• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk size neyi - neleri öğretti ?

SEVMEYı ÖGRENDıM
SONRA SENı SEVMEYı ÖĞRENDıM
SONRA DA SEVMENıN YALNIZ BASINA, SENSıZ BOS OLACAGINA ıNANDIM.

YAŞAMANIN KIYMETLI OLDUĞUNU ÖĞRENDıM
SONRA SENıNLE YAŞAMAYI ÖĞRENDıM
VE YALNIZ BAŞIMA YAŞADIKLARIMI UNUTTUP YAŞAMA KIYMET KATAN EN BÜYÜK DEĞER SENDIN BUNU ÖGRENDıM

Buda aşkımdan bana gelmişti o bunları öğrenmiş.

aşk önce mutlu olmayı öğretti,sonra hayal kurmayı,bulutların üzerine çıkmayı,ağaçların nekadar yeşil olduğunu,güneşin nasıl da güzel ışıldadığını,hersabah uyandığımda yüzümdeki o tatlı gülümsemeyle "seninle bir güne daha başladım ne kadar şanslıyım" demeyi öğretti.ama bunları öğrenirkende hep parantezin içine gizlenmiş kısımları gözden kaçıran biz olduk.halbuki orada yazıyormuş büyük harflerle "elbet güneşde batacak ve gece inecek şehre".farketmemişdim ama öğrendim.

aşk önce mutlu olmayı öğretti,sonra hayal kurmayı,bulutların üzerine çıkmayı,ağaçların nekadar yeşil olduğunu,güneşin nasıl da güzel ışıldadığını,hersabah uyandığımda yüzümdeki o tatlı gülümsemeyle "seninle bir güne daha başladım ne kadar şanslıyım" demeyi öğretti.ama bunları öğrenirkende hep parantezin içine gizlenmiş kısımları gözden kaçıran biz olduk.halbuki orada yazıyormuş büyük harflerle "elbet güneşde batacak ve gece inecek şehre".farketmemişdim ama öğrendim.

vereliniortak

bi gıdım mutlu ettikten sonra, acısını çıkartır gibi, sık sık sinir krizine girmeyi.. :mymeka:

bır ksı ıcın bırkac ksııye katlanmayı kendım ıcın degılde onun ıcın yasamayı
gecelrı uykusuz kalıp sabahları sankı sattlerce uyumus gıbı tekarrdan kalkmayı yanındayken butun dertlerı unutup mutlu olmayı..
o varken dunyanın nekadr degersız oldugunu ve bırbakısının enbuyuk hazıneden kıymetlı oldugunu
kımse ıcın degısemm deyıpte yalnız onun ıcın degısmeyıı......okadar cok sey ogrettıkı

korkuyu öğretti ya ona birşey olur diye
birine kendinden fazla değer vermeyi öğretti
onsuz olduğunda boğazında bir düğüm yüreğinde bir hançer varmış hisiini öğretti
yeterki o iyi olsun diye vazgeçmeyi öğretti

ama bunları öğretene kadar yaşattıklarım için vicdan azabı çekmeyide öğretti
affet beni sevgilim

aşk sabretmeyi
arada kilometreler bile olsa yinede sevdiğin yanındaymış gibi hissetmeyi
seni seviyorum cümlesinin ne kadar anlam taşıdığını ve bu cümleyi sölemekten çok sevmeyi ve sevildiğini hissetmeyi
fedakarlık yapmayı öğretti...

kimseye güvenmemeyi ve haketmediğinden fazla değer vermemeyi öğretti..

Evet savbretmeyi öğretti çokça.
sevdiğin için mücadeleyi, bazen suskunluu bazen çıldırmayı.
En çokta sevmenin güzelliğini hassasiyetini..

Back
X