• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk size neyi - neleri öğretti ?

aşk bana;
özlemenin ne demek olduğunu
yürekten nasıl ağlandığını
kıskanmayı
sabretmeyi
güçlü olmayı
mücadele etmeyi
ümitlerle yaşamayı. . . . . öğretti :))

Bahane arama sevgine eğer sevdinse! Benim seni sevdiğim gibi , utanmadan,çekinmeden git!
Ama dönüşü olmasın bu gidişinin,yanılmışlığın telafisi pişman bakışın olmasın gözlerime
Gizlice olursa gidişin, işte budur asıl ihanetin ,ne ihanetinin,nede pişmanlığının hiç! affı yok! sevdiğim

ask bana bir cift göz ve elin ardindan sürüklenmeyi ögretti...
hasretimin ne kadar nazli oldugunu ögretti...
aci cekmeyi ve o aciyi bile sevmeyi ögretti...
sebepsiz sevmeyi ve gerektiginde gitmeyi ögretti...
ask yüregimde hep bir deprem etkisi...

Aska bana sabirli olmayi,
fedakar olmayi,
onu bir saniye gorebilmek için daglari yikmayi,
ofkelendigim anlarda bile, yuregimin sizisindan duramadigim anlari,
aglmayi,
gulmeyi,
tek kelimeyle yasamayi ogretti

SABRETMEYİ
SAYGI DUYMAYI
AĞLAMAYI
ÇOK MUTSUZ VE SİNİRLİ OLDUĞUN ANLARDA BİLE HİÇBİŞİ YOKMUŞ GİBİ DAVRANABİLMEYİ
ANNELİĞİ
FEDAKARLIĞI
ANNEMİN VE BABAMIN DEĞERİNİ
BENİM İÇİN NASILDA GERÇEKTEN DELİ GİBİ ÇIRPINIP HATA YAPMAMAM KONUSUNDA BENİ UYARMALARINA RAĞMEN BEN DİNLEMEYEREK NASIL Bİ EŞŞEKLİK ETTİĞİMİ FALAN ÖĞRETTİ İŞTE YA ASLINDA DAHA BİRSÜRÜ ŞEY EN GÜZELİDE ANNELİK DUYGUSUNUN :CüvCüv:ANLATMAKLA DİİL YAŞANMAKLA OLACAĞINI ÖĞRETTİ EĞER AŞIK OLMASAYDIM ÇOCUK YAPMAK GİBİ NİYETİM YOKTU OZAMAN BU MUHTEŞEM DUYGUYU YAŞAYAMAYABİLİRDİM :içelim:

Aşkta gurur olmaz sözünün doğruluğunu öğretti sayesinde gurur denen bişey bişey kalmadı bende .Ne kadar zayıf olduğumu , ben yapmam etmem vs. dediğim şeyleri yapmayı ve dönüp arkama baktığımda kendime şaşkınlıkla birazda pişmanlıkla bakmayı öğretti .İnsan aşık olunca kontrolden çıkıyor neyin doğru neyin yalnış olduğunu bilsede , bile bile yalnışa gidiyor elinde olmadann. Neyse isyanlardayım yine kısa kesim barii

aşk bana gözlerin nasıl parlatıldığını öğretti,
hayal kurmayı,
özlemeyi,
beklemeyi,
saygı duymayı,
sabretmeyi,
heyecanı, titremeyi
karın ağrısı, mide yanması hepsini öğretti

hasret kalmayı..
özlem duymayı...
acıyı tatmayı...
onsuz ellerımın uzuntuden nasıl tıtredıgını...
kalbımın onu dusundugumde nasıl hızlı carptıgını....
işten birazcık geç kaldığında korkudan bayılıcakmış gibi olduğumu....
anne olmamı tatmamı....
bı ınsanı karısılıklıda olsa karsılık beklemeden ne kadar cok sevılebılıcegını...
en onemlısıde askın ne akdar guzel ve ne kadar fedakarlık ıstedıgını ogrettı....

acı çekmeyi acı çekerken bile onu düşünüp gülebilmeyi ve bu acının geçmesinin imkansız olduğunu

Gece boyunca ağladıktan sonra sabah işe giderken gözlerdeki şişi nasıl indirebileceğimi öğretti...müteşekkirim...:kahve:

Son düzenleme:
aşkkk ahh ben çok aşığım çok seviyorumm :asigim:
dahada şükretmeyi öğretti.. sabrı öğretti.. ALLahı daha çok seviyorum daha yakınım aciz bi kuLu oLarakk senağlama
daha evcimen daha sabırLıyım Ondan sonra sositososito
Sanırım O beni bastırdı yaww :roflol:
amannnn aşığım beeee :asigim: Şeniz

beklemeyi,sabretmeyi,ümit etmeyi,ümitsizlige kapilmayi,sorumlulugu,heyecani,aciyi...aklima gelebilecek herseyi ögretti bana ask...
seni cok seviyorum kocisimmmmmm:)))
allah sevenleri asla ayirmasinnn

Back
X