- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
- Konu Sahibi ruyeasiman123
-
Kilo verincede sen onu beğenmezsin
Ne güzel söylediniz :) Teşekkürler :)Seni görünüşü için sevmeye başlayacaksa hiç sevmesin daha iyi.
Hayatta ne yaparsan yap kendin için yap.Sen her halinle güzelsin unutma bunu.
Ne güzel söylediniz :) Teşekkürler :)Seni görünüşü için sevmeye başlayacaksa hiç sevmesin daha iyi.
Hayatta ne yaparsan yap kendin için yap.Sen her halinle güzelsin unutma bunu.
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şöyle başlayayım ben birini beş altı sene istedim sevdim ama karşılık alamadım 164 cm boylarında 78 kiloyum ve bunun sebebini direk fazla kilolarıma bağlıyorum.Çünkü beni istememesi için başka hiçbir sebep yok.Seni olduğun gibi sevsin diyeceksiniz ama bence bu büyük kandırmaca kimse kimseyi olduğu gibi sevmiyo malesef ki bende onu çok beğeniyorum beğenmesem bu kadar takıntı haline getirmezdim.Sorum şu kızlar hiç içinizde daha önce istenmeyip kilo verip güzelleşince istenen oldu mu var mı böyle örnekler çok merak ediyorum
ya bi de bende aşırı bi evde kalma korkusu var 20 yaşındayım daha hiç sevgilim konuştuğum olmadı sanki kilo vermezsem asla birini bulamicakmışım gibi geliyor.Bi ara baya zayıflamıştım lisede o zaman kısmetimde baya bi açılmıştı ama yaşım küçük diye ve de aklıma bu kişi var diye istemedim şimdi de bi korku sardı içimi
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şöyle başlayayım ben birini beş altı sene istedim sevdim ama karşılık alamadım 164 cm boylarında 78 kiloyum ve bunun sebebini direk fazla kilolarıma bağlıyorum.Çünkü beni istememesi için başka hiçbir sebep yok.Seni olduğun gibi sevsin diyeceksiniz ama bence bu büyük kandırmaca kimse kimseyi olduğu gibi sevmiyo malesef ki bende onu çok beğeniyorum beğenmesem bu kadar takıntı haline getirmezdim.Sorum şu kızlar hiç içinizde daha önce istenmeyip kilo verip güzelleşince istenen oldu mu var mı böyle örnekler çok merak ediyorum
ya bi de bende aşırı bi evde kalma korkusu var 20 yaşındayım daha hiç sevgilim konuştuğum olmadı sanki kilo vermezsem asla birini bulamicakmışım gibi geliyor.Bi ara baya zayıflamıştım lisede o zaman kısmetimde baya bi açılmıştı ama yaşım küçük diye ve de aklıma bu kişi var diye istemedim şimdi de bi korku sardı içimi
Bende üslubunuzu çok itici buldum.Ne yani ne düşünüyosam onu yazdım ki benim bu süreçte yaşadıklarımı işittiklerimi bilmiyorsunuz.Dizi film izlemekle ne alakası var.Bu çok olağan bi durum.İlişkilerde bile bakıyosun kız kilo veriyo eski sevgilisi hemen yazıyo oluyor yani böyle şeyler.Dediklerimi anlamıyorsanız buraya yazma zahmetindede bulunmayın saygısızlığa hiç gerek yok değil mi :)fazla dizi film mi izlediniz acaba. başka sebebi olamaz ne demek.
ablama göre yakışıklı olan bana olmaz. ya da o huyunu sever ben sevmem.
kilonuz dışında mükemmelsiniz yani?
hayır özgüveniniz fazla mı eksik mi anlayamadım. ama itici buldum söylediğinizi.
Doğru aslındaa teşekkür ederiimHayatın boyunca onu ikna etmek daha doğrusu seni sevmesi için hep çaba mı vereceksin? Nasıl ki biz bazen bizi sevenlere hissetmiyorsak hiçbir şey. bizim sevdiklerimizde aynı şeyi hissetmeyebilir. Yeterki hissediyormuş gibi yapan karaktersizlerden olmasın. 5 6 sene çok uzun bir zaman takıntı haline gelmiş tamamen. Sizinkide asla gerçek hisler değil.
Doktor kontrolündeyim :)18 20 kilo vermen lazım, ben de 1.64üm 54ü geçmemek gibi bir takıntım var, karatayla rahat verirsin 2 ayda
Aaa bende hukuk öğrencisiyim :) Şuan doktor kontrolündeyim bakalım inşallah bende veririm bi 20 kiloAmcamın kızı verdi. 20 kilo felan. İki ay içinde çok yakışıklı bir doktorla nişanlandı. Kendi de hukuk mezunu.
Benim de boyum 1.66cm nisanimda 78 kiloydum. Düğüne kadar 59 a düştüm. Eşim istememişti niyeyse gaza gelmiştim. 4 çocuk doğdum şuan 78 kiloyum
Tabikii gelecek planlarımda var bu yazdıklarım konuyla alakalı olduğu için hani her insanda olabilcek durumlar o ayrı bi konu teşekkür ederim :)E hadi şimdi zayıfladın bir şekilde adamı ikna ettin evlendin diyelim. Bunun hamileliği var, yaşlanması, kırışması, buruşması, sarkması var. O zaman ne yapacaksın?
20 yaşındasın henüz, hedefin bir adam için zayıflamak ya da evlenmek değil geleceğini inşa etmek olmalı. Evlilik treni kaçmaz ama geleceğini ancak bu yaşlarda kurarsın, o tren kaçar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?