diyarbakır mı nerde diyarbakırın cnm.su yok olan yer neresiymiş merak ettimbu sıcakta uykusu da gelmiyor insanın.
ben dedim bi elli kere demişimdir heralde bu akşam kocişe, diyarbakırın o sıcağında su bile yokmmuş kızlar kaldıkları yerde. adamın aşk düşüncek hali kalmamıştır heralde
ben de burdayımm
eşim yok nöbetçi
diyarbakır mı nerde diyarbakırın cnm.su yok olan yer neresiymiş merak ettim
ya bizim buraya benzıyor da ondan dedim :)) su burda da habire kesiliyoburaya yazmıorum canım dandik bi ilçesinde işte, ama gezici görevi.ilçede kalmayacak. askeri birlikte sular kesikmiş kaç gündür. bitlenicekler valla
ben o yokken hiç uyuyamıyorum zaten
bi alışamadım gitti
ben de alışamadım canım
sanki bu yaşıma kadar onunla uyuyordum
ben o yokken hiç uyuyamıyorum zaten
bi alışamadım gitti
canım ya, çok zor gerçekten ne desem ki...
ben de yokluğunda hep onun yastığına sarılıyorum, tişörtlerine sarılıyorum... allah sağlık versin de, uyuyoruz mecbur valla işe gitmek için
canım ya, çok zor gerçekten ne desem ki...
ben de yokluğunda hep onun yastığına sarılıyorum, tişörtlerine sarılıyorum... allah sağlık versin de, uyuyoruz mecbur valla işe gitmek için
kızlar siteye gelin geldi, konvoy halinde. 100 kişi birden gelmişler. acıdım kıza valla. yalnız da bırakmazlar şimdi bunları
kızlar size iyi geceler belim ağrıdı artık adetim de gecikti du bakalım hayırlısı bu sefer inşaallah olur bebeğime bişey olmazda
İyi geceler kızlar. Nasılsınız? Okuyamadım geçmişi çok konuşmuşsunuz:))) Yatmadan önce bi bakaım dedim:)
İyi geceler kızlar. Nasılsınız? Okuyamadım geçmişi çok konuşmuşsunuz:))) Yatmadan önce bi bakaım dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?