aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

allah razıolsun canım amin inşalalh kuzum allah snada nasip etsin inşllah dün kıldım canım yarın yine kılacığm inşllah dualarımdasınız hep
değerim 168 3buçuk haftalıkmış minnoşum teyzesiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:çok şükür rabbime canım benimmm

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. Bizede dua et cnmm...

iyi akşamlar kızlar,

İhlas Hatmi için 125 tane ihlas suresini okudum. Rabbim kabul etsin, tez vakitte bebişlerimize kavuştursun inşaallahhh

allah kabul etsın tatlım:KK16::KK16::KK16:

BEN DE OKUDUM KIZLAR RABBİM KABUL ETSİN iNŞALLAH.MÜBAREK RAMAZAN AYI VE KADİR GECESİNİN HÜRMETİNE YAPTIĞIMIZ BÜTÜN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH.CEBRAİL ALEYHİSSELAM RABBİNE SORMUŞ:''EN ÇOK KİME KIYAMAZSIN YARABBİM''DEMİŞ VE RABBİM DE DEMİŞ Kİ:BAŞKASI İÇİN DUA EDEN KULUMA KIYAMAM''İŞTE BU YÜZDEN KENDİMİZDEN ÇOK BİRBİRİMİZ İÇİN YAPTIĞIMIZ DUALAR DAHA MAKBUL CANLARIM.YARIN GECE HEPİNİZ İÇİN BOL BOL DUA EDECEĞİM İNŞALLAH. RABBİM YARIN GECE BU KADAR YÜREKTEN İSYEYEN BU GARİP KULLARINA KIYAMAZ DA DUALARIMIZI KABUL EDİVERİR İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH VE HEPİMİZE BÖYLE:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:YARAMAZ TAKLALAR ATAN EMİR BEBEKLER NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHH

iinnnşşşş canımmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hz zekeriyanin duasinda bende varim...

tamam kuzum:KK16::KK16:

İhlasida okuyorum ins... Rabbim dualarimizi kabul etsinnn

allah kabul etsınnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

$6.jpg :KK16: $1.jpg :KK16: $2.jpg :KK16: $8.jpg :KK16:yerım bu kuzuyu yaa

$7.jpg :KK16::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

iyi akşamlar kızlar,

İhlas Hatmi için 125 tane ihlas suresini okudum. Rabbim kabul etsin, tez vakitte bebişlerimize kavuştursun inşaallahhh

BEN DE OKUDUM KIZLAR RABBİM KABUL ETSİN iNŞALLAH.MÜBAREK RAMAZAN AYI VE KADİR GECESİNİN HÜRMETİNE YAPTIĞIMIZ BÜTÜN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH.CEBRAİL ALEYHİSSELAM RABBİNE SORMUŞ:''EN ÇOK KİME KIYAMAZSIN YARABBİM''DEMİŞ VE RABBİM DE DEMİŞ Kİ:BAŞKASI İÇİN DUA EDEN KULUMA KIYAMAM''İŞTE BU YÜZDEN KENDİMİZDEN ÇOK BİRBİRİMİZ İÇİN YAPTIĞIMIZ DUALAR DAHA MAKBUL CANLARIM.YARIN GECE HEPİNİZ İÇİN BOL BOL DUA EDECEĞİM İNŞALLAH. RABBİM YARIN GECE BU KADAR YÜREKTEN İSYEYEN BU GARİP KULLARINA KIYAMAZ DA DUALARIMIZI KABUL EDİVERİR İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH VE HEPİMİZE BÖYLE:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:YARAMAZ TAKLALAR ATAN EMİR BEBEKLER NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHH

İhlasida okuyorum ins... Rabbim dualarimizi kabul etsinnn

Listede okumayan kalmadı o zaman arkadaşlar Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin inşallah. Benimaşkpastam isimlerimizi göndermiş kendisine gelmeyen varsa isimleri yollayalım tekrar yada ismi listede olmayan varsa ekleyelim okuyan herkesin duaları kabul olsun inşallah. Bu mübarek gecede fazileti en fazla olan sureyi okuyup hatim ettik herkesten Allah razı olsun.

