Asker Eşleri

bu sıcakta uykusu da gelmiyor insanın.
ben dedim bi elli kere demişimdir heralde bu akşam kocişe, diyarbakırın o sıcağında su bile yokmmuş kızlar kaldıkları yerde. adamın aşk düşüncek hali kalmamıştır heralde

diyarbakır mı nerde diyarbakırın cnm.su yok olan yer neresiymiş merak ettim

canım ya, çok zor gerçekten ne desem ki...
ben de yokluğunda hep onun yastığına sarılıyorum, tişörtlerine sarılıyorum... allah sağlık versin de, uyuyoruz mecbur valla işe gitmek için

kıyamam canım ya
sabret bitecek bu günler de inşallah
aşkınız hep böyle devam etsin inşallah

kızlar siteye gelin geldi, konvoy halinde. 100 kişi birden gelmişler. acıdım kıza valla. yalnız da bırakmazlar şimdi bunları

kızlar size iyi geceler belim ağrıdı artık adetim de gecikti du bakalım hayırlısı bu sefer inşaallah olur bebeğime bişey olmazda

ben bu manzarayı yaşamamak için ilk geceyi evde geçirmek istemedim, orduevinde balayı odası ayırttık 2 gecebi tek kayınpederim bıraktı tek arabayla. sakin sakin gitmiştik.

İyi geceler kızlar. Nasılsınız? Okuyamadım geçmişi çok konuşmuşsunuz:))) Yatmadan önce bi bakaım dedim:)

hoşgeldin canım, eşin gelmiştir heralde gözün aydın tatlım. iyiyiz kaynattık baya eşlerimizle nasıl tanıştığımızı falan konuşup aşka geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…