• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

bence güzel canım yemek odası, ama tv ünitesi çok büyük gerçekten.
sadece tv sehpası şeklinde olanı varsa onu tercih edebilirsin.
bizm aldığımız takımın da tv ünitesi vardı ama sehpa olanı tercih ettik, her eve sığdıramazsın.

bide okyonus taşınırken parçalanabilecek şeyler bak,sökülüp takılması kolay şeyler,lojman merdivenlerinden çıkabilecek şeyler...

bide okyonus taşınırken parçalanabilecek şeyler bak,sökülüp takılması kolay şeyler,lojman merdivenlerinden çıkabilecek şeyler...

Yatak Odaları - EVMO - Evinizin mobilyası Evmo'dan
yatak odasıda bunu begendik sürgülü dolap çabuk dağılıyor dediler bu kapaklı vidalı rahat oluyormuş hepsi sökülüyor canım tv ünitesindenden vazgeçireyim bari yoksa sığamıcaz bide sırf o tv ünitesi 1900 tl şimdi gördüm bu yatak odası 2000 mobilya parası kadar :52:

bence güzel canım yemek odası, ama tv ünitesi çok büyük gerçekten.
sadece tv sehpası şeklinde olanı varsa onu tercih edebilirsin.
bizm aldığımız takımın da tv ünitesi vardı ama sehpa olanı tercih ettik, her eve sığdıramazsın.

canım bende sehba olanlardan istiyorum ama işte tek başıma karar veremiyorum nişanlımında tercihi o bakalım çok pahalı oldugunu duyunca vazgeçer belki :60::60:

ay ev düzmekte nekadar zormuş yaa insanın çok fikri değişiyor hergün başka birsey beğeniyorum:51:

teşekkür ederim canım.aslında ocaktan beri buralardayıım ara ara gırıyorum bu topiğe.şu aralar anne adaylarının arasındayım:49:

bebişin olcak demek burda bebiş bekleyen annede baya var Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin :91: eşin neyci hangi sehirdesiniz canım

bu arada hayırlı olsun canım.anladığım kadarıyla evlılık hazırlığı var.allah tamamına erdırsın.bende 1 yıllık evlıyım:29:

saol canım aminn evlilik hazırlığıyla uğraşıyorum ama güzel hazırlıklar insan evine birşeylr aldıkça mutlu oluyor gelinliğimde dikilmeye başlandı :97:sende yeni evli sayılırsın :68:

Back