AŞK VE KİLO VERMEK

Simdi komik gelecek ama yillar once sadece bir sefer gordugum birinden hoslanmistim ve belki bir daha karsilasiriz o zaman guzel gorsin diye 20 kiloya yakin kilo vermustim daha 18 yaşında falandim cok kiloluydum

Diyete baslamadan diyeti bozarsam Allah onun yuzunu gormeyi nasip etmesin demistim kenfi kendime ve bozmadim o diyeti hayatimin en iradeli dirayetli en iyi sonuc aldigim diyetidi ve bem o kisiyi hayatinda bi daha hic gormedim

Tekrar kilolu bi insan olarak soyluyorum kilo ver ama once kendin icin kilo ver eger senin karaktwrinden once fizigini sevmisse bi insan ondan bi beklentin olmasin hatta birgun kaybedebilirsin bile ama seni bu halinle seven insanin sevgisinden daha az suphelenirsin

Toplum olarak neyazik ki dis gorunusu haddinden fazla önemsiyoruz ama diger konularda 50 kere daha soylemisimdir guzelligin garantisi yok eger bi insan karsisindakini guzel oldugu icin seviyorsa birgun zaman o insanin guzelligini aldiginda o insana sirtini donebilir

E hadi şimdi zayıfladın bir şekilde adamı ikna ettin evlendin diyelim. Bunun hamileliği var, yaşlanması, kırışması, buruşması, sarkması var. O zaman ne yapacaksın?

20 yaşındasın henüz, hedefin bir adam için zayıflamak ya da evlenmek değil geleceğini inşa etmek olmalı. Evlilik treni kaçmaz ama geleceğini ancak bu yaşlarda kurarsın, o tren kaçar.

Bahsettiğiniz gibi bir aşk hikayesi duymadim ama kendimde şoyle birsey oldu bir ara 5-6 kilo verdim bu arada boyum 1.58 kilo fark ediyo hemen yakın çevremdeki erkeklerde davranış değişikliği oldu tek bir kişide de değil üstelik bana göre önemli bir faktör

Kilo vermek icin farkli sebepler olabilir...bence hirs onemli...hedef koymak acisindan yani...bu arada 6 sene platonik ask cok degilmi ya

20 yaşındasın ve bu çocuğu 5-6 senedir mi seviyorsun, emin ol sorun kiloların değil, bu çocuk da senin için doğru bi insan değil, bu yaşlarda olur böyle şeyler, sen bu çocuğu boşver derim, yıllar sonra iyi ki olmamış dersin,
ha zayıfla tabii ama kendin için,
zayıflayamasan da işi gücü olan kendi ayakları üzerinde duran kadın emin ol zayıf işi gücü olmayan güçsüz bi kadından daha çekicidir, tabii doğru adamlar için daha çekici

ya ablam 43 kilo o da aynı şeyden dertliydi... evlendi iki çocuğu var hala 43 kilo şimdi sen ne güzel zayıf diyeceksin üniversiteyi bitirdiğin de akrabalarımız ilkokula gidiyor sandılar ve kendisi çocuk reyonundan giyiniyor... kiloyla aşkın alakası yok ne kilolu kızlar gördüm yanlarında sevgilileri eşleri kendin için zayıfla bunları düşünmeden

fazla dizi film mi izlediniz acaba. başka sebebi olamaz ne demek.
ablama göre yakışıklı olan bana olmaz. ya da o huyunu sever ben sevmem.
kilonuz dışında mükemmelsiniz yani?

hayır özgüveniniz fazla mı eksik mi anlayamadım. ama itici buldum söylediğinizi.

Amcamın kızı verdi. 20 kilo felan. İki ay içinde çok yakışıklı bir doktorla nişanlandı. Kendi de hukuk mezunu.
Benim de boyum 1.66cm nisanimda 78 kiloydum. Düğüne kadar 59 a düştüm. Eşim istememişti niyeyse gaza gelmiştim. 4 çocuk doğdum şuan 78 kiloyum

Hayatın boyunca onu ikna etmek daha doğrusu seni sevmesi için hep çaba mı vereceksin? Nasıl ki biz bazen bizi sevenlere hissetmiyorsak hiçbir şey. bizim sevdiklerimizde aynı şeyi hissetmeyebilir. Yeterki hissediyormuş gibi yapan karaktersizlerden olmasın. 5 6 sene çok uzun bir zaman takıntı haline gelmiş tamamen. Sizinkide asla gerçek hisler değil.

Bende üslubunuzu çok itici buldum.Ne yani ne düşünüyosam onu yazdım ki benim bu süreçte yaşadıklarımı işittiklerimi bilmiyorsunuz.Dizi film izlemekle ne alakası var.Bu çok olağan bi durum.İlişkilerde bile bakıyosun kız kilo veriyo eski sevgilisi hemen yazıyo oluyor yani böyle şeyler.Dediklerimi anlamıyorsanız buraya yazma zahmetindede bulunmayın saygısızlığa hiç gerek yok değil mi :)

Doğru aslındaa teşekkür ederiim

Aaa bende hukuk öğrencisiyim :) Şuan doktor kontrolündeyim bakalım inşallah bende veririm bi 20 kilo

Tabikii gelecek planlarımda var bu yazdıklarım konuyla alakalı olduğu için hani her insanda olabilcek durumlar o ayrı bi konu teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…