Asker Eşleri

hahahha ip atlarız top oynarız teşekkür ederim lacey derin bi mücadele beni bekliyor hakkaridee angel ben öykü ve masal isimlerini çok beğeniyorum kız olursa tabii

Kuzum masal benim favorimdi ama eşim olmaz diye diretti
eski sevgilisinin adı mı diycem de imkanı yok
şimdilik rafa kaldırdım o isteğimi
ama nazıma niyazıma dayanamazda kabul ederse bilmem :78:

bende anlamadım canım kızımda 12-13 kilo civarı almıştım normal beslenerek. ama oğluş beni çok zorladı. hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren doğana kadar bulantım geçmedi. hatta sezaryana girerken bile karnım aç olmasına rağman bulantım vardı. ama yatak döşek düşürecek kadar bir bulantı değildi. ama ağır yemekler yiyemiyordum

sağolun destekleriniz için kızlar....evet istemesek de bu dönemleri yaşıyoruz, yaşamak zorundayız....önemli olan hasarsız atlatmak:3!: kocişe de bulaştırıp geçen bir yıldan sonra ilk kez ciddi anlamda tartışmanın ne alemi vardı şimdi teprik ediyorum kendimi

aman yaaa almışım elime çikolatamı kahvemi yürüsün gitsin herkes büyük ablam psikolog..danışman daha doğrusu...kendisiyle tearpi yaptık bu gelişinde içinde biriktirdiklerin sana yük olmaktan başka hiçbir işe yaramaz ve o yükler de gün geçtikçe ağırlaşır dedi...atacaksın sırtına yoluna devam..sırası gelince de bırakacaksın bitecek dedi..çok doğruydu

bunu yollayayım da bakayım ne kaynatıyosunuz..katılayım

kızlar size önümüzdeki hafta izleyeceğim rotayı açıklıyorum : Paris,İstanbul,Van,Hakkari..ne kadar yumuşak bir iniş gerçekleştireceğime dikkat çekmem istedim

Son düzenleme:

ben ilk günden itibaren minik bir fil yavrusu gibiydim ne var ne yoksa yiyordum hatta eşim artık benle dışarı çıkmak istemiyordu çünkü bir sırt çantası dolusu yicek taşıyodu garibim....bide kulakları çınlasın karşı komşum şehnazcımın ne zaman kapıyı çalsa elimde turşu kavanozunu görünce kadıncagız sinir krizi geçiyodu benim yüzümden

bak işte hepimiz aynı şeyi yapıyoruz daralınca sanki bunların hepsi kocalarımız yüzünden oluyo gibi hemen ona sarıyoruz,hastalığın normal seyrediyo panik yok birtanem

angelcim isim konusunda ben moda olan isimlerden uzak durmanı tavsiye ederim tabi naçizane fikrim ama......beş yıl önce aa çok güzel dediğimiz bir ad bugün kulağa ıyyyykkk bööğğğ geldi artık oluyo...bu isimlere de aylara şöyle bir göz atıp görebilirsin...zira her üç çocuktan birininki aynı oluyo

özloşşş kız neler aldın anlatsana...parasız pulsuz bacım....ben geçen haftalarda bi günde tıktım kredi kartına 32 parça kıyafeti..bakalım sonu nasıl olcek

ayyy iyi yapmışsın kuzum insana inanılmaz bi rahatlama geliyo dimi ayy bacım ayakkabılar çok ucuz burda sanırım mal varlığımı onlara yatırdım

kızlar size önümüzdeki hafta izleyeceğim rotayı açıklıyorum : Paris,İstanbul,Van,Hakkari..ne kadar yumuşak bir iniş gerçekleştireceğime dikkat çekmem istedim

puhahahaha süper rota kuzum..bence insanlık adına çokça ders çıkarırsın..neler var neler dersin

ben de kendime iştahlıydım çok yerdim derim şahsen hiç yiyecek taşımışlığım olmadı afiyet olsun yaramıştır bıcırığa

bak işte hepimiz aynı şeyi yapıyoruz daralınca sanki bunların hepsi kocalarımız yüzünden oluyo gibi hemen ona sarıyoruz,hastalığın normal seyrediyo panik yok birtanem

zavallılar accık huzursuzlansın o da..gerçi tersini yaşamıyo hiç ki çok acıdım şimdi, gönlünü alırım napayım:78:

Canım 2 isim koyacağız biz zaten
kız olursa zeynep ....
erkek olursa mustafa ya da kemal .....
bunlar sabit
diğer isimleri o yüzden yeni olanlardan seçmeye çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…