ayy evet çok güzel bi isim bencede...bilgeyi de beğenirim ben,derin de güzel...
kız sen gel yeter şaka biizmki
hahahha ip atlarız top oynarızteşekkür ederim lacey derin bi mücadele beni bekliyor hakkaridee angel ben öykü ve masal isimlerini çok beğeniyorum kız olursa tabii
aranızda bi 100er euro toplayıp gönderin valla mahsur kalacam burdageldiğimin 2. günü varımı yoğumu döktüm parise
hahahha ip atlarız top oynarızteşekkür ederim lacey derin bi mücadele beni bekliyor hakkaridee angel ben öykü ve masal isimlerini çok beğeniyorum kız olursa tabii
bende anlamadım canım kızımda 12-13 kilo civarı almıştım normal beslenerek. ama oğluş beni çok zorladı. hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren doğana kadar bulantım geçmedi. hatta sezaryana girerken bile karnım aç olmasına rağman bulantım vardı. ama yatak döşek düşürecek kadar bir bulantı değildi. ama ağır yemekler yiyemiyordummerhaba canım ne kadar güzel hamileliklerde şöyle diyolar ya 8 kilo aldım yok ben 9 kilo aldım anacım nasıl yaptınız ben tam 30 kilo aldım anam benden bi tane dah vardı artık çöp varili gibi yuvarlanıyordum son zamanlarımda bide kulakları çınlasın müfit hocamın ne söylenirdi bana....ana ne günlerdi be hamilelik
muhafazakarım kızım ben
hahahha bak buna daha çok gülerimmm
bende anlamadım canım kızımda 12-13 kilo civarı almıştım normal beslenerek. ama oğluş beni çok zorladı. hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren doğana kadar bulantım geçmedi. hatta sezaryana girerken bile karnım aç olmasına rağman bulantım vardı. ama yatak döşek düşürecek kadar bir bulantı değildi. ama ağır yemekler yiyemiyordum
sağolun destekleriniz için kızlar....evet istemesek de bu dönemleri yaşıyoruz, yaşamak zorundayız....önemli olan hasarsız atlatmak:3!: kocişe de bulaştırıp geçen bir yıldan sonra ilk kez ciddi anlamda tartışmanın ne alemi vardı şimditeprik ediyorum kendimi
aman yaaa almışım elime çikolatamı kahvemi yürüsün gitsin herkesbüyük ablam psikolog..danışman daha doğrusu...kendisiyle tearpi yaptık bu gelişinde içinde biriktirdiklerin sana yük olmaktan başka hiçbir işe yaramaz ve o yükler de gün geçtikçe ağırlaşır dedi...atacaksın sırtına yoluna devam..sırası gelince de bırakacaksın bitecek dedi..çok doğruydu
bunu yollayayım da bakayım ne kaynatıyosunuz..katılayım
angelcim isim konusunda ben moda olan isimlerden uzak durmanı tavsiye ederimtabi naçizane fikrim ama......beş yıl önce aa çok güzel dediğimiz bir ad bugün kulağa ıyyyykkk bööğğğ geldi artık oluyo...bu isimlere de aylara şöyle bir göz atıp görebilirsin...zira her üç çocuktan birininki aynı oluyo
özloşşş kız neler aldın anlatsana...parasız pulsuz bacım....ben geçen haftalarda bi günde tıktım kredi kartına 32 parça kıyafeti..bakalım sonu nasıl olcek
ayyy iyi yapmışsın kuzum insana inanılmaz bi rahatlama geliyo dimiayy bacım ayakkabılar çok ucuz burda sanırım mal varlığımı onlara yatırdım
kızlar size önümüzdeki hafta izleyeceğim rotayı açıklıyorum : Paris,İstanbul,Van,Hakkari..ne kadar yumuşak bir iniş gerçekleştireceğime dikkat çekmem istedim
ben ilk günden itibaren minik bir fil yavrusu gibiydim ne var ne yoksa yiyordum hatta eşim artık benle dışarı çıkmak istemiyordu çünkü bir sırt çantası dolusu yicek taşıyodu garibim....bide kulakları çınlasın karşı komşum şehnazcımın ne zaman kapıyı çalsa elimde turşu kavanozunu görünce kadıncagız sinir krizi geçiyodu benim yüzümden
bak işte hepimiz aynı şeyi yapıyoruz daralınca sanki bunların hepsi kocalarımız yüzünden oluyo gibi hemen ona sarıyoruz,hastalığın normal seyrediyo panik yok birtanem
angelcim isim konusunda ben moda olan isimlerden uzak durmanı tavsiye ederimtabi naçizane fikrim ama......beş yıl önce aa çok güzel dediğimiz bir ad bugün kulağa ıyyyykkk bööğğğ geldi artık oluyo...bu isimlere de aylara şöyle bir göz atıp görebilirsin...zira her üç çocuktan birininki aynı oluyo
özloşşş kız neler aldın anlatsana...parasız pulsuz bacım....ben geçen haftalarda bi günde tıktım kredi kartına 32 parça kıyafeti..bakalım sonu nasıl olcek
ohh iyi yapmışsın canım, hakkaride evde giyersin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?