ellerine sağlık teyzemin, helal olsun.
yok kk'ya gelecek de, " imam kocam beni aldatıyor ne yapayım" diye soracağına halletmiş meseleyi.
orman kanunu uygulayacaksın azizim
ellerine sağlık teyzemin, helal olsun.
yok kk'ya gelecek de, " imam kocam beni aldatıyor ne yapayım" diye soracağına halletmiş meseleyi.
orman kanunu uygulayacaksın azizim
kökten çözümimamım kaldı antensiz:26:
ay o kesileni ben alabilirmiyim...yanlış anlamayın kızlar şu alımlarda hep erkek engeline takıldımda en sonunda takdıracam diyodum hazır kesilmiş ben alıp takdırı vereyim yaa
hayırdır canım nerden elediler cinsiyetten dolayı?
çok saçma bi durum, ben de kaymakam olamadım bu yüzden.
ben bayanların iş alanlarında erkkelerden daha düzenli ve disiplinli olduklarını düşünüyorum,ve bu ayrımı yapmakla çok şey kaybediyolar
harita genel komutanlığına mulakatlarda elendim...
msb akaryakıt ikmal nato bilmemne diye giden bir yer vardı mülaktta elendim e salak zihniyet başvururken bayan olduğumu anlamadınmı diyosun adamlar resmen egolarını tatmin ettiler bak aklıma geldi delirdim gene
haha bende kara,deniz,jandarma ve sahil güvenlikten itinayla elendimmutluyum,gururluyum bir sürü askerlik anım oldu
ya sahil güvenlikteni hiç söylemiyorum bile adamlar bile gözüme sokar gibi hersene alıyo her sene 5 10 kişi alıyo ben diyom kısım gidip takdırım sallıcam önlerinde artık edepsiz oldum....:84:
güzelmi diyede sor:)
sormammıtatmin oldunmu bille dicem o edepsizlere
ne mezunsun bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?