firdevs bihtere yurt dışına sen de gel dedi
buradan bir malzeme çıkıcak ya
istermisiniz bihter annemle gidiyorum diye çıkıp behlülün yanına gitsin şakkıdı
olur mu olur vallacadıarzucadıarzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta çok sıkıldım izlerken..
flashback olayı daralttı beni beşir'in o soluk suratı da sıktı artık.
hareket istiyorum azıcık,kaç kovala öpüş seviş baydı.
yalnız nihat'ı efendi sanıyordum,babası kılıklı çıktı ona şaşırdım.
ben bu tiyoyo aylar önce verdim..
bihter behlülle tatil kaçamagı yapcak.
annesiyle gittigi tatilde
amerikaya arkadaşlarım görmeye gidiyorum diye behlüle gidcek..:1ninca:
ednnanda salak ha karsını bı sıkıta almıo..boynuslanıo mal farkında degıll...nıhale helen gıcık oluyom nasıl hosuna gıttı magaznde kendını behlullen görunce..su behlulde yakışıklı olsa barı..hıc begenmıom he..kaşları hele yanmış sankı ocakta :hulya:
ednnanda salak ha karsını bı sıkıta almıo..boynuslanıo mal farkında degıll...nıhale helen gıcık oluyom nasıl hosuna gıttı magaznde kendını behlullen görunce..su behlulde yakışıklı olsa barı..hıc begenmıom he..kaşları hele yanmış sankı ocakta :hulya:
ya kızlar nihat sizi rahatsız etmedimi ya, çok gıcık oldum bu bölüm ona, resmne nankör ya, babası kapıya koymuşken adnan ona sahip çıktı ama şimdi o napıyo, babasıyla bir olup adnana kumpas kuruyo nankör ya:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
bu arada behlülün rengi nasıl koyu sarıdan açık sarıya döndü nihatın hissedar olduğunu öğrenince:roflol:
salak,keriz ednan gözünü kaynanasının üzerinden ayırmıyor şüpheleniyor.ulan sen önce bi karını takibe al bakalım okadar yalandan sonra.....nasıl şüphelenmezsin.uyu uyuuu iyi uykular:)))))bu arada dün giremedim bilgisayarım çökmüştü.gören beşirmiş yahuuuuu-tatlicadiarzu-