Asker Eşleri

maşallah severim ben zeki çocukları.şimdi nası uslumu bari.en azından 10 yıl sonrada olsa rahat edicekmiyim bilmek istiyorum:))

şimdi küçük adam oldu artık
kocaman insanlarla onlarla aynı yaştaymış gibi muhabbet ediyor
ama tek sorun kendi yaşıtlarıyla problem yaşıyor
fazla zeki olunca ukalalık diz boyu tabi
beğenmiyor onları falan
ne kadar zeki olursa olsun hangi yaştaysa ona göre davranmak gerekiyor bence
şehit olan abimin oğlu yengem ve annemler o dengeyi ayarlayamadılar malesef
yaşı ilerledikçe farkına varır diye avutuyoruz bakalım şimdilik kendimizi

angelim şehit abimin çocuğu dedin bitirdin beni :14:
nası zordur şimdi babasızlık onun için, yengen için de tabi ki...
oofff offf çok sinirlendim yine:47:

şimdi küçük adam oldu artık
kocaman insanlarla onlarla aynı yaştaymış gibi muhabbet ediyor
ama tek sorun kendi yaşıtlarıyla problem yaşıyor
fazla zeki olunca ukalalık diz boyu tabi
beğenmiyor onları falan
ne kadar zeki olursa olsun hangi yaştaysa ona göre davranmak gerekiyor bence
şehit olan abimin oğlu yengem ve annemler o dengeyi ayarlayamadılar malesef
yaşı ilerledikçe farkına varır diye avutuyoruz bakalım şimdilik kendimizi

canım benim yiğenimde de var o.daha 9 yaşında ama kendini benimle aynı yaşta sanıor:)makyaj yapmalar kendi yaşıtlarını beğenmemeler.o artık genç kız oldu ya çocuklarla oynamazmış:)şimdikiler çok acayip ya.

angelim şehit abimin çocuğu dedin bitirdin beni :14:
nası zordur şimdi babasızlık onun için, yengen için de tabi ki...
oofff offf çok sinirlendim yine:47:

Evet canım çok ama çok zor
yengem çok zorlandı bir de erkek çocuk olunca rol model baba yok
babamda 60 yaşında artık ne kadar ayak uydurabilir ki torununa
ölen öldüğüyle kalmıyor aslında asıl hikaye asıl mücadele ondan sonra başlıyor:59:

canım benim yiğenimde de var o.daha 9 yaşında ama kendini benimle aynı yaşta sanıor:)makyaj yapmalar kendi yaşıtlarını beğenmemeler.o artık genç kız oldu ya çocuklarla oynamazmış:)şimdikiler çok acayip ya.

şimdikiler doğarken herşeyi bilerek doğuyorlar canım
biz 5 kardeşiz ben de yeğen çok:1:
4 yaşında ikramız var annesi evin içinde parfüm şişesi saklıyor ondan çünkü ne var ne yoksa herşeye sıkıp bitiriyor:52:

şimdikiler doğarken herşeyi bilerek doğuyorlar canım
biz 5 kardeşiz ben de yeğen çok:1:
4 yaşında ikramız var annesi evin içinde parfüm şişesi saklıyor ondan çünkü ne var ne yoksa herşeye sıkıp bitiriyor:52:

evet canım valla alemler.artık kızım yok diyede üzülmüyorum.sağolsun benim rujlarımı allık fırçalarımı kolyelerimi mahveden bir oğlum var.allık fırçamla saçını taramaya çalışıyor rujumu bulduğu zaman parmaklarını sokup dudağına ve suratına sürüyor.:)

evet canım valla alemler.artık kızım yok diyede üzülmüyorum.sağolsun benim rujlarımı allık fırçalarımı kolyelerimi mahveden bir oğlum var.allık fırçamla saçını taramaya çalışıyor rujumu bulduğu zaman parmaklarını sokup dudağına ve suratına sürüyor.:)

oyyy yerim onu ben
tam ısırmalık zamanı onun şimdi :1:

a lütfen kızınızla birde alışveriş zevkini düşünün benimkiyle alışverişe bir çıkıyoz aman allahım akıllara zarar bi durum bi damlacık b.k tezgahlardaki penyeleri karıştırıp bir tane bulup aynanın karşıına geçip üstüne tutuyor hmmm... bu olmadı beyenmedim diyip bu işlemi mağzadiki bütün ürünlerde deneyen bi tip yakında avm girişlerine resmimizi koyucaklar dikkat bunların içeri girmesi yasaktır diye...:66:

ayrancı pazarına hamileyken çok gittim galiba kızım ordaki yaşlı kokoş teyzemlere benziyo hani tezgahı talan eden tipler vardırya..:1:

a lütfen kızınızla birde alışveriş zevkini düşünün benimkiyle alışverişe bir çıkıyoz aman allahım akıllara zarar bi durum bi damlacık b.k tezgahlardaki penyeleri karıştırıp bir tane bulup aynanın karşıına geçip üstüne tutuyor hmmm... bu olmadı beyenmedim diyip bu işlemi mağzadiki bütün ürünlerde deneyen bi tip yakında avm girişlerine resmimizi koyucaklar dikkat bunların içeri girmesi yasaktır diye...:66:

canım valla benimde kızım olsa felaket bir şey olucak kesin.alışveriş manyağı kokoş bir şey olur heralde:)

benim de çalışasım yok canım,
bugünü free friday yapsak iyi olcak:64:
dün bahsettiğim yanımda çalışmayan(!) hatun 11 de gelip 11.45 te kaçtı. hala da gelmedi.
bütün motivasyonumu bozuyor.

okyonuscum gelinlik arayışlarında sanırım, :nazar::nazar::nazar:
bugün limango da akay gelinlik indirime girmiş. çok güzel modeller var ve uygun gayet de. okyonus geldi aklıma görünce:69: prenses gibi olcak bizim kız

Son düzenleme:
Back