Asker Eşleri

ay kızlar çalışmayı bende çok özledim bende çalışmaya başlamak istiyorum ama cesaretim yok kızım yüzünden nazlı ve süpürgesiz bir cadı

merhaba kader arkadaşlarım canlarım
antalyaya gidiş tarihimiz dün itibariyle belirlenmiş durumda, 19 eylül:18: en son o gün malatyadan antalyaya direkt uçuş varmış...aktarma zor oluyo bebişle...minicikken 6 kere uçuş maceramız olmuştu da..thy almaz bizi bir daha diyordum babaannemiz heyecanla bekliyor bizi ah şu görümcem de bir evlenseydi:97:
herkesşler iyi umarım sevgiyle öperim hepinizi

merhaba canım hadi bakalım hayırlısı olsun canım oğluşun birazda babannesiyle vakit geçirsin özlemişlerdir şafak azalıyor inş. tez zamanda oğluşunla kavuşçaksınız babanıza :97:

selam kızlar moralim çok bozuk dün hakkaride şehit olan polisimiz tam da evimizin önünde vurulmuş, eşime saatlerce ulaşmaya çalıştım..inanın diken üstündeyim nefesimin daraldığını hissediyorum...eğer bu olaya tanık olsaydım aklıma mukayyet olamazdım...

özlemcim ben de okudum o haberi,
jandarma lojmanlarının önünde vurulmuş şehidimiz.
allah ailesine sabır versin.
jandarma zannedip vurmuşlardır, sivilmiş çünkü
inşallah öyle manzaralarla karşılaşmassın canım, korkma. allah korusun hepimizin eşlerini.
ama sen yine de evden çıkmamaya çalış olur mu tatlım

bilmiyorum canım inan şuan çok kötüyüm,eşim nöbetleri adı geçen Konak lojmanlarında tutacakmış güvenli olur diye de tam karşısındaki binalardan ev tutmuş offf avazım çıktığı kadar bağırasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…