Asker Eşleri

yerim onun totosunu
hiç inandırıcı gelmedi söyledikleri zaten

anlıyorum canım alışkanlık..ben de hep koşarken kendimi frenlerdim hopppsss bebek var diye masa başındaysan gittiği yere kadar çalış bence kuzum..maddi açıdan birikim yapıp doğumdan sonraya saklarsın izin hakkını...çocuk için ilk iki yaş çok ama çok önemli tatlıcım... ben hep şükrediyorum..çalışmaya başlamamamda var bir hayır diye..gerçi önecden beri hep iki yıl ücretsiz izin alırım derdim....doğduktan sonra göreceksin..kimselere emanet edemiyosun

Canım zaten seneye tayin var eşimle gidebilirsem mecburen istifa edeceğim
kpss ile atanırsam eşimin olduğu yere ne ala rahat rahat izin kullanırım
atanamazsam yine kafadan izinli olucam

Canım zaten seneye tayin var eşimle gidebilirsem mecburen istifa edeceğim
kpss ile atanırsam eşimin olduğu yere ne ala rahat rahat izin kullanırım
atanamazsam yine kafadan izinli olucam

her halukarda annesiyel büyüyen şanslılardan olacak bebeğimiz kızımız diyecektim angel içimden öyle geldi birden..geçenlerde de madeye oğlun demiştim..hadi hayırlısı..sağlıkla inşallah

her halukarda annesiyel büyüyen şanslılardan olacak bebeğimiz kızımız diyecektim angel içimden öyle geldi birden..geçenlerde de madeye oğlun demiştim..hadi hayırlısı..sağlıkla inşallah

ahh canım eşimin içine doğan da kız belki çok istediği içindir
2 hafta önce kuzenim geldi yurtdışından buraya da uğradılar
kızı var 6 aylık
eşim kucağından indirmedi bebeği
sağlıklı olsunlar inşallah

selamm kızlarrrr
of tatilin hiç tadı yok eşim olmayınca çok sıkılıyorum
hastayım denize de giremiyorum zaten
of bir an önce gelsin eşim artık yaaaaa:84:

yarından itibaren yediklerime dikkat etmeye karar verdim o yüzden bugün epey çikolata stoğu yaptım uzun vadede sindire sindire vereceğim inşallah:97: düştükçe buraya da yazarım hem bana motive olur

canım amin en öenmlisi sağlığı zaten..inşallah gönlünüzce olur o zaman..benimki de erkek istiyordu..dalga geçiyodum hep ne o öyle aşiret ağası mı olacak diye, hanzo musun nesin diyordum eminim çok tatlı olacak...belki dünür oluruz kız olursa

selamm kızlarrrr
of tatilin hiç tadı yok eşim olmayınca çok sıkılıyorum
hastayım denize de giremiyorum zaten
of bir an önce gelsin eşim artık yaaaaa:84:

selam tatilci tabbi olmaz canım inşallah gelir bir an önce antalyada neredesin bakalım

ablamın yanındayım ben canım konyaltında..

selam kızlar,
gaipten sorular soran arkadaş kaybolmuş,dün de şüphelenmiştim zaten. vardı bi gariplik.

monacığım resimlerini gördüm çok tatlı çıkmışsın, faceden yorum yazamıyorum kocişle ortağız diye, iyi tatiller tatlım

yarından itibaren yediklerime dikkat etmeye karar verdim o yüzden bugün epey çikolata stoğu yaptım uzun vadede sindire sindire vereceğim inşallah:97: düştükçe buraya da yazarım hem bana motive olur

çikolata mııııı hayatımı alt üst eden icat o zaten, bütün kilolarımı ona borçluyum. bi vazgeçebilsem çok iyi olcak
ben de her gün bugün dikkat edicem diye uyanıyorum canım ama işe gidince öğlenler kendimi kaybediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…