iyi geceler herkese...sizlere birşeyler danışmak istiyorum erkek arkadaşım hava astsubayı ve kısmet olursa evlilik düşünüyoruz.kasımda söz nişan inş. eşi hava astsubayı olan varsa beni her konuda bilgilendirebilirmi? bende çalışıyorum memurum.yani evde ast üst ilişkileri oluyomu tayinleri nasıldır gibi her konuda bilgilenmek istiyorum.
bu hafta bende uçurtma avcısına başlıorum.elimdeki şu kitabı biteremedim ne kadar sıkıcı geldi bana ya.aslında çok övüyorlardı ama beni sarmadı sanırım.
canım uçurtma avcısının da başı gerçekten sıkıcı ama sayfalar ilerledikçe üzülerek okudum.
benim bir türlü gelmeyen kitabııımmm!!merak içinde onu bekliyorunmm..kitapsızlık beni asi yapıyor canım :89:
günaydın kızlar umarım hepiniz iyisiniz... ığdır acayip sıcak yanıyor resmen vakit geçmiyo hiç(
okyanuscum az kalmış düğünü çoğu şeyi halletmişsin hadi hayırlı artık..gelinliğini bende merak ediyorum foto koyarsın düğünden sonra artık.
günaydın kızlar.hafta sonu annemle akraba ziyareti yaptık gezdik o yüzden nete giremedim.manisada çok sıcak resmen eriyoruz sıcaktansizler neler yaprınız? okyonus gelinliği halletmişsin sanırım çok sevindim çok güzel bir gelin ol mutlulukla giy canım.provada beğenmediğin bişey olursa zaten söyle isteklerini tekrar hatırlat içine sinsin bu çok önemli.
selam hanımlar
bugun benim için önemli bir gün...
ilki bir test yaptırdım umarım iyi bir sonuç alırım...
ikincisi bugun ağrıda tercih edeceğim okullar belli olacak...hoş sabahtan beri bekliyoruz henüz halledemediler açmayı..sinir katsayılarım zaten yüksek...
deminde hırsla fıstık yerken ön alt dişimin arkasını kırmayı becerdim onada aynı şekilde gerildim..hayırdır inşallh diyorum....
selam hanımlar
ikincisi bugun ağrıda tercih edeceğim okullar belli olacak...hoş sabahtan beri bekliyoruz henüz halledemediler açmayı..sinir katsayılarım zaten yüksek...
deminde hırsla fıstık yerken ön alt dişimin arkasını kırmayı becerdim onada aynı şekilde gerildim..hayırdır inşallh diyorum....
ewde mi ast üst ilişkisi anlamadım
erkek arkadaşınla konuşmuş olsan bence birbiriniz tanımanız için daha uygun olur.. evlemeyi düşündüğün birine her takıldığın şeyi sormalısın derim..
buluncağın ortamları sorduğunu düşünerek alt üst meselesi pek yoktur, gerçeğine göre bakılırsa..yani hawacılar daha relax oluyorlar bu bir gerçekheee jandarma deseydin yaşadıklarıma we duyduklarıma dayanarak olduğunu söyleyebilirim
tayin olayına gelince çok sık olmuyor uzun süre kalabiliyorlar tayin yerlerinde..
ewlilikte rütbe, tayin, ast üst durumlarından çok kişiliğin önemli olduğu gerçektir..hayata felsefik ekzantrik bakıyorum düşündüklerimi yazamıyorum
eşim jandarma uzman çvş keşke hawacı oleydiiiiama yine aynı konumda oleydiii tabi
tayin we diğer durumlarına bakarsan yanına kişilik koymarak ewlenmek için uygundur derimuygunluğunu sormadın ama
hayat size mutluluk getirsin..see you
selam hanımlar
herşeyi konuşuyoruz soruyorum ediyorum ama sonuçta evlilik aynı evde yaşamak bambaşka birşey,şuanda herşey yolunda ve çok basit erkek arkadaşıma göre.ne sorsam halledilir yapılır edilir havasında:)) hayatımda hep ben asla bir askerle evlenmem demiştim çünkü tanıdıklarım emir vermeyi seven insanlardı bende gıcık olurdum.ama erkek arkadaşım öyle değil en azından şuan için,gerçi birazda kişisine göre değişiyo mesleği ne olursa olsun.sizede çok teşekkür ederim, yanıtladğınız için
herşeyi konuşuyoruz soruyorum ediyorum ama sonuçta evlilik aynı evde yaşamak bambaşka birşey,şuanda herşey yolunda ve çok basit erkek arkadaşıma göre.ne sorsam halledilir yapılır edilir havasında:)) hayatımda hep ben asla bir askerle evlenmem demiştim çünkü tanıdıklarım emir vermeyi seven insanlardı bende gıcık olurdum.ama erkek arkadaşım öyle değil en azından şuan için,gerçi birazda kişisine göre değişiyo mesleği ne olursa olsun.sizede çok teşekkür ederim, yanıtladğınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?