• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk size neyi - neleri öğretti ?

3yıldır bu duyguyu yaşıyorum ben ve çoook mutluyum :69: aşk herkesin başına gelmeyen bir şanstır bence.ailenden okuldan sokaktan öğrenemeyeceğin ne varsa onları öğretiyor.en başta büyüyorsun mesela :70: en babasındanda empati yapmayı herşeyi iki kişilik yaşamayı öğreniyorsun ve en güzeli sanırım:
hiiç dayanamam diceğin acılara katlanmayı öğreniyorsun :90:

yokluğunda büyüklüğünü
varlığında bencilliğini

olmazı olur ettiğini
olanı zamanla yok edebildiğini

yerden ayağını kestirdiğini
sonra en dipten o yeryüzüne çıkmak için bile seni yalvarttığını

en kalın halatların en ince iplerden örüldüğünü
özünde incecik bir ip olduğumuzu

sır can yakar diye tekrar hayal kurmamayı
canın tekrar yandığında sebebinin hayallerin olmadığını

Bir kere sustuğunda
bir daha duyulmaz olduğunu

ÖĞRETTİ....

kazık yemeyi
bi de mantığımı kullanmamı öğretti

İlişkide en baştan verilen tavizlerin geri alınamayacağını, kimseye ama hiç kimseye kendinden çok değer verilmemesi gerektiğini, biraz zaman geçsin beni onu yola getiririm saçmalığına inanmamayı öğretti bana aşk.

Aşk bana mutlulugun huzurun nasıl bir şey oldugunu öğretti
Ailenden olmayan birini çok çok sevebileceğini
Fedakarlıgın nasıl içten gelerek yapılacağını
biriyle ne kadar çok hayatı paylaşmak isteyebileceğini..
Ama uzaylıların var oldugunu öğretti
bir sabah uyandıgında o uzaylıların sevdiğin adamı götürüp yerine aynı surette ama taş kalpli başka birini koyabileceğini
Aşkın öylece benden kendimi, gençliğim, hayallerimi, gelmişimi geçmişimi geleceğimi götürebileceğini...

sabretmeyi, sevmeyi sevilmeyi, aile ilişkilerini, illişkidde yaşanabilecek her konuda bilgi sahibi olmayı aşkın güzelliğini sinirini bastırmayı alttan almayı ... kısaca ben 7 yılda aşkımla onun bana yaşattığı aşkla herşeyi öğrendim:38:

enayi olmamayı
ileride pişman olacağına daha en baştan karşındaki adama göre davranmayı kafama vura vura öğretti

tanımayıp aşık olmaktansa
tanı daha sonra aşık ol demeyi öğretti

Back
X