• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

hoşbuldum canısı:34:
kızım iyi hawuzda değil uyuyor.. tuwalet eğitimine başladım tekrardan olaylı geçiyor 2 gündür evde ekşın war:37:

selam hanımlar
bugun benim için önemli bir gün...
ilki bir test yaptırdım umarım iyi bir sonuç alırım...
ikincisi bugun ağrıda tercih edeceğim okullar belli olacak...hoş sabahtan beri bekliyoruz henüz halledemediler açmayı..sinir katsayılarım zaten yüksek...

deminde hırsla fıstık yerken ön alt dişimin arkasını kırmayı becerdim onada aynı şekilde gerildim..hayırdır inşallh diyorum....

geçmiş olsun canım.tahliller inş iyi çıkar kalbini ferah tut.bende tayin isticem ama okullar açılmadı memurlarda foruma baktım millet çıldırmış.cuma son gün nasıl yetişcek bende telaşlıyım.dişin için üzülme bi diş hekimini ziyaret et bebek öncesi diş bakımı yaptırman çok önemli.sakin olalım yarım saate açıklancakmış okullar

ormantik iftar yemeği hazırlıyccam:52:

iftardan sonra bebişi made ye gönder sabah alırsınız siz takılın romantik romantik :77: bende artık yıldönümü kutlamak istiyorum özendiriyosunuz beni hergün birinizin yıldönümü valla :60:

Son düzenleme:
Back