- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.825
- 898
YouTube - AŞK-I MEMNU 42. BÖLÜM FRAGMANI
buyrun kızlar yeni fragman
bölüm çok güzele benziyor kaçırmamak lazım
arkadaşlar bulutolsam ın verdiği linkten izledim bena.sa.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YouTube - AŞK-I MEMNU 42. BÖLÜM FRAGMANI
buyrun kızlar yeni fragman
bölüm çok güzele benziyor kaçırmamak lazım
kızlar adnan bihteri kolundan çekiştiriyo, yataga fırlatıyo falan, tecavüz mü etcek nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beşirde arabada ağlıyodu, adnanla çıkmıştı ya, adnan koltuktaydı, beşir önde ağlıyodu söyledimi söyleyemedimi bilmiyorum:gitme::gitme:
Tecavüz eder tabe Ednan'ı istemiyor dayanamamıştır adamcağızkaydirigubbakcemile3
Beşir neden ağlıyor ki:uhm: Bence başka bir derdini söyledi..
Sizce nihalle behlül akraba sayılırmı? Kuzen diolar ama adnanla behlül kuzen çocuğuydu sanıırm![]()
bence de ya kanser olcak içine ata ata:gitme::gitme::gitme:
:gitme:
Zaten dün Nihal piyano çalarken ki görüntüsü vardı,içim eridi resmensenağlama
Kara sevda eritti çocuğumafoldumben
arkadaşlar bulutolsam ın verdiği linkten izledim bena.sa.s
açılmıyo kapanmış site
evet ya çok pisti o sahne, gerçekten duyguyu çok iyi vermişler, nihalle arasını yapasım geldi:gitme::gitme::gitme:
evet ya çok pisti o sahne, gerçekten duyguyu çok iyi vermişler, nihalle arasını yapasım geldi:gitme::gitme::gitme:
hayır canım ya, kardeş çocukları kuzen sadece, zaten nihalle behlülde gerçek kuzen değil
şuda varki tr de tonla kuzen evliliği var malesef
ya adnan nasıl olduda böyle çoştu çok merak ediyorumsositosositosositosositosositososito
Aşk-ı Memnu 42.Bölüm Fragmanı - Timsah.com
izleyin burdan kızlar
valla bende tecavüz etcek sandım adama yanaşmıyo ya bihter kaydirigubbakcemile3 adnan niye sinirlendi bu kadar acaba
beşir söylemiş olamaz hiçbişey anlaşılmıyo yine :hulya:
ay teşkürler heyecanl bi bölüm olur inş gene sıkmazlar
:gitme::gitme:
Ya bende Youtube açılmıyor:gitme: