üşenmedim gayet cümle kurup derdini anlatabildiği konulardan birini sizin için buldum.
lk diyetisyene gittiğimde tartıldığımda 89.8 dim. sonra spora da gidince diyetide harfiyen yapınca. spordaki tartıda tartılmıştım. tok karnına. 89.0 dım. 1 hafta. içinde :O sonra bi gün. gece avuç dolusu leblebi yedim. :S sonra spora gittim aç karnına 89.9 çıktı. :S çok şaşırdım. sonra bisiklet sürdüğümdee sonra tekrar çıktım tartıldım. 89.8 sonra . sporda hoca gönderdi diyete devam ettim aç karnına diyetisyene kontrole gittim. 89.1 dim. diyetisyen 1 kilo vermişsin çok iyi gidiyosun... filan felan dedi. ya ben korkuyorum arkadaşlar ya kilo veremezsem. daha kilo alırsam filan felan. gerçekten hiç oturmuyorum egzersiz filan yapıyorum evde ev temizliyorum.... yürüyüşde yapıyorum diyete de tam uyuyorum böyle 15 günde 1 kilo filan çok az kilo vermek istemiyorummm

ama vericem bu kilolarıı. 160 boy 89.1 kilo şimdi 18 nisanda tartılıcam gidicez kontrole diyetisyene bakalımm

sizce diyetisyenin dediği doğru mu ? çok kilo vermek istiyorummm ve herkes fazla kilon yok diyolar görünüşte ama var vericem kilolarıç güzelsin diyolar ama o kilo güzelliği kaplıyo işteee.