kızlar, iran karayılan denen iti yakaladığını açıklamış

Son düzenleme:

biz bu devlet için bu millet için bir şeyler yapmaya çalışan kesimiz.hepimizin eşleri dağda bayırda bu devlet bu millet için savaşıyor.kendimi çok suçladığım zamanlar oldu.sen ne yapıyorsun dedim bunca olay oluyor sen üstüne düşeni yapıyormusun bu devlete sayıp söverken.evet yapıyoruz belki yeterli değil ama en azından biz üstünüze düşen görevi yapıyoruz.başımızdakilerde üzülüp ağlayıp sızlanmak yerine üstlerine düşeni yapsalar herşey çözülecek.bu adamlar bir baklava çalanı yıllarca hapiste süründürüyorda elin itini baklava börekle besliyor.Allah sonumuzu hayır etsin.ya belki bana kızacaksınız ama hiç bu kadar çifte vatandaşlığım olsun istememiştim.

jelicim niye kızalım,
ben de ilerde çocuk düşüneceğim zaman avrupada doğum yapmak istiyorum.
çocuğun hayatı kurtulsun bari.

evet hayatım Allah veriyor güçlerini.önce kaçırılan 3 askeri bulsunlar.ne kadar uzun zmaan oldu hepimiz unuttuk değilmi?onuda versinler bizede imralı otelde yer çok besleriz biz.

evet canım pazar günü demiştiii...hayırlısıyla gelmiştir inşllhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…