• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk size neyi - neleri öğretti ?

İntikam,nefret,hırs,megalomanlık,gurur,güvensizlik...

Affetmek,iyi bir insan olmak,sadakat,paylaşımcılık ve güven...

Yani tek bir şey değil,birbirine zıt bir çok hem güzel hem kötü şeyler öğretti saolsun aşk.

Kesinlikle ve kesinlikle AŞK bana en önemlisi sabırlı olmam gerektigini ögretti :38:

sabretmeyi, onun tek kelimesiyle etrafa gülücükler saçmayı, onun tek kelimesiyle hayata küsmeyi, fedakarlık yapmayı. . .

Çok fazla görüşmek istesem bile engeller olup görüşemediğim zamanlarda bilgisayar ekranında ağlayarak fotoğraflarımızı okşamayı .. sabretmeyi , asıl acı ve üzüntüyü öğretti ..

Sabretmeyi,susmayı,ağlamayı,beklemeyi,güçlü olmayı,olgunlaşmayı,yeri gelince nefret etmeyi,yeri gelince sevebilmeyi,kimi zaman onunla gülmeyi kimi zaman da onun yüzünden ağlamayı öğretti.

[sıze=3][ı]özlemi , acıyı , sabrı ...

Ve namusum ile ağlasam da acı çeksem de kahrolsam da gecem gündüzüm zehir olsa da hiç bir şekilde ihanet etmeden , yürekten , içten , çok büyük bir sevda ve özlem ile , tek bir kkişiye bile kafamı kaldırıp bakmadan ..

Beklemeyi , beklemeyi ve beklemeyi öğretti ...
[/ı]
[/sıze]

Hayal kurmayı
Sevilmenin ne kadar huzur verici olduğunu
Sabretmeyi
özlemeyi
beklemeyi ve
aşkın mesafe tanımadığını öğretti.
:16:

imkansızı ımkanlı kılmayı hiç ummadıgın anda kaderın sızı tekrar bır araya getirmeye çalıştıgını öğretti.

Aşk bana acıyı tatlıyı kısacası çoğu duyguyu tattırdı öğretti.Kötü bir şey yaşadığında kendi kendine 'olsun..o var! aşkın var.'diyebilmeyi öğretti

Karanlıklarda kaldığımda batıyorum artık ben dediğimde bile umutlu olmayı öğretti...
Aşkta bencillik olduğu zaman bir adım yol alınamayacağını öğretti..
Empati kurmanın sorunları olduğundan daha çabuk çözdüğünü öğretti...
Aşk sen veya ben değil biz olmayı öğretti...
Aşk aslında hayatın roman ya da filmlerdeki gibi olmadığını öğretti...
Aşk bana acının ve mutluluktan ağlamanın ne demek olduğunu öğretti...
Kendi kanımdan olmayan biri için sabahlara kadar endişe içinde telefon başında beklemeyi öğretti...
Aşk sahiplenmeyi ve sahiplenilmeyi öğretti....
Aşk yeri geldi bana nefreti öğretti...
Aşk sabretmeyi öğretti bir taş misali...
Aşk bana duanın gücünü öğretti...

Düşündüm de nişanlıma teşekkür borçluyum bu yüzden... :KK51:

Back
X