• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

al benden bir tane daha:)tek değilim ne güzel.bende 30 kilo aldım demek alınabiliyomuş:)verebildinmi bari kilocukları

neler aldın öyle bacım 32 parça maşallah:)alışverişin dibine vurmuşsun sen:)bende haftada bir şey alıp aman ne çok alış veriş yaptım diyorum:))

verdim valla emzirirken gitti cadı harbiden iliğimi kemirdi emerken:37:bir sene sonra yine 50 kiloydum ben bile inanamadım....:30:

verdim valla emzirirken gitti cadı harbiden iliğimi kemirdi emerken:37:bir sene sonra yine 50 kiloydum ben bile inanamadım....:30:

2.kızımı 78 kiloyla doğurmuştum ilkim emmedi diye 2.için çok uğraştım yengem sağolsun bol bol tahin pekmez yedirdi sütün bol olsun diye 85'e vurdu ibre ondan sonra veremedim kızım 2,5yaşına kadar emdi maşallah şimdi 6 yaşında hala ben 85 kiloyum sen iyiymişsin sadece emzirerek eski haline dönmüşsün ne güzel gerçi ben evlendiğimde 70 kilo idim hiç ömrü hayatımda 65'i bile görmedim ya neyse

kızlar 30 kilo falan dediniz korkuttunuz beni iyice:53:
ebru şallının kitabını ezberlerim valla, allah korusun beni 30 kilodan.:60:
3 kiloya bile sinir oluyorum.

topik bomboş kızlarr nerdesinizz gelin iki sohbet edelim yaa:68:

swett tatlım nasıl geçiyor tatilin

canım haftasonu gelmiyo bizim hatunlar,
kocişler sağolsun:34:

iş güç canım ya alışverişe gidip geldim doldurdum arabayı,mamalar yaptım
yarın annemle babam gelebilir bi iki günlüğüne işleri varmış ankarada.
kendi evleri de aylardır kapalı bişeyler hazırlayayım dedim.
sen naptın canım bugün çıkmadnız mı alışverişe falan

canım haftasonu gelmiyo bizim hatunlar,
kocişler sağolsun:34:

iş güç canım ya alışverişe gidip geldim doldurdum arabayı,mamalar yaptım
yarın annemle babam gelebilir bi iki günlüğüne işleri varmış ankarada.
kendi evleri de aylardır kapalı bişeyler hazırlayayım dedim.
sen naptın canım bugün çıkmadnız mı alışverişe falan

oh afiyet olsun tatlım :34:yok canım çıkmadık benim paşa kho öğrencilerini gezdirdi şehitliklerde şimdi gitti eveyrn yine devam haftaya cumartesi mobilya bakıcaz inş. pazar nöbeti var yine :37:

halimemm ppolyannam bacılar buyrunn hoşgeldiniz okuyuculardanmısınız sizde topiğin maşallah çok meraklısı var :68: aramıza katılın bahtiyar edin bizi:51:

iyi geceler, nasılsın? canım ben çoğu zaman kitap okuyorum, topic açık oluyor ama her yazılanı okumuyorum. selamını şimdi gördüm.

saol canım iyiyim gözlerim kapanıyor uykusuzluktan ama direniyorum..oğluşun da eli kulağında uyandı uyanacak, ben işte nereye baksam diye dolanıyorum:27: sen nasılsın..ne okuyorsun? en son ayşe kulin okudum hayatını...daha da elime bişicik alamadım:37:

uçurtma avcısını bitirdim canım şimdide Fatih Sultan Mehmet'i anlatan Dünyanın İlk Günü adlı kitabı okuyorum. Ayşe Kulin'in Veda kitabını okudum 3 hafta falan oluyor, tavsiye ederim.

uçurtma avcısını bitirdim canım şimdide Fatih Sultan Mehmet'i anlatan Dünyanın İlk Günü adlı kitabı okuyorum. Ayşe Kulin'in Veda kitabını okudum 3 hafta falan oluyor, tavsiye ederim.
bu hafta bende uçurtma avcısına başlıorum.elimdeki şu kitabı biteremedim ne kadar sıkıcı geldi bana ya.aslında çok övüyorlardı ama beni sarmadı sanırım.

bende kiloları verdim ama göbeceği veremedim.aynı duruyo sanki göbek.hem sarkık hemde kocaman:((

Back