Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine sağlık teyzemin, helal olsun.
yok kk'ya gelecek de, " imam kocam beni aldatıyor ne yapayım" diye soracağına halletmiş meseleyi.
orman kanunu uygulayacaksın azizim![]()
ellerine sağlık teyzemin, helal olsun.
yok kk'ya gelecek de, " imam kocam beni aldatıyor ne yapayım" diye soracağına halletmiş meseleyi.
orman kanunu uygulayacaksın azizim![]()
kökten çözümimamım kaldı antensiz:26:
ay o kesileni ben alabilirmiyim...yanlış anlamayın kızlar şu alımlarda hep erkek engeline takıldımda en sonunda takdıracam diyodum hazır kesilmiş ben alıp takdırı vereyim yaa
![]()
hayırdır canım nerden elediler cinsiyetten dolayı?
çok saçma bi durum, ben de kaymakam olamadım bu yüzden.![]()
ben bayanların iş alanlarında erkkelerden daha düzenli ve disiplinli olduklarını düşünüyorum,ve bu ayrımı yapmakla çok şey kaybediyolar![]()
harita genel komutanlığına mulakatlarda elendim...
msb akaryakıt ikmal nato bilmemne diye giden bir yer vardı mülaktta elendim e salak zihniyet başvururken bayan olduğumu anlamadınmı diyosun adamlar resmen egolarını tatmin ettiler bak aklıma geldi delirdim gene![]()
![]()
![]()
haha bende kara,deniz,jandarma ve sahil güvenlikten itinayla elendimmutluyum,gururluyum
bir sürü askerlik anım oldu
![]()
ya sahil güvenlikteni hiç söylemiyorum bile adamlar bile gözüme sokar gibi hersene alıyo her sene 5 10 kişi alıyo ben diyom kısım gidip takdırım sallıcam önlerinde artık edepsiz oldum....:84:
güzelmi diyede sor:)
sormammı![]()
tatmin oldunmu bille dicem o edepsizlere
ne mezunsun bacım?