• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞK VE KİLO VERMEK

20 yaşındasın ve bu çocuğu 5-6 senedir mi seviyorsun, emin ol sorun kiloların değil, bu çocuk da senin için doğru bi insan değil, bu yaşlarda olur böyle şeyler, sen bu çocuğu boşver derim, yıllar sonra iyi ki olmamış dersin,
ha zayıfla tabii ama kendin için,
zayıflayamasan da işi gücü olan kendi ayakları üzerinde duran kadın emin ol zayıf işi gücü olmayan güçsüz bi kadından daha çekicidir, tabii doğru adamlar için daha çekici
Teşekkür ederiiim :KK200:

Bahsettiğiniz gibi bir aşk hikayesi duymadim ama kendimde şoyle birsey oldu bir ara 5-6 kilo verdim bu arada boyum 1.58 kilo fark ediyo hemen yakın çevremdeki erkeklerde davranış değişikliği oldu tek bir kişide de değil üstelik bana göre önemli bir faktör
Kesinlikle kilo verdiğim dönemle şimdiki dönemi düşünüyorumda çok fark var çokkk

Ben de böyle düşüncelere girmiştim yaklaşık 10 kilo fazlam var ve sorunu kilolarıma bağladım ettim gerçi sevdiğim biri de yok ama kilo verirsem daha çok beğinilirim şu an çok kötü gözüküyorum vs gibi şeyler düşünüyordum kilo vermeyi denedim 2 günden fazla sürmedi dedim amaaaan beni de böyle sevin hadi yemek yiyelim :halay: kimse için değil de sağlımız için ideal kilolarda olmalıyız bakalım başlıcam ama ne zamano_O

Ben de böyle düşüncelere girmiştim yaklaşık 10 kilo fazlam var ve sorunu kilolarıma bağladım ettim gerçi sevdiğim biri de yok ama kilo verirsem daha çok beğinilirim şu an çok kötü gözüküyorum vs gibi şeyler düşünüyordum kilo vermeyi denedim 2 günden fazla sürmedi dedim amaaaan beni de böyle sevin hadi yemek yiyelim :halay: kimse için değil de sağlımız için ideal kilolarda olmalıyız bakalım başlıcam ama ne zamano_O
başarılar şimdiden :)

Fazlalıkları vermek için hirsa ihtiyacin varsa varsın o seni begensin diye ver.. ver ama.. sonra inan sen onu istemeyeceksin.. Çünkü gerçekten seni sevdiğine inanamayacaksin.. sevse kiloluyken de severdi diyeceksin.. Çünkü gerçek bu..

En büyük örnek benim herhalde. Boyum 1.60 58 kiloydum ama boyuma göre baya kiloluydum ve kendimden çok rahatsızdım. 2 yıl içinde kilo verdim suan 47 kiloyum ve halimden çok memnunum. Istersen başarırsın kendine inan.

Evde kalma meselesini dusunmek icin daha yasin genc bence. Kiloyu kendin icin vermezsen, tekrar geri alirsin.

Varr benim arkadaşım sevmek değilde hoşlandığı birisi vardı öyle bir anda diyetisyene gitti şuan zayıf denemez ama inanılmaz kilo verdiği ve hoşlandığı kişiyle sevgililer çocuk önceden kilolu diye istememiş arasını yapmak isteyenlere

117 kiloyum neyseki beni olduğum gibi seven bir adam var en başindan beri böyleydim tavrinı kafanı sevmemiştir belki :KK66: filmlerde olur muş muş :KK70:
kafalar fazlasıyla uyuşuyo bildiğim kadarıyla pek tanışıyo sayılmayız biz :) Bilmiyorum işte Allah koydu onu kalbime çıkmıyo..

Valla alakası yok canım kiloyla aşkın. Kaynim 65 karısı 85 kilo aldı alalı gelinliği 46 bedendi. Herkes karşı çıktı ama seviyorum dedi aldı maşallah bir tanede bebekleri var. Kiloya bağlama yani seven adam her halinle kabul eder.

sen o sevddiğin kişiden daha üst kariyer daha fazla para kazan bak sana tıpış tıpış gelir hehe.hayranlık duyar herşeyden önce

Back