Aşk var mı yokmu? Sizce ?

Anladım, başlık açmanızı isteriz tabi ki. Biz de merak ediyoruz nedir ne derdi var diye. Gerçekten bir derdi varsa çözülür umarım.

K kalliope85 Size ne yazdı? Çok merak ettim.

Detay vermek doğru olmayabilir. Ailesiyle iletişim kurup daha doğru tedavi görebilmesi adına bilgilerini aldim. Dersleri üzerine konuştuk. Haftaya bana kahve pisirmesini rica ettim :) daha güzel haberler vermek için size yazarım umarım.

Normalde bi msj atinca hemen banlaniliyor bu kiz kac gundur konu uzerine konu aciyor .lutfen banlansin artij

Hayirdir sertifikali özel egitimcilerdenmisin? O nasıl kendinden emin ve bir okadar da gereksiz teshis..
Otizm diyosan bu işin lisansini bitirdim bilmem kac yıldır aktif olarak çalışıyorum. Apaçık troll birine ya da ruh sağlıği normal olmayan birine her nasılsa otizmli diyebilcek kadar o sunu bile bilmiyosun bu isin. El insaf!..

O

Oncelikle bana senli benli cümleler kurmayın lütfen. Evet bu isin eğitimini alirim diye psikolojiyi kazanip okuyup isim yuxunden yaridabirakip otizm üzerine ozel egitim aldim cunku 17 yıldır bir otistikle yaşıyorum!!!!!!

Kimseden duyarli olmasını beklemek hataymis!

Siz sadece eğitim almissiniz ben bununla YASİYORUM!!!!

ELBETTE daha duyarli olmak daha çok korkmak hassas olmak zorundayım!
Nehir otistik veya alkolik veya sadece hasta

Ne istediniz benim uzattığım yardım elinden!!!!!!!!???? Niye çok gördünüz?
O kız benim kardeşimin akrani :....( Gidip gorusecektim imkan bulursam derdi neyse elimden geldiğince yardımcı olacaktım.

Ama siz anca banlamayi,laf sokmayı,eleştirmeyi bilirsiniz

Hicbirinizde iyi niyet, sıcakkanlı pozitif yaklaşım yok!

Yazıklar olsun

Bana bak bana SEN kim oluyosun da niyetimi sorguluyosun???? Bi de sitenin geneline bunu mal ediyosun???
Bi otizmliyle beraber yasiyosun diye surekli trollu konu acan kisi otizmli mi olmak zorunda? Her biyikliya baba deme muhbbetine giriyor bu olay.. ve coookk kucuk yaşlarda oluyor bu genelleme.
Haddini bil! Bana ve bu sitenin de genelini icine dahil edip insanlik dersi vermeye kalkma burlarda! He burdan bakinca iyi niyetli değil psikolojisi bozuk duruyosun. Bilgine!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…