aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

HAKLSININ canıımm benimm doğru diyorsun daa ben bi deneyim fikirlerimi nasıl olacakk be yaparım da eşim pek dayanamaz nasıl olsaa o çözmeye çalışırrr..ben ildiğimi deneyeyim birr varsın boşa gitsin de benim kocam anlasııınn....
tamam tatlım eşini ailesini tanıyosun dene bakalım taktıklerı ..inş düzelme olur

okulum nerdesın naptın kuzum :KK51: merak ettim
canım yeni geldim evimee hani buraya yazmıştım bi hocanın eşinin duumunu o vefat etmiş oraya gittikk..hayat ne kötüü yaa kimi bir yerde eğlenirken diğeri nin dünya başına yıkılmış oluyoorrr ..ALAH ım hayırlı kaderler yazmış olsun herkeseee..

canım yeni geldim evimee hani buraya yazmıştım bi hocanın eşinin duumunu o vefat etmiş oraya gittikk..hayat ne kötüü yaa kimi bir yerde eğlenirken diğeri nin dünya başına yıkılmış oluyoorrr ..ALAH ım hayırlı kaderler yazmış olsun herkeseee..
yaa cok üzüldüm...allahım sabırlar versın...iste herseyın kıymetını bılmemız gerekıyor.
hayatta ne olacagı bellı olmuyor...rabbım hayırlarla karsılastırsın hepimizi...

ChocolateChips. .!.:
hayırlı günler canlarrrrrr:cool:
kımseler yok nıye acaba :KK25:
hadın dualara devam edelım :KK54: kımler varrrrrr:KK31::KK31::KK31:

Selam canimm. Dun asilama oldum. Ama dun esim sperm kabini verirken elinden dusurmus. sonra 3 saat sonra tekrar ornrk verdi. Asilamam oldu ama tabi az sayida spermle. Ama 3 saate gore iyidi yine. Ama vardir bundada bi hayir. Tevekkul etmekten baska yapacak bisey yok.

EVTE CANIMM NE OLCAĞI BELLİ OLMUYORR..hayırlısı herşeyin..sağoll canıımmm..
Okulum selam canim. Yazdiklarini okudum. Benzer durumları bende yasadim. Ama sana tavsiyem sen eşinin üstüne çok gitme. Bu sadece sizin aranixi bozar. Kesinlikle susta demiyorum. Ama doğru zamanki bekle ve doğru zamanlarda ladini soyleki kafasina Dank etsin ve sana hak versin. Yoksa sadece sürtüşme yasarsiniz. Ayni şeyleri bende yasadim biliyorum. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin.

Selam canimm. Dun asilama oldum. Ama dun esim sperm kabini verirken elinden dusurmus. sonra 3 saat sonra tekrar ornrk verdi. Asilamam oldu ama tabi az sayida spermle. Ama 3 saate gore iyidi yine. Ama vardir bundada bi hayir. Tevekkul etmekten baska yapacak bisey yok.
canım hakkınızda hayırlısı olsunn inşALLAH BU KEZ OLACAKK CANIIMM..

Okulum selam canim. Yazdiklarini okudum. Benzer durumları bende yasadim. Ama sana tavsiyem sen eşinin üstüne çok gitme. Bu sadece sizin aranixi bozar. Kesinlikle susta demiyorum. Ama doğru zamanki bekle ve doğru zamanlarda ladini soyleki kafasina Dank etsin ve sana hak versin. Yoksa sadece sürtüşme yasarsiniz. Ayni şeyleri bende yasadim biliyorum. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin.

EVTE CANIM ALDIM bir karar uygulamaya başladım bakaım sonuç ne olacakk ..bana hak veriyor sen haklısın diyor benim aptal kocam ama ailesine de sanki borç harç yokmuş gibi bir profil çizdiriyorr..bugünden sonra hammurabi kuralları uygulacak bizim evdeee..

merhaba canım hosegeldın..
ayyy hadı ıns bu sefer halay cekecez burda bebegın gelıcek canım..bol dua...herseyde vardır hayır ..
iyi düşünelim iyi olsun canım benım

kızlarr merhabaa çok şükür yazabildim..evde neti kapattım daha alamadık ..o yüzden giremedim daha doğrusu yazamadım eşimöin telden girip okudum ama yorum yapamadım ..duamızı okuyup herkese gönderiyorum ALALH ım kabul etsin...

X