ee canım hakkaride sokağa falan çıkmak yok, evde uslu uslu otur kocişine süslen iştehahahah sweett çookk kötüsün neden moralimi bozuyorsun
puhahahahasüper rota kuzum..bence insanlık adına çokça ders çıkarırsın..neler var neler dersin
evet bu hayatta Paristen Hakkariye de gitmek varmış derim artık ölsem de gam yemem derim
ee canım hakkaride sokağa falan çıkmak yok, evde uslu uslu otur kocişine süslen işte
mal varlığımın yarısını da kocişe süsleneceğim şeylere harcadım anlarsın sen
her şey vatan için bacıım
hahahahah ayy bayılazaamm sweett, Vatan sağolsun dimi bacım
kızlar matarani yok kaç gündür?:26::26:
slmm kızlar yorgunluktan ölüyoum ama tatlı yorgunluk bir sürü işi halletim bugün beyaz eşyaları aldımmmm moda eviyle anlaştım gelinlik ölçülerim alındı 17 agustos iilk provamlinkleri etiketliycem buraya beyza eşyaları aldım 4400 tl peşin oldu ödedim parayı çarşamba günü paşama gönderiyorum evimize kurulcak mesai çıkışı nöbet mesai gece atışı zaman yok netten baktık akşam begendik bugünde hepsini bulup aldım
moda evi gelinliğimi çok beğendi çok güzel model dedi sorma 3 aydır arıyorum model dedimtefal ütü arzum blender taç uyku seti aldık herbişi çok güzellll stres fln kalmadı bir haftasonuda mobilyaları hallederiz sonra perde halı olcak inş. hepsiii beyaz eşyaların likleri aşarıda kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN49A74NE
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - Solo - Bulaşık Makineleri - SMS53M48TR
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - Solo - Maxx 7 (7 kg kapasiteli) - WAE244S1TR
okyonus naptın bütün gün girmedin?
hazırlıklar devammı ???
canım huzur içinde mutlulukla kullan evindeslmm kızlar yorgunluktan ölüyoum ama tatlı yorgunluk bir sürü işi halletim bugün beyaz eşyaları aldımmmm moda eviyle anlaştım gelinlik ölçülerim alındı 17 agustos iilk provamlinkleri etiketliycem buraya beyza eşyaları aldım 4400 tl peşin oldu ödedim parayı çarşamba günü paşama gönderiyorum evimize kurulcak mesai çıkışı nöbet mesai gece atışı zaman yok netten baktık akşam begendik bugünde hepsini bulup aldım
moda evi gelinliğimi çok beğendi çok güzel model dedi sorma 3 aydır arıyorum model dedimtefal ütü arzum blender taç uyku seti aldık herbişi çok güzellll stres fln kalmadı bir haftasonuda mobilyaları hallederiz sonra perde halı olcak inş. hepsiii beyaz eşyaların likleri aşarıda kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN49A74NE
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - Solo - Bulaşık Makineleri - SMS53M48TR
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - Solo - Maxx 7 (7 kg kapasiteli) - WAE244S1TR
kızlar somalide son üç ayda 5 yaşından küçük tam 29 bin çocuk açlıktan ölmüşbizimkiler afra tafra yapar....o yavrularım bir lokma kuru ekmek bile yiyememiş tam yüreğimin ortası sızladı.....bu ayki bütün artırabildiğimi yollamayı düşünüyorum....nolur siz de destek olun...belki bir kaç meleği kurtarabiliriz Allahım oğlumu bütün nimetlerinle besleyebildiğim için sonsuz şükürler olsun........
slmm kızlar yorgunluktan ölüyoum ama tatlı yorgunluk bir sürü işi halletim bugün beyaz eşyaları aldımmmm moda eviyle anlaştım gelinlik ölçülerim alındı 17 agustos iilk provamlinkleri etiketliycem buraya beyza eşyaları aldım 4400 tl peşin oldu ödedim parayı çarşamba günü paşama gönderiyorum evimize kurulcak mesai çıkışı nöbet mesai gece atışı zaman yok netten baktık akşam begendik bugünde hepsini bulup aldım
canım işte bizimkilerde bulupda bunayan cinsten arada valla aç bırakıyom anlasın diye ikigün herşeyi yiyo sonra yine aynı...keşke onlara sunduklarımızın değerine bilseler belki azcıkda büyüyünce bilirumut işte
bende gördüm canımhaberlerde için acıdı çocukların hallerine. açlıktan heryerleri kurumuş. ama benim anlamadığım şey o açlıkta, yoklukta insanlar neden çocuk yapıyor. bu nasıl iş anlamadımdünyaya getirecekleri çocuğun nasıl bir ortamda büyüyeceğini de biliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?