bende yetişemedim sweet:)
bu arada bebşin ismine karar verdik kız olursa tanem,erkek olursa ozan
canım hayırlı olsun bebişin ismi:)Tanem hoşuma gitti.
canım ayaz büyüyünce başlarsın sen de bişeylere,eşinden ayrı olmak zaten yeterince zor biliyosun.
hem iş hem çocuk zor olurdu eşin yokken.
ben de sırf bu yüzden erteliyorum zaten bebiş olayını.
günaydın kızlar
yine yok yapamıyorum diyerek başladığım bir güne gün-aydın(!)
günaydın canım, hayırdır inşallah noldu?
haydaaaa bismillah neyi yapamıyosun canım?hayırdır?
günaydın canım.bebiş nasıl bakalım.uslu uslu uyuyormu:)
biçki-dikiş kursuna başlamak istiyorum canım.yılardır içimde böyle bir heves var zaten.dikiş öğrenip modelistlik kurslarınada gidicem ilerde ve bir butik açıcam.yani öyle istiyorum en azından.kısmet olur inşallah.
bende yetişemedim sweet:)
bu arada bebşin ismine karar verdik kız olursa tanem,erkek olursa ozan
bildiğiniz şeyler kızlar....eşimsizliği...evsizliği....yalnızlığı...ve daha bir sürü şeye olan özlemlerle başa çıkmayı.....ama en çok da oğluma hem anne hem baba olmayı yapamıyorum
hep iyimser tablolar oluşturmak kafamda beni o kadar yıprattı ki....neyse kızlar sabah sabah sizin de canınızı sıkmayayım...
madecim hayırlı olsun isimler
öptm sizleri
isimler çok güzel
tanem hep ince zarif kızları hatırlatır bana
Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah
aman Allah aşkına omu bakıcak çocuğa yılın kaç günü görmüşki çocuğunu.bilmez ayol o:)şaka bir yana babası benden iyi bakıyo valla.poposunu bilem temziliyo oğluşunun.nasıl özlüyosa adam gece beni uyandırmıyodu ağladığı zaman mamasını bile o yapıyordu:)öyle canım, her şeyi 2 sene erteliyoruz
kayınvalideye güvenip yola çıkmayacaksın işte canım, bunu öğrenmiş oldun.hep lafta onlarınki.
neyse zaten çoğu gitti azı kaldı sizin,
kociş gelince verirsin ayazı kucağına sen gidersin kursuna ooh biraz da o baksın
canım sıkma canını bende senle aynı durumdayım biliyorsun kadre arkadaşım benim:)biticek bu günler.bak az kaldı sayaç hep aşağıya doğru iniyo %48 kalmış.çoğu gitti azı kaldı artık.bu kışıda atlattığımız zaman bakıcaz keyfimize.yıllarca evimden çıkmamamyı düşünüyorum.ne anneme ne başka bir yere gitmicem ben:)bildiğiniz şeyler kızlar....eşimsizliği...evsizliği....yalnızlığı...ve daha bir sürü şeye olan özlemlerle başa çıkmayı.....ama en çok da oğluma hem anne hem baba olmayı yapamıyorum
hep iyimser tablolar oluşturmak kafamda beni o kadar yıprattı ki....neyse kızlar sabah sabah sizin de canınızı sıkmayayım...
madecim hayırlı olsun isimler
öptm sizleri
evet var canım bende halk eğitimin biçki-dikiş kursuna gitmek istiyorum 3 saat fila sürüyo.yani epi topu 4 saat bakıcak ama ağlanıp duruyo bakabilirmiyim diye.millet çalışıyo veriyo bebeğini kayınvalideye bütün gün bakıyolar.ayıp ama bu kadarda olmaz yahalk eğitim merkezlerinde modelistlikte var kurs olarak,moda tasarım diye geçiyo sanırım...
biçki-dikiş kursuna başlamak istiyorum canım.yılardır içimde böyle bir heves var zaten.dikiş öğrenip modelistlik kurslarınada gidicem ilerde ve bir butik açıcam.yani öyle istiyorum en azından.kısmet olur inşallah.
gayet uslu canım bulantım yok akşamdan beri çok şükür
doğduktan sonra da uslu olsa süper olur
canım halkeğitimlerin çoğunda kreşler oluyogidip görüşsene sen kurstayken bırakabiliyosun oraya ufaklığı....
ya kızlar ne beceriksiz insanlar var ya,
dosyacı katili olucam valla.
bi fotokopi çekip posta yapacak alt tarafı,
sanki uzağa füze fırlatıyo salak,
fotokopi çekeyim diye bana getirmişler yazıyı.
benim zaten fotokopi makinesi fabrikam var
inşallah canım benimki doğduğu zaman çok usluydu valla herkes imreniyordu ne ağlardı ne sesi çıkardı emzir uyusun emzir uyusun pikniklerden gezmelerden geri kalmadım aylarca.ama şimdi sorma gitsin
Annesi hareketli çocuk zeki olur derler
Abimin oğlu da öyleydi küçükken illallah dedirtiyordu herkese
şimdi 10 yaşında IQ 119 çıkıyor
bir ara siyaset meydanı falan izliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?