okyonus hoşgeldinnaber
selam millet...gece gece ne yiyorsunuz aaa yazık kızlar midecinize:)))off çok stresliyim bir taşınsaydık hayırlısıyla...belirsizlik beni sinir ediyor artık
hoşbulduk canım napim gofret yiyorumekmek arası yapmışsın sende afiyet bal şeker olsun sweetçim sanada afiyet olsun kuzum cuma nikahımız var daha elbisem yok nikah şekeri seçmedim onlara takıldı kafam olmadı bir etek giyer giderim 5 dk sürcek zten
ayyy ne heycaaaaanlıseçersin elbiseni de bulursun canım daha 1 hafta var
evet canım heyecanlı ama bir okadar şaşkınım artık evli bir bayan olacağım kendime ait evim hayatımı paylaştığım biri olcak çok seviyorum onu evlenmeyide onunla çok istiyorum ama bir garip oldum bugün çok değişik duygular :97:
normla bu duygular nikaha yakın kasvet de çökebilir o da normalhayırlsıyle mutlu günlerinize kavuşun inşallah
amin canım inş. demek böyle tek böyle duygulara kapılan ben değilim gayet normal
ooo ne diyosun sen ben de pişmalık duygusu bile oldubekarlık sultanlık ben niye evleniyorum dedim.. oysa oysa ki benim kocam bir tane iyi ki ewlenmişim
kurban olduğum allahıma havale etme yüce allahım merhametlidir ne olursa olsun iyisini verir onlara iyilik edersin allah islah etsin geçen ayda burada bi pkk ölsü geldi nereden geldiyse karşılamaları bi görseniz sanarsın köye şehit geliyor sinir oldum lanet olsun ya
evet van muradiye de görev yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?