günaydın kızlar keyifler yerindedir umarımmm............
günaydın kızlar bugün çok çalışmam lazım hepinizi öpeyrum...
günaydın canım.ben pek keyfili uyanamadım bu sabah.kuaför mağduru olaraksaçlar bi tuhaf kaşlar bi tuhaf.
canım kaşlarını okudumda saçına ne yaptırdın ?ay küaförlerden böyle durumlarda nefret ediyorum
ay kızlar çalışmayı bende çok özledim bende çalışmaya başlamak istiyorum ama cesaretim yok kızım yüzünden nazlı ve süpürgesiz bir cadı
merhaba kader arkadaşlarım canlarım
antalyaya gidiş tarihimiz dün itibariyle belirlenmiş durumda, 19 eylül:18: en son o gün malatyadan antalyaya direkt uçuş varmış...aktarma zor oluyo bebişle...minicikken 6 kere uçuş maceramız olmuştu da..thy almaz bizi bir daha diyordumbabaannemiz heyecanla bekliyor bizi ah şu görümcem de bir evlenseydi:97:
herkesşler iyi umarımsevgiyle öperim hepinizi
saçımın uçlarında boya vardı onları kestirmiştim ama şimdi çok kuru çatallı böyle sanki kırıkmış gibi duruyo nefret ediyorum.o kadarda uzatmaya çalışıyorum yok yokgünaydın canım.ben pek keyfili uyanamadım bu sabah.kuaför mağduru olaraksaçlar bi tuhaf kaşlar bi tuhaf.
canım kaşlarını okudumda saçına ne yaptırdın ?ay küaförlerden böyle durumlarda nefret ediyorum
kolay gelsin canım sanada:)günaydın kızlaar,
ben de yoğunum bugünlerde. öptüm hepinizi
eşim banada diyor uçak biletini alalım artık dye ama ben hiç oralı olamıorum valla:)banada şimdiden stres bastı.durup durup ağlamalarım depresyonlarım başladı yine.Allahım bir mucize olsunda 1 sene daha burda kalayım lütfen...merhaba kader arkadaşlarım canlarım
antalyaya gidiş tarihimiz dün itibariyle belirlenmiş durumda, 19 eylül:18: en son o gün malatyadan antalyaya direkt uçuş varmış...aktarma zor oluyo bebişle...minicikken 6 kere uçuş maceramız olmuştu da..thy almaz bizi bir daha diyordumbabaannemiz heyecanla bekliyor bizi ah şu görümcem de bir evlenseydi:97:
herkesşler iyi umarımsevgiyle öperim hepinizi
özlemcim ben de okudum o haberi,
jandarma lojmanlarının önünde vurulmuş şehidimiz.
allah ailesine sabır versin.
jandarma zannedip vurmuşlardır, sivilmiş çünkü
inşallah öyle manzaralarla karşılaşmassın canım, korkma. allah korusun hepimizin eşlerini.
ama sen yine de evden çıkmamaya çalış olur mu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?