• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

slmm kızlar yorgunluktan ölüyoum ama tatlı yorgunluk bir sürü işi halletim bugün beyaz eşyaları aldımmmm moda eviyle anlaştım gelinlik ölçülerim alındı 17 agustos iilk provam linkleri etiketliycem buraya beyza eşyaları aldım 4400 tl peşin oldu ödedim parayı çarşamba günü paşama gönderiyorum evimize kurulcak mesai çıkışı nöbet mesai gece atışı zaman yok netten baktık akşam begendik bugünde hepsini bulup aldım

moda evi gelinliğimi çok beğendi çok güzel model dedi sorma 3 aydır arıyorum model dedim tefal ütü arzum blender taç uyku seti aldık herbişi çok güzellll stres fln kalmadı bir haftasonuda mobilyaları hallederiz sonra perde halı olcak inş. hepsiii beyaz eşyaların likleri aşarıda kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN49A74NE
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - Solo - Bulaşık Makineleri - SMS53M48TR

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - Solo - Maxx 7 (7 kg kapasiteli) -

okyonus cum bende bosch aldım beyaz eşyalarımı.güle güle mutlu günlerde kullan canım çok güzeller

merhaba canım ne kadar güzel hamileliklerde şöyle diyolar ya 8 kilo aldım yok ben 9 kilo aldım anacım nasıl yaptınız ben tam 30 kilo aldım anam benden bi tane dah vardı artık çöp varili gibi yuvarlanıyordum son zamanlarımda bide kulakları çınlasın müfit hocamın ne söylenirdi bana....ana ne günlerdi be hamilelik:1:
al benden bir tane daha:)tek değilim ne güzel.bende 30 kilo aldım demek alınabiliyomuş:)verebildinmi bari kilocukları
angelcim isim konusunda ben moda olan isimlerden uzak durmanı tavsiye ederim:27: tabi naçizane fikrim ama......beş yıl önce aa çok güzel dediğimiz bir ad bugün kulağa ıyyyykkk bööğğğ geldi artık oluyo...bu isimlere de aylara şöyle bir göz atıp görebilirsin...zira her üç çocuktan birininki aynı oluyo:9:

özloşşş kız neler aldın anlatsana...parasız pulsuz bacım....ben geçen haftalarda bi günde tıktım kredi kartına 32 parça kıyafeti..bakalım sonu nasıl olcek:27:

neler aldın öyle bacım 32 parça maşallah:)alışverişin dibine vurmuşsun sen:)bende haftada bir şey alıp aman ne çok alış veriş yaptım diyorum:))

Son düzenleme:
herkese selam tekrardan...arkadaşlar sizde eminim düşünmüşsünüzdür söylemek bana düşmez ama ne olur belki şimdiye kadar mesaj atamamış olanlar vardır...somaliye yardım ne olursunuz

selam kızlar,
mataranicim ben de tam bu senenin fitre miktarlarına bakıyordum, ramazan sonunda eşimle benim fitrelerimizi somaliye göndermeyi düşünüyorum.
kızılaya mı unicefe mi göndersem emin olamadım.

kızlar ben de attım somali için msj
bir mesajla zaten kimse zenginliğinden olmaz
ama bence önce kendi çevremizdeki yardıma muhtaç insanlara
bakmalıyız, okadar çoklar ki:(((

Son düzenleme:
selam kızlar,
mataranicim ben de tam bu senenin fitre miktarlarına bakıyordum, ramazan sonunda eşimle benim fitrelerimizi somaliye göndermeyi düşünüyorum.
kızılaya mı unicefe mi göndersem emin olamadım.

ne güzel düşünmüşsünüz canım, bizde eşimle aynı şeyleri konuştuk akşam . bu sene fitre miktarı 7.5 lira civarı. ama miktar size kalmış. yani herkes gücünün yettiğince yatırabiliyor. bu konuda araştırma yapıp ,birbirimizi bilgilendirelim.
mataraniciğim sms gönderdik canım, verilen numaraya.

kızlar ben bu sms lerin yerine ulaşacağından nedense şüpheliyim:26:
hadi kızılay resmi bi kurum diyelim, o bile zamanında fos çıktı. onun dışındaki derneklere ise asla güvenmem.
o yüzden endişelerim var. kara kara düşünüyorum nasıl göndersem diye.

