harita malasefkiokuldan mezun olduğumda akideşler dalga geçmişlerdi düğün hediyesi olarakda maket teodalit getirmişlerdi....evi yerleştirirken kullanırsın demişlerdi....
bonjuuuğğğ hatunlar napıyosunuz??? benim pariste son bir haftam...kocişim ev perişan halde gel de şu evi bi yerleştir diyor...oooofff gözümde büyüyor valla ev yerleştirmek çok zorrrr
anam haritada zor haaaaaaaa okunurken kesin üç tahta bırakıyonuzdur:97:
Hoşgeldin Mademoiselle
son haftanın tadını çıkar
kocişine de kavuşuyorsun ne güzel
yardıma gelelim mi
hahahaha hoşbuldum taze anneeeesorma kuzum çok özledim zaten ama ev yerleştirme derdi baya kafama takılıyo aslında yardıma hayır demem ama gebesin yavrımmmm nasıl kıyayım sağaaaaa ee sen napıyon bebiko nasıl isim düşündünüzmü
mülakatların stresi zaten yedi bitirdi beni,
yurdumun güzide kurumlarndan birinde adamın biri "iş değiştirceğine eş değiştir" deyip bi de üzerine nuri alço kahkahası patlatmıştı bana.
özleeem çikolata da getiiiir
Ayy ben bebişi de kendimle beraber koşturuyorum alıştı o artık teyzesi iş yapmayaeşim benden daha çok hamile sanki benim yapacaklarımı da o yapıyor
kız için benim aklımda alya ismi var da daha konuşmadık bakalım:90:isim önerilerine açığım
ayy evet çok güzel bi isim bencede...bilgeyi de beğenirim ben,derin de güzel...
selamlarrr, o ne güzel bir haberdi. ellerine sağlık teyzemin, işlevini kaybettikten sonra gitsin bakalım sevgilisinekk dert köşesine bende bakıyorum arada sonunda kocaları sütten çıkmış ak kaşık gibi aklıyorlarrr
angelciğim nasılsın , bulantıların ne alemde,oğluşta 9 ay bulantım oldu. tek artısı kilo almamam oldu(8 kg )
sweetciğim akşam sohbeti kaçırdın malesef sohbet koyu idi mevzu kaynanalar olunca
madeciğim isimler çok güzel. sağlıcakla dünyaya gelsin inşallahminiğin
özlemciğim kolay gelsin tatilden sonra hiç çekilmez şimdi eşya yerleştirmek
özüm de bak çok hoş bi isim angel bi düşün derim....
çikolata getircem de hacılar parfüm çok pahalı
selamlarrr, o ne güzel bir haberdi. ellerine sağlık teyzemin, işlevini kaybettikten sonra gitsin bakalım sevgilisinekk dert köşesine bende bakıyorum arada sonunda kocaları sütten çıkmış ak kaşık gibi aklıyorlarrr
angelciğim nasılsın , bulantıların ne alemde,oğluşta 9 ay bulantım oldu. tek artısı kilo almamam oldu(8 kg )
sweetciğim akşam sohbeti kaçırdın malesef sohbet koyu idi mevzu kaynanalar olunca
özüm de bak çok hoş bi isim angel bi düşün derim....
Ayy ben bebişi de kendimle beraber koşturuyorum alıştı o artık teyzesi iş yapmayaeşim benden daha çok hamile sanki benim yapacaklarımı da o yapıyor
kız için benim aklımda alya ismi var da daha konuşmadık bakalım:90:isim önerilerine açığım
haha banada bekar olarak başvurduğumda sevgilin varmı diye sormuşlardı,var dediğimde de ee naparsınız sevgilinle demişti:18:ip atlarız,top oynarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?