Asker Eşleri

kızlar somalide son üç ayda 5 yaşından küçük tam 29 bin çocuk açlıktan ölmüş bizimkiler afra tafra yapar....o yavrularım bir lokma kuru ekmek bile yiyememiş tam yüreğimin ortası sızladı.....bu ayki bütün artırabildiğimi yollamayı düşünüyorum....nolur siz de destek olun...belki bir kaç meleği kurtarabiliriz Allahım oğlumu bütün nimetlerinle besleyebildiğim için sonsuz şükürler olsun........

slmm kızlar yorgunluktan ölüyoum ama tatlı yorgunluk bir sürü işi halletim bugün beyaz eşyaları aldımmmm moda eviyle anlaştım gelinlik ölçülerim alındı 17 agustos iilk provam linkleri etiketliycem buraya beyza eşyaları aldım 4400 tl peşin oldu ödedim parayı çarşamba günü paşama gönderiyorum evimize kurulcak mesai çıkışı nöbet mesai gece atışı zaman yok netten baktık akşam begendik bugünde hepsini bulup aldım

moda evi gelinliğimi çok beğendi çok güzel model dedi sorma 3 aydır arıyorum model dedim tefal ütü arzum blender taç uyku seti aldık herbişi çok güzellll stres fln kalmadı bir haftasonuda mobilyaları hallederiz sonra perde halı olcak inş. hepsiii beyaz eşyaların likleri aşarıda kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN49A74NE
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - Solo - Bulaşık Makineleri - SMS53M48TR

Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - Solo - Maxx 7 (7 kg kapasiteli) - WAE244S1TR

canım benim hayırlı olsun gözün aydın...Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin....iyi yapmışsın bosch almakla

canım huzur içinde mutlulukla kullan evinde

canım işte bizimkilerde bulupda bunayan cinsten arada valla aç bırakıyom anlasın diye ikigün herşeyi yiyo sonra yine aynı...keşke onlara sunduklarımızın değerine bilseler belki azcıkda büyüyünce bilirumut işte

okyonuscum hayırlı olsun canım güle güle kullanın hepsi çok güzel,
stresini alışveriş yapa yapa atıcaksın taze gelin

okyonuscuğum güle güle kullan eşyalarını. bosch almakla iyi bir karar vermişsin. benimde bütün beyaz eşyalarım bosch çok memnunum.

okyonuscuğum güle güle kullan eşyalarını. bosch almakla iyi bir karar vermişsin. benimde bütün beyaz eşyalarım bosch çok memnunum.

bende gördüm canımhaberlerde için acıdı çocukların hallerine. açlıktan heryerleri kurumuş. ama benim anlamadığım şey o açlıkta, yoklukta insanlar neden çocuk yapıyor. bu nasıl iş anlamadımdünyaya getirecekleri çocuğun nasıl bir ortamda büyüyeceğini de biliyorlar.

herkesler aynı düşüncede değil çocuğa insana değerle alakalı kendine çevrene duyduğun saygıyla alakalı ben artık bu çok çocuk mevzusuna cahillik diyemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…