• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk yuvamın temel parcaları:))

yagmur_only

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
735
8
68
$71178499ksx.webp$imagesCAYQMKFD.webp$imagesCAWSVLFM.webp
$imagesCAOTYBJL.webp$imagesCAQZAWBB.webp
$imagesCAMYMP5O.webp$imagesCAIK9MDE.webp
$imagesCAC1JJ74.webp$imagesCADPIE62.webp
$imagesCAAO621E.webp$imagesCA4Z3XK1.webp
$imagesCA0HR16G.webp$20%20tlg%20bardakset%20Tugra-500x500.webp
$13_NIS~1.webp$small_UNSUZ066C_1.webp
$imagesCAZYEADL.webp$small_UNSUZ065C_1.webp
$garlicpro0.webp$small_LETYAGRICN_1.webp
$69309902lbd.webp$Fantom-Kahve-Saati-KS-7200-Turk-Kahve-Makinesi__48969603_0.webp
$imagesCAO738PN.webp$imagesCANH5LS9.webp
$imagesCAGEI1YG.webp$imagesCAA0O91S.webp
$images.webp

Eklentiler

• $imagesCAV04XYX.webp
    $imagesCAV04XYX.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
banyo setim:) cok begenerek almıstım..arkadasımın biri filli mi bu dedi hakkaten de benzio hiç farketmemiştim o zamana kadar:))
$et006_1335175294.webp

çok teşekkürler:) begenilmek guzel:)) insallah binbir emekle aldıgımız ceyizlerimizi agız tadıyla kullanırız:))

amiiinnnn :) cok teşekkür ederim kızlar.. daha nevresimler falan bir suru sey var da resim cekmem gerekiyor..koyamadıgım o kadar cok seyim varki:s genelde netten alıyorum..bundan sonra resimleri kopyalayacam valla:))

bundan bir de ben aldım fakat kullanıssız oldugunu soyleyen var:D ancak cerezlik olarak kullanılıyor deniyor:)) olsun biz de cerezlik diye kullanırız:P:PEki Görüntüle 447711

bizim evde de bundan var bende alıyım mı die düşünüyorum ama kullanılmıor genelde galiba biz kullanmıorz çok nadir kullanılıyor genelde dediğin gibi çerezlik nieyetine kullanırız ;) benimde bir dünya çeyizim var ama resmini çekemıorm üstüste herşey dağılıcak kırlcaklarda var :D bende de bir dünya şey var bitmıroki aldıklarımızı neki? :D

bundan bir de ben aldım fakat kullanıssız oldugunu soyleyen var:D ancak cerezlik olarak kullanılıyor deniyor:)) olsun biz de cerezlik diye kullanırız:P:PEki Görüntüle 447711

bizim evde de bundan var bende alıyım mı die düşünüyorum ama kullanılmıor genelde galiba biz kullanmıorz çok nadir kullanılıyor genelde dediğin gibi çerezlik nieyetine kullanırız ;) benimde bir dünya çeyizim var ama resmini çekemıorm üstüste herşey dağılıcak kırlcaklarda var :D bende de bir dünya şey var bitmıroki aldıklarımızı neki? :D

acık hesapla aldıgım urunlerimden asık olarak aldıgım kahvaltı takımım kalmamıs:@ inanabiliyomusunuz ozurleri kabahatlerinden buyuk!!! zaten butun hevesimi kaçırdılar!! ben de bernardodan su takımı alıyım kahvaltıya da kullanırım dedim sizce uygun mu? ama ikisi arasında kaldım:s kırmızıyı çok severim ama digerini de begendim..
hem gunluk yemek ta. hem de catal bıcagına ihtiyacım oldugu için hem de kahvaltı tak. olarak dusundugum için 325 tl gayet uyguna gelecek..zira kahvaltı takımını sadece o fiyata almıstım..şimdi bana secmemde yardım edin:)):):
$634738809437474219.jpg.webp
$634710611051895860.jpg2.webp

Back
X