AŞK VE KİLO VERMEK

ruyeasiman123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
68
15
3
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şöyle başlayayım ben birini beş altı sene istedim sevdim ama karşılık alamadım 164 cm boylarında 78 kiloyum ve bunun sebebini direk fazla kilolarıma bağlıyorum.Çünkü beni istememesi için başka hiçbir sebep yok.Seni olduğun gibi sevsin diyeceksiniz ama bence bu büyük kandırmaca kimse kimseyi olduğu gibi sevmiyo malesef ki bende onu çok beğeniyorum beğenmesem bu kadar takıntı haline getirmezdim.Sorum şu kızlar hiç içinizde daha önce istenmeyip kilo verip güzelleşince istenen oldu mu var mı böyle örnekler çok merak ediyorum

İstiyorsan zayıfla ama onun için değil kendin için; kendini sevmek iyi hissetmek ve sağlığın için. Onun beğeneceği şekle girersin de karşısına daha çok beğendiği başka bir şekil çıktığında ne olacak? Sen ne olacaksın?

yaniii orası öylee
ya bi de bende aşırı bi evde kalma korkusu var 20 yaşındayım daha hiç sevgilim konuştuğum olmadı sanki kilo vermezsem asla birini bulamicakmışım gibi geliyor.Bi ara baya zayıflamıştım lisede o zaman kısmetimde baya bi açılmıştı ama yaşım küçük diye ve de aklıma bu kişi var diye istemedim şimdi de bi korku sardı içimi

Kilolarınızdan önce, 5-6 sene platonik olarak sizi istemeyen adamı takıntı halinize getirdiğiniz için, uzman desteği alın.

Arkadaşım obeziteye dayanmıştı neredeyse. Boyu 1.80 falandı kilosunu siz düşünün. Hatun bir gün illallah etti yeter dedi boğazını tuttu yemedi her gün sporuna gitti, saat 6dan sonra ömrü billah yemek yediremiyorduk o derece. Kız şu an incecik, özgüveni de yerine geldi. Murat Boz gibi çocuklarla birlikte şu an :)

Hiç sanmıyorum normalde istemeyen birinin zayıflayınca isteyeceğini. Ama bu olursa da zaten adam tamamen yüzeysel demek değil midir? Bence kilo verecekseniz sağlığınız için verin sadece. Ben de çocukluğundan beri kiloya takıntılı oldum ama artık geçti. Çünkü sağlıklı bir kilo aralığında olduğun sürece kilona göre giyinip gayet güzel olabiliyorsun. Her kilo aralığının ayrı bir güzelliği var. Balık etliysen kıvrımlarını ortaya çıkaracak şekilde giyinip güzel görünebilirken mesela çok zayıfsan da daha atletik bir tarzla ayrı bir şekilde güzel görünebilirsin. Tabi kilo eğer sağlıklı aralıktan çıkarsa görünüşten daha önemli sorunların olabileceğinden güzel görünmezsin falan dememe gerek yok.
Şimdi sen onu elde etmek için kilo verirsen çabalayıp da, bu olmadığında kendini iyice salarsın. 78 kiloda şimdi çabalamaya başlasan 55-60 falan olsan sonra istediğin olmasa, bunalıma girersin bir bakmışsın bir daha ki tartıldığında 88 olmuşsun. Bu konularda çok uğraşmış bazen başarılı olmuş bazen olamamış biri olarak tavsiyem sadece sağlıklı bir aralıkta kalmaya çalışman ve sağlığın için kilona dikkat etmendir. Gerisi dediğim gibi fasa fiso.

Hırs iyidir,sebebi önemli degil.Zira bende hirs yaptım,kabak diyeti corbasını ictim,daha dogrusu ıcemedim.Cokk kötüDedim sadece salata meyve yerim daha iyi.Birde herseyi bir kenara birak,hareket senin için çook önemli.Neden mi,cunku metabolizman hizlanıyor.Ne yaparsan yap ama mutlaka yuru,kos,zıpla.Aaa bu arada ben trambolin aldım.Onuda önerebilirim sana

Tabikii zaten şuan diyetisyen kontrolünde başladım zayıflamaya sağlığımıda düşünüyorum ama ne bileyim kalbim bi tek ona ısınıyor inşallah ya olur ya unuturum yeterki bu sıkıntımdan kurtulayım

Kilolarınızdan önce, 5-6 sene platonik olarak sizi istemeyen adamı takıntı halinize getirdiğiniz için, uzman desteği alın.
İlk zamanlar ergenliğinde etkisini düşündüğüm bi şekilde inanılmaz takıyodum üzülüyodum şimdi hala istiyorum ama eskisi kadar kendimi üzmüyorum uzman desteği alacak kadar ciddi bi boyutta değil Yani olursa olur kafama göre başka biride olur ama kalbim tabi yine ondan yana ama o olmazsa asla başkasını istememde değilim

İlk zamanlar ergenliğinde etkisini düşündüğüm bi şekilde inanılmaz takıyodum üzülüyodum şimdi hala istiyorum ama eskisi kadar kendimi üzmüyorum uzman desteği alacak kadar ciddi bi boyutta değil Yani olursa olur kafama göre başka biride olur ama kalbim tabi yine ondan yana ama o olmazsa asla başkasını istememde değilim

teşekkürler

Seni görünüşü için sevmeye başlayacaksa hiç sevmesin daha iyi.

Hayatta ne yaparsan yap kendin için yap.Sen her halinle güzelsin unutma bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…