Aşk var mı yokmu? Sizce ?

Ya şunun oyununa gelmeyin , can sıkıntısından milletle dalga geçiyor (geçtiğini zannediyor .)
İptal edilsin üyeliği . Şakanın da , dalganın da bir sınırı vardır , olmalı yani . Cıvığını çıkarttı , her gün her gün abuk subuk konular.
Forumun kalitesi yerle bir .

yahu yok ne otizmi.
dışardan lise okuyor zaten. arada gelip bizimle eğlenip gidiyor.
Tanıyorum gördüm diyorsaniz ok ..
Fakat universite bitiren otizmliler de var , bence dalga geçecek biri için bile fazla basit düzeyde ama takıntılı sorular...
Profiline baktım hep aynı konularda dönüyor,iyi dusunun derim

Komplike cümleler de kuramıyor sadece belli konularda basit sorular var.
Emin misiniz? Ben emin olamiyorum sağlıklı bir birey oldugundan

Ben eminim troll olduğundan .başka bir ihtimal vermiyor , veremiyorum .
Actigi konularin yarısi "liseyi bitirmek için ders çalışmamak ve ODAKLANMA SORUNU, İNTİHAR ARAYİSİ" üzerine...
TERAPİ GORUYORUM diyor.

Belki ailesi bile benim kadar belirtilere hakim değildir...anlamamistir bu hastalığı

Her ne sorunu varsa, gelin acımasızca yazma huyunuzdan vazgeçin lutfen. Belli ki sağlık sorunu var bayanlar.

Dislamaya gerek yok.yapmayalim,hiç yazmayalım daha iyi ...

Ben ezik ve cahil kadının birine gerçekleri söyleyince dakikasında 1 hafta ceza. Ama bu üye forumda at koşturuyor kimsenin umurunda değil..

Aferin Nehir aynen devam. Kullan bu yönetim boşluğunu. Yardır hadi göreyim seni

davrandık.
ama artık dalga geçtiğini düşünüyorum zaten o yüzden tedavi olmalı.
özelden de yürüyor herkese.

üşenmedim gayet cümle kurup derdini anlatabildiği konulardan birini sizin için buldum.

lk diyetisyene gittiğimde tartıldığımda 89.8 dim. sonra spora da gidince diyetide harfiyen yapınca. spordaki tartıda tartılmıştım. tok karnına. 89.0 dım. 1 hafta. içinde :O sonra bi gün. gece avuç dolusu leblebi yedim. :S sonra spora gittim aç karnına 89.9 çıktı. :S çok şaşırdım. sonra bisiklet sürdüğümdee sonra tekrar çıktım tartıldım. 89.8 sonra . sporda hoca gönderdi diyete devam ettim aç karnına diyetisyene kontrole gittim. 89.1 dim. diyetisyen 1 kilo vermişsin çok iyi gidiyosun... filan felan dedi. ya ben korkuyorum arkadaşlar ya kilo veremezsem. daha kilo alırsam filan felan. gerçekten hiç oturmuyorum egzersiz filan yapıyorum evde ev temizliyorum.... yürüyüşde yapıyorum diyete de tam uyuyorum böyle 15 günde 1 kilo filan çok az kilo vermek istemiyorummm ama vericem bu kilolarıı. 160 boy 89.1 kilo şimdi 18 nisanda tartılıcam gidicez kontrole diyetisyene bakalımm sizce diyetisyenin dediği doğru mu ? çok kilo vermek istiyorummm ve herkes fazla kilon yok diyolar görünüşte ama var vericem kilolarıç güzelsin diyolar ama o kilo güzelliği kaplıyo işteee.

2011de lise 1 okuyodum psikolojik nedenlerden dolayı bıraktım sorumluluk sınavına girmedim ailem başka okula yazdırırız dediler biraz baskı yaptılar ben istemedim.bunalımdaydım açık liseye girdim derslere çalışmadım elime kitabı alıyorum olmuyo içime sıkıntı giriyo çalışmak istemiyorum 1. senede girmedim sınava sınav tarihlerini unuttum 2. dönem girdim. 4 dersten geçtim çalışmadan lise 1i geçemedim 2. senede. yani 2013de o kadar sınav iyi geçmesine rağmen 2. sınavdan daha beter kötü sonucu oyuncu olmak istiyorum babam okul olmazsa almazlar diyor napıcağımm ben
oyunculuk yeteneğide bende var.

K kalliope85 iyi niyetinizi anlıyorum ama kopyaladığım konusunda da belirttiği gibi bizimle oynadığını düşünüyorum hala.

1-komplike cümleler kuramaz dedim hic cumle kuramaz demedim. Bkz cümleler tutarsız, devrik,anlam karmaşası içinde...ki böyle olur genelde
2-kk konuların yarisi dogurmak yarisi zayıflamak üzerine..kendince dahil olmak istemis olabilir. Ki bu benim tezimi destekliyor
3-dalga geçecek biri bile,oturur bir yerde güler..nefret toplamaya çalışmaz

kendisine soralım o halde zira tedavisinin devam ettiğini söylemişti.
NehirMehir doktorunun teşhisi nedir?

kendisine soralım o halde zira tedavisinin devam ettiğini söylemişti.
NehirMehir doktorunun teşhisi nedir?
Buna gerek var mı :) amacınız haklı çıkmaksa, umarım siz haklisinizdir ben yanilirim

Yok amaç yardimci olmaksa, ben daha profesyonel bir dille özelden msj attım zaten kendisine
Burada hastalığını zayifligini her ne sorunu varsa onu masaya yatırmaya gerek yok

Ben de sizin iyi niyetinizden eminim , çabamız ortak canım kardeşim biliyorum gerisini bana bırakın

Aaa konu sahibesi aşk olmaz mı hiç, vardır elbet ama çok minnaktır zamanı yanı hani kalbin küt küt atar sesini duymak istersin bir an önce görmek istersin kokusunu cekınce huzuru bulursun. Sabaha kadar konuşsan doymazsın ama bunlar maalesef çok kısa sürüyor o ilk flört zamanları sonrası alışkanlık sevgi saygı işte

burası bdv zaten.
nehir de konularıyla yeteri kadar masada.
ortak bir çaba içinde olduğumuzu da sanmıyorum.
kardeşiniz olduğumu da.
size bol şans.

burası bdv zaten.
nehir de konularıyla yeteri kadar masada.
ortak bir çaba içinde olduğumuzu da sanmıyorum.
kardeşiniz olduğumu da.
size bol şans.

İletişim,iyi niyet, samimiyet ve sıcakkanlılik herkeste yok haklısınız..bazilari sadece hırs odaklı sizin gibi... napalim sağlık olsun caniniz sağolsun

evet çok hırslıyımdır üzerinize afiyet.
bol şans diledim size uzatmasanız.
zira ne siz ne nehir banlanmaya değmezsiniz.

Sizin gibileri iyi tanirim ben asla uslubumu bozmam kusura bakmayın tartisma niyetinde degilim. Yapıcı olmaktan yanayım.
Ben de size bol miktarda şans diliyorum iyi günler...

Daha ekşınlı konular açmanı rica ediyorum.
Böyle dikkat çekemezsin.
Ortalık karıştırıcı konular aç da çekirdeğimizi çitleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…