Asker Eşleri

ewde mi ast üst ilişkisi anlamadım
erkek arkadaşınla konuşmuş olsan bence birbiriniz tanımanız için daha uygun olur.. evlemeyi düşündüğün birine her takıldığın şeyi sormalısın derim..
buluncağın ortamları sorduğunu düşünerek alt üst meselesi pek yoktur, gerçeğine göre bakılırsa..yani hawacılar daha relax oluyorlar bu bir gerçek heee jandarma deseydin yaşadıklarıma we duyduklarıma dayanarak olduğunu söyleyebilirim
tayin olayına gelince çok sık olmuyor uzun süre kalabiliyorlar tayin yerlerinde..
ewlilikte rütbe, tayin, ast üst durumlarından çok kişiliğin önemli olduğu gerçektir..hayata felsefik ekzantrik bakıyorum düşündüklerimi yazamıyorum

eşim jandarma uzman çvş keşke hawacı oleydiiii ama yine aynı konumda oleydiii tabi
tayin we diğer durumlarına bakarsan yanına kişilik koymarak ewlenmek için uygundur derim uygunluğunu sormadın ama
hayat size mutluluk getirsin..see you

günaydın kızlar umarım hepiniz iyisiniz... ığdır acayip sıcak yanıyor resmen vakit geçmiyo hiç (
okyanuscum az kalmış düğünü çoğu şeyi halletmişsin hadi hayırlı artık..gelinliğini bende merak ediyorum foto koyarsın düğünden sonra artık.

günaydın kızlar,
dün annemle babam geldiler, bende kaldılar giremedim canlarım. kociş de internete giremediğim için üzüldü zaten.
napıyım şurda bi günümüz var, yarın dönücekler yazlığa.
bu arada güzelim asfaltları sökerek yeniden ankaranın en işlek yollarına yol yapmaya çalışan gökçeki tebrik ediyorum,sayesinde işe yarım saat geciktik.

günaydın kızlar.hafta sonu annemle akraba ziyareti yaptık gezdik o yüzden nete giremedim.manisada çok sıcak resmen eriyoruz sıcaktan sizler neler yaprınız? okyonus gelinliği halletmişsin sanırım çok sevindim çok güzel bir gelin ol mutlulukla giy canım.provada beğenmediğin bişey olursa zaten söyle isteklerini tekrar hatırlat içine sinsin bu çok önemli.

tam 2 ay var canım düğünümüze beyaz esyalarımı aldık mobilya perde hal fln kaldı onlarıda yakında halledicez gelinliğimde başlandı dikilmeye beğenmediğim yerleri olursa söylüycem kadın modeli bire bir dikicem dedi inş. diker en korktuğum o ya aynısını yapamazsa diyordum hep :44:düğün fotoğraflarımı paylaşırım hemen

teşekkürler canım içime sindi ama inş. modeli bire bir dikebilir çok tasiye eden oldu bire bir modeli aynı dikiyolar dediler o yüzden oraya gittim bakalım:97:

selam hanımlar
bugun benim için önemli bir gün...
ilki bir test yaptırdım umarım iyi bir sonuç alırım...
ikincisi bugun ağrıda tercih edeceğim okullar belli olacak...hoş sabahtan beri bekliyoruz henüz halledemediler açmayı..sinir katsayılarım zaten yüksek...

deminde hırsla fıstık yerken ön alt dişimin arkasını kırmayı becerdim onada aynı şekilde gerildim..hayırdır inşallh diyorum....

Canım olumlu çıkar testin inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun bu arada

geçmiş olsun canım inş. istediğin gibi sonuçlar alırsın dualarım seninle

herşeyi konuşuyoruz soruyorum ediyorum ama sonuçta evlilik aynı evde yaşamak bambaşka birşey,şuanda herşey yolunda ve çok basit erkek arkadaşıma göre.ne sorsam halledilir yapılır edilir havasında:)) hayatımda hep ben asla bir askerle evlenmem demiştim çünkü tanıdıklarım emir vermeyi seven insanlardı bende gıcık olurdum.ama erkek arkadaşım öyle değil en azından şuan için,gerçi birazda kişisine göre değişiyo mesleği ne olursa olsun.sizede çok teşekkür ederim, yanıtladğınız için

geçmiş olsun matarani,
umarım bütün sonuçların istediğin gibi çıkar.

canım benimki havacı değil jandarma assb. o evlendiğin erkeğe göre değişir bence benim eşim sever emretmeyi çünkü 20 yıldır adam emretmiş evdede ne kadar yapmak istemesede emir kipli cümleler çok kuruyor ha havacıları bilmem onların işi jandarmaya göre biraz daha rahat bildiğim kadarıyla havacı eşi arkadaşım var hemşire burda o öyle diyor kişiliğide önemli yani benim ki asker olmadan önce de alışkınmış emretmeye

ewlenmeden önce kati düşüncelerim we relax bir adam.. normal ama senin ki durumuna göre çok çok normal ki eşim " 2 senede bir tayin görüyormusşunuz öyle mi" dediğimde yok canım o da nereden çıktı öyle bişey yok demişti..asla asker olmaz demiştim senin gibi..
hayırlısı olsun sizin için.. olumsuz düşünce aranızdaki bağ kuwwetli ise.. şunu da aklınan at emir werme olayını..kişilik meselesidir birçok şey gibi bu da..sizden uzak olsun ki olumsuzluklar yaşamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…