arkadaşlar boğazımda düğümlendi akşam haber izlerken yediklerim..içim sızladı Allahım yardımcıları olsun...biz nelerden şikayet ediyoruz diye kendimden utandım :(

kızlar ben bu sms lerin yerine ulaşacağından nedense şüpheliyim:26:
hadi kızılay resmi bi kurum diyelim, o bile zamanında fos çıktı. onun dışındaki derneklere ise asla güvenmem.
o yüzden endişelerim var. kara kara düşünüyorum nasıl göndersem diye.

canım aynen ben de çok şüphe yaşadım..gel gitler napsam diye..malesef güvenilirlik konusunda yüzde yüz emin olamadım...ama en son diyanette karar kıldım tatlım...Allah kötüniyetlilere fırsat vermesin....hesap nolarına yatıracağız inşallah:34:

al benden bir tane daha:)tek değilim ne güzel.bende 30 kilo aldım demek alınabiliyomuş:)verebildinmi bari kilocukları

neler aldın öyle bacım 32 parça maşallah:)alışverişin dibine vurmuşsun sen:)bende haftada bir şey alıp aman ne çok alış veriş yaptım diyorum:))

:27: kuzucum yazmıştım hatta o gün..görmemişsin demek..valla çanta ve ayakkabı hariç etek elbise pantolon kapri bol bol badi vs....aklına gelebilecek her cinsten şey...gerçekten dibine vurduğum gündür..unutulmazlarım arasında yer aldı:9: bakalım kredi kartına yaptırdığım 12 taksitte bizim bütçeyi vuracak mı:27:

evet canım en iyisi diyanet, iyi yapmışsın sen de.ben de orayı düşünüyorum

iyi haftasonları diliyorum kızlar:71:

okyonuscum hayırlı olsun canım güle güle kullanın hepsi çok güzel,:nazar:
stresini alışveriş yapa yapa atıcaksın taze gelin:71:

çok saol canım benim beyza eşyalar gelinlik aradan çıktı biraz olsun rahatladım :97:

okyonuscuğum güle güle kullan eşyalarını. bosch almakla iyi bir karar vermişsin. benimde bütün beyaz eşyalarım bosch çok memnunum. :3:

saol tatlım boshu tavsiye etti herkez bakınca bende çok begendim kullandığımdada memnun kalıcam gibi duruyorlar çok begenerek aldım :8:

slmm kızlar yorgunluktan ölüyoum ama tatlı yorgunluk bir sürü işi halletim bugün beyaz eşyaları aldımmmm moda eviyle anlaştım gelinlik ölçülerim alındı 17 agustos iilk provam linkleri etiketliycem buraya beyza eşyaları aldım 4400 tl peşin oldu ödedim parayı çarşamba günü paşama gönderiyorum evimize kurulcak mesai çıkışı nöbet mesai gece atışı zaman yok netten baktık akşam begendik bugünde hepsini bulup aldım

moda evi gelinliğimi çok beğendi çok güzel model dedi sorma 3 aydır arıyorum model dedim tefal ütü arzum blender taç uyku seti aldık herbişi çok güzellll stres fln kalmadı bir haftasonuda mobilyaları hallederiz sonra perde halı olcak inş. hepsiii beyaz eşyaların likleri aşarıda kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN49A74NE
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - Solo - Bulaşık Makineleri - SMS53M48TR

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - Solo - Maxx 7 (7 kg kapasiteli) -

okyonus cum bende bosch aldım beyaz eşyalarımı.güle güle mutlu günlerde kullan canım çok güzeller
saol canım doğru tercih yaptım sanırım memnun olan çok kişi var :68:

evet canım en iyisi diyanet, iyi yapmışsın sen de.ben de orayı düşünüyorum

iyi haftasonları diliyorum kızlar:71:

günaydın sweet tatlım nasılsın :71:

hoşgeldin okyonusum, iyiyim canım haftasonu keyfi yapıyorum.:6:
fırın aldın mı canım ben mi göremedim,
bi de gelinliğin nasıl bi model?
ayy çok heyecanlıııı:69:

hoşgeldin okyonusum, iyiyim canım haftasonu keyfi yapıyorum.:6:
fırın aldın mı canım ben mi göremedim,
bi de gelinliğin nasıl bi model?
ayy çok heyecanlıııı:69:

fırın almadık canım bir süre set üstüyü kullanıcaz gerek olursa alıcm onuda beğendim:66: gelinliğim straplez taşlı biraz çok abartı değil 3 ayda anck buldum istediğim modeli :65:

Back