Asker Eşleri

bonjuuuğğğ hatunlar napıyosunuz??? benim pariste son bir haftam...kocişim ev perişan halde gel de şu evi bi yerleştir diyor...oooofff gözümde büyüyor valla ev yerleştirmek çok zorrrr

Hoşgeldin Mademoiselle
son haftanın tadını çıkar
kocişine de kavuşuyorsun ne güzel
yardıma gelelim mi

Hoşgeldin Mademoiselle
son haftanın tadını çıkar
kocişine de kavuşuyorsun ne güzel
yardıma gelelim mi

hahahaha hoşbuldum taze anneeee sorma kuzum çok özledim zaten ama ev yerleştirme derdi baya kafama takılıyo aslında yardıma hayır demem ama gebesin yavrımmmm nasıl kıyayım sağaaaaa ee sen napıyon bebiko nasıl isim düşündünüzmü

mülakatların stresi zaten yedi bitirdi beni,
yurdumun güzide kurumlarndan birinde adamın biri "iş değiştirceğine eş değiştir" deyip bi de üzerine nuri alço kahkahası patlatmıştı bana.
özleeem çikolata da getiiiir

Ayy ben bebişi de kendimle beraber koşturuyorum alıştı o artık teyzesi iş yapmayaeşim benden daha çok hamile sanki benim yapacaklarımı da o yapıyor
kız için benim aklımda alya ismi var da daha konuşmadık bakalım:90:isim önerilerine açığım

haha banada bekar olarak başvurduğumda sevgilin varmı diye sormuşlardı,var dediğimde de ee naparsınız sevgilinle demişti:18:ip atlarız,top oynarız

ayy evet çok güzel bi isim bencede...bilgeyi de beğenirim ben,derin de güzel...

selamlarrr, o ne güzel bir haberdi. ellerine sağlık teyzemin, işlevini kaybettikten sonra gitsin bakalım sevgilisine kk dert köşesine bende bakıyorum arada sonunda kocaları sütten çıkmış ak kaşık gibi aklıyorlarrr
angelciğim nasılsın , bulantıların ne alemde,oğluşta 9 ay bulantım oldu. tek artısı kilo almamam oldu(8 kg )
sweetciğim akşam sohbeti kaçırdın malesef sohbet koyu idi mevzu kaynanalar olunca
madeciğim isimler çok güzel. sağlıcakla dünyaya gelsin inşallahminiğin
özlemciğim kolay gelsin tatilden sonra hiç çekilmez şimdi eşya yerleştirmek

canım benimmm aminnn çok saol

iyiym canım bugün yok bulantım çok şükür ama olmasının da faydaları varmış demek ki
bulantılarım geçtikten sonra ben kapılardan sığmam artık

merhaba canım ne kadar güzel hamileliklerde şöyle diyolar ya 8 kilo aldım yok ben 9 kilo aldım anacım nasıl yaptınız ben tam 30 kilo aldım anam benden bi tane dah vardı artık çöp varili gibi yuvarlanıyordum son zamanlarımda bide kulakları çınlasın müfit hocamın ne söylenirdi bana....ana ne günlerdi be hamilelik

haha banada bekar olarak başvurduğumda sevgilin varmı diye sormuşlardı,var dediğimde de ee naparsınız sevgilinle demişti:18:ip atlarız,top oynarız

hahahha ip atlarız top oynarız teşekkür ederim lacey derin bi mücadele beni bekliyor hakkaridee angel ben öykü ve masal isimlerini çok beğeniyorum kız olursa tabii

isimlerden söz açılmışken kızımın adı " HANDE" anlamı gülücük demek. ismini severek koyduk.
benden de birkaç öneri"DERİN,MISRA,ÖZÜM,ÖYKÜM,İLKİM"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…