Listede okumayan kalmadı o zaman arkadaşlar Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin inşallah. Benimaşkpastam isimlerimizi göndermiş kendisine gelmeyen varsa isimleri yollayalım tekrar yada ismi listede olmayan varsa ekleyelim okuyan herkesin duaları kabul olsun inşallah. Bu mübarek gecede fazileti en fazla olan sureyi okuyup hatim ettik herkesten Allah razı olsun.

günaydın kızlar, bana isim bildirimi gelmemiş.

Olur canim olur bi bakmissin dogum icin gun sayiyorsun insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eline saglik canim

tamma canım sağolasın ilgilendiğin için bugün okuyayaım o zaman akşaama misafirlerim var ben aşayayım..bitince yazarım..

tamam canım yazdım lısteye:KK16:

allahrazı olsun paylaşım içi,n canım saol:KK16:

allah yardımcımız olsu...yüzümüzü güldürsün rabbım ıns:KK16:

Tmm ozmn cnm... Baslanmis bi seyi bozmayayim artik. Siz bitince bize dua edersinz artik:KK66:)) arkadaslar bugun asilama icin bi operasyon gecircem cok korkuyorumm. Dua edin kolay atlatayim;(

aminnnnnnnnn canım inşallahhhhh

Kızlar benimaşkpastam sağolsun isimleri göndermiş ama ihlas hatminde okuyan bazı arkadaşların isimleri eksik kalmış onları da listeye dahil etmek için bana isimlerinizi atar mısınız lütfen. Böylece eksik kimse kalmaz herkes birbirine dua etmiş olur.

kadir gecemiz mübarek olsun canlarrrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

allahım herkesın muradını versin inş :KK55::KK55::KK55::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

affedilenlerden olmayı rabbım nasıp etsın hepimize:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Eklentiler

• $8.jpg
    $8.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $0.jpg
    $0.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
doktorum iyi gülüm seviyorum cok ilgili Allaha sükür tedavimi onda devam edecegiz telde bile baya ilgilendi acıkladı herseyi,basından savmıyo digerleri gibi.bilyom gülüm cok haklısın doktor cok önemli bencde.içim rahatgülüm doktor acısından.amin insallah bitanem bayramdan sonraki hafta agustosun 7 ne yada 8 ne tahlil örnegi vercez sonra memlekete gitcez ordan döüncede tedaviye baslıycaz gülüm esimle doktora gitcem ilkkez bebiş için:KK19:hele bi testi yapsın ben tıkıycam agzına otlardan pekmezlerden simdi bilerek yedirmiyom degrleri net cıksın diye.:26:haklısın bacım olacagı varsa her sekilde olur.Allah hamişlere saglıklı dogumlar bizlerede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallahhhhh hayırlısı bitanem.doktorunun iyi olması cok iyi moralen insan iyi olyo haklısın gülüm:KK19::KK19::KK19:

evet kuzum blutefem:KK54:

hadi bakalım kuzum bayramdan sonra start verin eylülde müjdeli haberini alırız inşalalh tatlım benim bende 4 ağustosta keseyi görücem inşallh düşük olmasın diye doktorum progestan vermiş hem fitil hem hap olarak kullanılabiliyormuş vajinal yoldan alsın demiş ama ben hala endişeliyim

Kızlar benimaşkpastam sağolsun isimleri göndermiş ama ihlas hatminde okuyan bazı arkadaşların isimleri eksik kalmış onları da listeye dahil etmek için bana isimlerinizi atar mısınız lütfen. Böylece eksik kimse kalmaz herkes birbirine dua etmiş olur.

Bende okuorum ihlas... Tekrar liste olcak galiba... 125di demi

X