• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞK VE KİLO VERMEK

Sen de özgüven eksikliği var yani bilemiyorum kilolu insanların da sevgilileri var evli olanlar var değil mi? Senin sevdiğin çocuk belki sen şu an zayıf olsan bile sevmeyecekti belki seni ne biliyorsun?

Sen de özgüven eksikliği var yani bilemiyorum kilolu insanların da sevgilileri var evli olanlar var değil mi? Senin sevdiğin çocuk belki sen şu an zayıf olsan bile sevmeyecekti belki seni ne biliyorsun?
Kilolu insanların sevgilisi olamaz evlenemezler demedimki ben.Ben onu istedim o da buna dikkat eden biri.Biliyorum çünkü duyduklarım gördüklerim var :) Teşekkür ederim :)

Kilolu insanların sevgilisi olamaz evlenemezler demedimki ben.Ben onu istedim o da buna dikkat eden biri.Biliyorum çünkü duyduklarım gördüklerim var :) Teşekkür ederim :)

Bende şu cümlenize dikkat ettim. "Çünkü beni istememesi için başka hiçbir sebep yok." Malesef baska sebep olabilir. Nedensiz sevilebilecegi gibi nedensiz sevilmeyebilir de.. Bu tamemen karsindakinden aldığın enerji, hissiyat meselesidir.

Kilodan baska sebep olmadigini nerden biliyorsun ki? Elektrik meselesi; tutmuyo olamaz mi? Gercekten bi çekim olsa kilonun buna engel olacagini dusunmuyorum..
Ha saglik icin, daha guzel hissetmek icin ver zaten fazla kiloyu ama kilo verirsem kesin benden hoslanacak gibi bi yanilgiya kapilma derim..

ya hu seni istemeyene neden inatla gitmeye çalışıyorsun??
ben 82 kilo 168 boyunda eşimle tanıştım flört ettim, nişanlandık, nikah kıydık. ha nikahtan sonra 23 kilo verdim hiçbir şey demedi yine. tabi kendim için çok çok iyi oldu. kendin için kilo verebilirsin ama sırf seni istemeyeni yola getirmek için kilo vermen gereksiz bir çaba olur.

1 sene düzenli spor yaparsan ideal kilona ulaşırsın. 1 sene çok bi zaman değil bence. Ama sevgine karşılık bulman için demiyorum, kendini iyi hissetmen ve özgüveninin artması için yapmalısın.

Back