Asker Eşleri

ellerine sağlık teyzemin, helal olsun.
yok kk'ya gelecek de, " imam kocam beni aldatıyor ne yapayım" diye soracağına halletmiş meseleyi.
orman kanunu uygulayacaksın azizim:52:

ellerine sağlık teyzemin, helal olsun.
yok kk'ya gelecek de, " imam kocam beni aldatıyor ne yapayım" diye soracağına halletmiş meseleyi.
orman kanunu uygulayacaksın azizim:52:

Kesinlikle canım
zaten buraya gelip soranlar da herkes kocasını eleştirdikçe
ilerki sayfalarda kocalarına karşı ne olursa olsun bir savunma mekanizması geliştiriyorlar
yok aslında o kadar da değil benim kocam falan
dün zampara dedikleri adam sonra aslında beni seviyorda cümleleriyle aklanıyorlar:51:

hayırdır canım nerden elediler cinsiyetten dolayı?
çok saçma bi durum, ben de kaymakam olamadım bu yüzden.:47:

ben bayanların iş alanlarında erkkelerden daha düzenli ve disiplinli olduklarını düşünüyorum,ve bu ayrımı yapmakla çok şey kaybediyolar:47:

harita genel komutanlığına mulakatlarda elendim...
msb akaryakıt ikmal nato bilmemne diye giden bir yer vardı mülaktta elendim e salak zihniyet başvururken bayan olduğumu anlamadınmı diyosun adamlar resmen egolarını tatmin ettiler bak aklıma geldi delirdim gene:47: :47: :47:

harita genel komutanlığına mulakatlarda elendim...
msb akaryakıt ikmal nato bilmemne diye giden bir yer vardı mülaktta elendim e salak zihniyet başvururken bayan olduğumu anlamadınmı diyosun adamlar resmen egolarını tatmin ettiler bak aklıma geldi delirdim gene:47: :47: :47:

haha bende kara,deniz,jandarma ve sahil güvenlikten itinayla elendim:65:mutluyum,gururluyum:65:bir sürü askerlik anım oldu:62:

haha bende kara,deniz,jandarma ve sahil güvenlikten itinayla elendim:65:mutluyum,gururluyum:65:bir sürü askerlik anım oldu:62:

ya sahil güvenlikteni hiç söylemiyorum bile adamlar bile gözüme sokar gibi hersene alıyo her sene 5 10 kişi alıyo ben diyom kısım gidip takdırım sallıcam önlerinde artık edepsiz oldum....:84:

bonjuuuğğğ hatunlar napıyosunuz??? benim pariste son bir haftam...kocişim ev perişan halde gel de şu evi bi yerleştir diyor:1:...oooofff gözümde büyüyor valla ev yerleştirmek çok zorrrr:50::50:

o mülakatlar için aldığım takımlarında haddi hesabı yok:1:şimdi çıkarıp çıkarıp bakıyorum aaa ben bunu kara kuvvetlerine giderken giymiştim diye:52:

Back