- 1 Ağustos 2016
- 68
- 15
- 3
- Konu Sahibi ruyeasiman123
öyle valla su gibiii geçti zamanKilo vermek icin farkli sebepler olabilir...bence hirs onemli...hedef koymak acisindan yani...bu arada 6 sene platonik ask cok degilmi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle valla su gibiii geçti zamanKilo vermek icin farkli sebepler olabilir...bence hirs onemli...hedef koymak acisindan yani...bu arada 6 sene platonik ask cok degilmi ya
Teşekkür ederiiim20 yaşındasın ve bu çocuğu 5-6 senedir mi seviyorsun, emin ol sorun kiloların değil, bu çocuk da senin için doğru bi insan değil, bu yaşlarda olur böyle şeyler, sen bu çocuğu boşver derim, yıllar sonra iyi ki olmamış dersin,
ha zayıfla tabii ama kendin için,
zayıflayamasan da işi gücü olan kendi ayakları üzerinde duran kadın emin ol zayıf işi gücü olmayan güçsüz bi kadından daha çekicidir, tabii doğru adamlar için daha çekici
Kesinlikle kilo verdiğim dönemle şimdiki dönemi düşünüyorumda çok fark var çokkkBahsettiğiniz gibi bir aşk hikayesi duymadim ama kendimde şoyle birsey oldu bir ara 5-6 kilo verdim bu arada boyum 1.58 kilo fark ediyo hemen yakın çevremdeki erkeklerde davranış değişikliği oldu tek bir kişide de değil üstelik bana göre önemli bir faktör
başarılar şimdiden :)Ben de böyle düşüncelere girmiştim yaklaşık 10 kilo fazlam var ve sorunu kilolarıma bağladım ettim gerçi sevdiğim biri de yok ama kilo verirsem daha çok beğinilirim şu an çok kötü gözüküyorum vs gibi şeyler düşünüyordum kilo vermeyi denedim 2 günden fazla sürmedi dedim amaaaan beni de böyle sevin hadi yemek yiyelim kimse için değil de sağlımız için ideal kilolarda olmalıyız bakalım başlıcam ama ne zaman
kafalar fazlasıyla uyuşuyo bildiğim kadarıyla pek tanışıyo sayılmayız biz :) Bilmiyorum işte Allah koydu onu kalbime çıkmıyo..117 kiloyum neyseki beni olduğum gibi seven bir adam var en başindan beri böyleydim tavrinı kafanı sevmemiştir belki filmlerde olur muş muş
neye katılmıyorsunuz%100 KATILMIYORUM !
Bence omlet yumurta beyazından olmaz. .neye katılmıyorsunuz
Bencede omlet yumurta beyazından olmazBence omlet yumurta beyazından olmaz. .
Allah Allah yazdığınız olaya katılmıyorum.. .Kilo ve Aşk aynı cümlede bile barınamaz bence ikisi çok çok farklı şeyler. .
Bencede omlet yumurta beyazından olmazBence omlet yumurta beyazından olmaz. .
Allah Allah yazdığınız olaya katılmıyorum.. .Kilo ve Aşk aynı cümlede bile barınamaz bence ikisi çok çok farklı şeyler. .
dimi amaBencede omlet yumurta beyazından olmaz