- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.696
- 208
- Konu Sahibi NehirMehir
-
Tanıyorum gördüm diyorsaniz ok ..yahu yok ne otizmi.
dışardan lise okuyor zaten. arada gelip bizimle eğlenip gidiyor.
Ya şunun oyununa gelmeyin , can sıkıntısından milletle dalga geçiyor (geçtiğini zannediyor .)
İptal edilsin üyeliği . Şakanın da , dalganın da bir sınırı vardır , olmalı yani . Cıvığını çıkarttı , her gün her gün abuk subuk konular.
Forumun kalitesi yerle bir .
Komplike cümleler de kuramıyorsadece belli konularda basit sorular var.
Emin misiniz? Ben emin olamiyorum sağlıklı bir birey oldugundan
Actigi konularin yarısi "liseyi bitirmek için ders çalışmamak ve ODAKLANMA SORUNU, İNTİHAR ARAYİSİ" üzerine...Ben eminim troll olduğundan .başka bir ihtimal vermiyor , veremiyorum .
Uyusturucu,otizm ya da sorun her neyse...tedavi görmesi gerektiğini ifade edecek kadar SORUNUN farkında olduğumuz birine daha iyi davranamaz miyiz? Veya en azından sadece kötü yorum yazmasak?
Düşünsenize, sadece alkol alan biri bile olsaydı...morali bozuk ve sağlıksız birini toplu halde dislamamiz nelere nelere tesvik etmez mıydı
Tanıyorum gördüm diyorsaniz ok ..
Fakat universite bitiren otizmliler de var , bence dalga geçecek biri için bile fazla basit düzeyde ama takıntılı sorular...
Profiline baktım hep aynı konularda dönüyor,iyi dusunun derim
1-komplike cümleler kuramaz dedim hic cumle kuramaz demedim. Bkz cümleler tutarsız, devrik,anlam karmaşası içinde...ki böyle olur geneldeüşenmedim gayet cümle kurup derdini anlatabildiği konulardan birini sizin için buldum.
lk diyetisyene gittiğimde tartıldığımda 89.8 dim. sonra spora da gidince diyetide harfiyen yapınca. spordaki tartıda tartılmıştım. tok karnına. 89.0 dım. 1 hafta. içinde :O sonra bi gün. gece avuç dolusu leblebi yedim. :S sonra spora gittim aç karnına 89.9 çıktı. :S çok şaşırdım. sonra bisiklet sürdüğümdee sonra tekrar çıktım tartıldım. 89.8 sonra . sporda hoca gönderdi diyete devam ettim aç karnına diyetisyene kontrole gittim. 89.1 dim. diyetisyen 1 kilo vermişsin çok iyi gidiyosun... filan felan dedi. ya ben korkuyorum arkadaşlar ya kilo veremezsem. daha kilo alırsam filan felan. gerçekten hiç oturmuyorum egzersiz filan yapıyorum evde ev temizliyorum.... yürüyüşde yapıyorum diyete de tam uyuyorum böyle 15 günde 1 kilo filan çok az kilo vermek istemiyorummmama vericem bu kilolarıı. 160 boy 89.1 kilo şimdi 18 nisanda tartılıcam gidicez kontrole diyetisyene bakalımm sizce diyetisyenin dediği doğru mu ? çok kilo vermek istiyorummm ve herkes fazla kilon yok diyolar görünüşte ama var vericem kilolarıç güzelsin diyolar ama o kilo güzelliği kaplıyo işteee.
1-komplike cümleler kuramaz dedim hic cumle kuramaz demedim. Bkz cümleler tutarsız, devrik,anlam karmaşası içinde...ki böyle olur genelde
2-kk konuların yarisi dogurmak yarisi zayıflamak üzerine..kendince dahil olmak istemis olabilir. Ki bu benim tezimi destekliyor
3-dalga geçecek biri bile,oturur bir yerde güler..nefret toplamaya çalışmaz
Buna gerek var mı :) amacınız haklı çıkmaksa, umarım siz haklisinizdir ben yanilirimkendisine soralım o halde zira tedavisinin devam ettiğini söylemişti.
NehirMehir doktorunun teşhisi nedir?
Buna gerek var mı :) amacınız haklı çıkmaksa, umarım siz haklisinizdir ben yanilirim
Yok amaç yardimci olmaksa, ben daha profesyonel bir dille özelden msj attım zaten kendisine
Burada hastalığını zayifligini her ne sorunu varsa onu masaya yatırmaya gerek yok
Ben de sizin iyi niyetinizden eminim , çabamız ortak canım kardeşim biliyorumgerisini bana bırakın
burası bdv zaten.
nehir de konularıyla yeteri kadar masada.
ortak bir çaba içinde olduğumuzu da sanmıyorum.
kardeşiniz olduğumu da.
size bol şans.
İletişim,iyi niyet, samimiyet ve sıcakkanlılik herkeste yok haklısınız..bazilari sadece hırs odaklı sizin gibi... napalim sağlık olsuncaniniz sağolsun
evet çok hırslıyımdır üzerinize afiyet.
bol şans diledim size uzatmasanız.
zira ne siz ne nehir banlanmaya değmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?