Aşk ve Şirret Kanka Sorunsalı Acil Tavsiye Lütfen

Bence bir etkinliğe bilet alıp davet edebilirsin. ikinizinde hoşlanabileceğini düşündüğün bir şey olursa arkadaşlık kurmakta kolay olacaktır.Üniversite etkinlikleri çok fazla tiyatro konser festivaller senfoni orkestrası falan.Çekinmeyin

Erkek hoslansa adım atar. Kalbiniz kırılmasın sonra. Erkekler ilk görüşte beğeniyor ya da beğenmiyor sonradan fikri değişmez

Yardimini isteyebileceğin bir konu varsa yardım iste.Kabul edip yardım ederse ,teşekkür adına kahve ısmarla.Sobrasinda hiç ses çıkarma.Donerse senindir

Hemen umutsuzluga kapilma. Belki oda ne yapicagini bilmiyodur. Yada senin ona karsi bir ilgin oldugunu anlamamis olabilir. Pek suya sabuna degmeden bi konu ac, hangi dersleri alicaksin vs gibi heryere cekilebilcek bisi. Telefondanda acabilirsin, bak bakalim muhabbeti uzatmakmi istiyor yoksa kisa kesmekmi. Ona gore sende kararini verirsin. Denemeden bilemezsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…