kutlarsın zaman çabuk geçiyor öenmli olan güzel ilerlemek sakin sakin
Alfemo - Yemek Odaları - Modena Yemek Odası Yemek Odaları
kızlar bu yemek odası nasıl sizce masa sandalye ve tv ünitesini alcm taşıncz ordan oraya kalanları istemiyorum yer yok zaten
bence tv ünitesini alma en çok yer kaplayan o,tabi sen bilirsin
bide okyonus taşınırken parçalanabilecek şeyler bak,sökülüp takılması kolay şeyler,lojman merdivenlerinden çıkabilecek şeyler...
bence güzel canım yemek odası, ama tv ünitesi çok büyük gerçekten.
sadece tv sehpası şeklinde olanı varsa onu tercih edebilirsin.
bizm aldığımız takımın da tv ünitesi vardı ama sehpa olanı tercih ettik, her eve sığdıramazsın.
ayyy yarın ewlilik yıldönünümüz çok heycanlı
hayırlı olsun güzelim nice güzel yıllar kutlarsınız inşallah kaç yıl oldu canım
ay ev düzmekte nekadar zormuş yaa insanın çok fikri değişiyor hergün başka birsey beğeniyorum
saloni yede bakın,inegölde biz ordan almıştık okyonus ve çok güzel şeyler vardı...google a saloni yazarsan bakabilirsin
hepinize ıyı akşamlar hanımlar.eşim nöbetçi bu akşam sizlerle takılıcam
hoşgeldin canım seni daha önce bu topikte görmedim sanırım yenimi katılıosun aramıza:44:
hoşgeldin canım seni daha önce bu topikte görmedim sanırım yenimi katılıosun aramıza:44:
teşekkür ederim canım.aslında ocaktan beri buralardayıım ara ara gırıyorum bu topiğe.şu aralar anne adaylarının arasındayım
bu arada hayırlı olsun canım.anladığım kadarıyla evlılık hazırlığı var.allah tamamına erdırsın.bende 1 yıllık evlıyım
bebişin olcak demek burda bebiş bekleyen annede baya var Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsineşin neyci hangi sehirdesiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?