Aşk var mı yokmu? Sizce ?

Otizmli değil uyuştucu bağımlısıymış.
Otizm'liler böyle yazabilir mi? Çokta akıllı bence hepimizi trolleyecek kadar.

Gerçekte görmeden açtığı konulara dayanarak adını sanını bilmediğiniz birine otizm teşhisi koymak da büyük başarı. Başka psikolojisi bozuk diye düşünmüştüm, bozuk falan degil bildigin trol. Biz sinir oldukça daha da fazla konu açmaya başladı şikayet edileceğini anlayınca hızlandı falan belli yani bizimle alay ettiğini zannediyor, eğlendiysen çıkabilirsin nehirmehir :)

Teşhis koymadım :) zira psikoloji bolumunu son sinifta biraktim teshis koyacak yeterlilikte degilim. Benimkı sadece bir tez... uyuşturucu bağımlısı olmasi da mümkün...
Ben sadece troll olma ihtimalini, sağlıksız bir birey olma ihtimalinin gerisinde görüyorum.

Ayrica, "hayır o bir troll onu linç edelim' demenin; "belki hasta veya sorunlu olabilir yazık..." Demekten kolay olduğunu da gorebiliyorum sizler böyle yazdikca...
:)

Eeee, hasta yazık dedik ne olacak? Velev ki hasta, acıdık burdan. faydamız dokunacak mı? Acıyarak faydamız dokunamayacak en azından burdan saçmalamayı kessin de sinirlerimizi bozmasın. :)

Güzel duyar da saçma sapan yüzlerce (evet tam 100 konusu var) konu açıp hiçbir şekilde diyalog kurmayan birine nasıl yardım etmeyi planlıyorsunuz? Bizi duyarsızlıkla suçlamak olmaz, müthiş planınızı açıklayın ibret olsun aleme.

Nehir'in konusunda polemiğe girebilmek de ayrı bi yetenek valla
Kız, görüyon mu yaptığını?
Uçurumlardan uçmayasıca Nehir.

Eeee, hasta yazık dedik ne olacak? Velev ki hasta, acıdık burdan. faydamız dokunacak mı? Acıyarak faydamız dokunamayacak en azından burdan saçmalamayı kessin de sinirlerimizi bozmasın. :)

Bende şu an zaten telefon numarası var,15 dk içinde de adı adresi ve ailesi bilgileri olacak . Bayramdan sonra evine ziyarete gidecegim. Yardım edilecek bir şey varsa ederim, teşekkürler...

Burda sacmalamasi konusuna gelince... bunu yapan yüzlerce kadin goruyorum :)) tek basima yetmem.
Sizi rahatsiz ediyorsa konudan çıkabilirsiniz ya da mune dönünce rica ederiz konuları kapatır. Başka çözüm gelmiyor aklıma

Estağfurullah... Ne ibret ne ispat pesindeyim. Sonuçta sizler de benim gibi zaman geçirmek için buraya giriyorsunuz, daha güzel başlıklar konular görmek istemeniz gayet haklı.

Ailesinin numaralarını ve adres bilgilerini alıyorum, bayram sonrası inşallah kısmetse ekibimle ziyaret planlayacagim. Güzel bir gelişme olursa başlık açar yazarim isterseniz

Not: benle özelden iletisim kuruyor. Diyalog kurmak istemeyen biri olsa burada olnazdi diye düşündüm. Tabi ki şahsi dusuncem... Herkesle konuşmamış olabilir,yakında goruruz sorun nedir nasıl çözebiliriz vs. Umarim

Kizim bayram bayram delimisin divane misin sen arkadas . Git bir.disarda nefes al.yaa

özel ilgiye,terapiye ihtiyacı var gibi duruyor.ailevi sorunları olabilir gibi geldi bana

özel ilgiye,terapiye ihtiyacı var gibi duruyor.ailevi sorunları olabilir gibi geldi bana
Bilemiyorum, ben de öyle hissettim. Aile zaten tahsilli ve çok bilincli değil. Emin olmak için uğraşıyorum.

Eğer arkadaşların dediği gibi troll çıksa bile,içim rahat edecek :) en azından çaba gösterip sorun varsa tepkisiz kalmadigim için kendimi daha iyi hissederim sanırım

İnşallah ciddi bir sorunu yoktur da bir trollu ziyarete gitmiş olurum

Çabanız güzel sonuçlanır inşallah.kolay gelsin

Mune zaten konuları kapatacak ve kendisine ceza verecek muhtemelen. Çünkü site kurallarını ihlal ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…