BDP Van Milletvekili Aysel Tuğluk’a terör propagandası yapmak suçundan 2 yıl hapis cezası verildi.
Güncelleme:02 Ağustos 2011 20:20
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 17 Mart 2010'da yaptığı konuşmadan dolayı özel yetkili Van Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğince yürütülen soruşturma kapsamında Van 3. Ağır Ceza Mahkemesince hakkında dava açılan milletvekili Tuğluk'a “terör örgütü propagandası yapma” suçundan 2 yıl hapis cezası verildi.:118::118::118::118::118:
canım sakin ol bak, zaten eşin çanakkalede değil mi, ilk düğün sorun olmaz.
diğer düğün için de en kötü ihtimalle günübirlik gelir hemen düğüne.haftasonu zaten.
17sindeki balayı olduğu hafta için izin alsanız 5 günlük mazaret yeter.
zaten merak etme o durumda eşinin gerekirse firar edeceğini komutanları da biliyordur.
bilmez miyim canım,
eşim ameliyat olmuştu,10 gün raporluydu, ama komutanları tehdit etti resmen,
bi daha evinin yüzünü göremezsin hemen gel araziye diye.gitti tıpış tıpış işte
madecim sence 2 yıl yatar mı bu kadın, yoksa 3 yıldan az olduğu için yatmadan mı geçirir.?
aynısı bizede oldu bazen komutanlarımızın insanlık damarlarının duygularının alındığını düşünüyorum...eşim elinden ameliyet olmuştu 15 gün istirahat verildi...(bu arada eşim idari sınıftan yani bütün gün bilgisayar başında)2.gün işe çağırdılar adam tek eliyle iş yaptı...
ay neler yaşıyoruz o an çok sinirlendiğimiz üzüldüğümüz şeylere şimdi gülerek anlatıyoruz... aa okyanus sana moral olurmu bilmem ama biz evlendik adam beni eve bıraktı gemiye gitti hani 20 gün sonra geldi ya oo biz adam geldi diye sevindik tabi gene izin yok 10 gün sonra bi nato görevi patlattılar bizim gemiye 1 sene yok yaa
ya eğer öncedende cezası varsa ve ertelenmişse onunla birlikte bu yılıda yatar(yani eski ceza+2 yıl),yok eğer yargılanmış ve fakat ceza almamışsa bu cezası ertelenir yani yine aramızda olur,ayrıca milletvekili ya sıyırabilir...
aynısı bizede oldu bazen komutanlarımızın insanlık damarlarının duygularının alındığını düşünüyorum...eşim elinden ameliyet olmuştu 15 gün istirahat verildi...(bu arada eşim idari sınıftan yani bütün gün bilgisayar başında)2.gün işe çağırdılar adam tek eliyle iş yaptı...
ay neler yaşıyoruz o an çok sinirlendiğimiz üzüldüğümüz şeylere şimdi gülerek anlatıyoruz... aa okyanus sana moral olurmu bilmem ama biz evlendik adam beni eve bıraktı gemiye gitti hani 20 gün sonra geldi ya oo biz adam geldi diye sevindik tabi gene izin yok 10 gün sonra bi nato görevi patlattılar bizim gemiye 1 sene yok yaa
evet canım en iyi ihtimalle milletvekilliği bitince yatar, eski cezası varsa dediğin gibi. yoksa 2 yıl gel yat demezler şimdi.
millet müebbetle yargılanıyor kadına 2 yıl vermişler. tebrik ediyorum yargı sistemimizi
ay kıyamam yaaaaa,denizci eşi olmakta zor...
Karadeniz Bölgesine sızmaya çalışan bir grup terör örgütü üyesinin üzerlerinde askeri kıyafetler bulunduğu, bu şekilde belirlenen hedeflere rahatlıkla eylem yapmayı planladıkları belirlendi.
Sivas’ın Zara ilçesi kırsalında geçtiğimiz gün güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmanın ardından bölgede jandarma özel harekat timleri tarafından hava destekli operasyonlar sürüyor. Çatışma sonrasında bölgede yapılar aramalarda, terör örgütü mensuplarının arazide bırakarak kaçtığı silah ve bol miktarda patlayıcı madde ile mühimmat ele geçirilirken, arazinin engebeli ve ormanlık yapısından faydalanarak kaçan teröristlerin izi sürülüyor.
İstihbarat raporlarına göre, Tunceli kırsalından Karadeniz Bölgesi’ndeki örgüt mensuplarına takviye olarak gönderilen terörist grubun 6 kişiden oluştuğu, "Hejar" kod adını kullanan teröristin ise grup sorumlusu olduğu öğrenildi.
Ayrıca söz konusu terör örgütü mensuplarının askeri kıyafet giyerek arazide dolaştıkları fotoğraflarla tespit edilirken, bu yöntemle çeşitli eylemler planladıkları bilgisine ulaşılarak, tüm güvenlik birimleri uyarıldı.
ne ........ler kökü kurusun hepsinin
aramıza yeni katılmışsınız sanırım ama daha kendinizi tanıtmadan, kaynaşma moduna girmeden sorduğunuz sorular dikkatimi çekti...
günaydın kızlarrrrtuana8484 bacım ne ayaksın okuyup okuyup kaçıyosun hiçbir konuya daim değilsin sadece bu topikte takılıyorsun ne msjın var ne yorumun madem gizli kişiliğin var burda dolaşma ya bize katıl yada dalaşma burda....
ya ben okuduğum ceza hukuku başka bi ülkeninmiydi diye düşünüyorum,milleti tutuklu yargılıyolar en az 3 yıl bunlar aramızda fink atıyo....örgütse alsana örgütün kralı daha ne yapacaklar merak ediyorum,özerklik ilan ettiler hala ses seda yok kimseden...
karadenizde barınamazlardı eskiden,
it gibi türüyorlar
kesinlikle canımbenimkiler oruç tutmak için teeeee boluya gitmişler çok serin çok güzel diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?