• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

walla kzılar bence hiç beşire sinir olmayın. cd yi saklıyor diye. hayır bakıyorum adnana tavırlarına beşir cd yi gösterse nolcak bu salıkla. adam bi hışım bihtere gider sana çok öfkeliyim sen beni yeğenimle aldattın der. bihter üste çıkarrr neeee evin hizmetçisi evin şöförü nasıl olurda benim özel hayatımı kamereya çeker der.evi terkeder. en lüks oteellere kapak atar yine. adnan beşiride kovar. bihtere koşarr el beşiri kovdum derr.yeniden başlayalım :roflol:

walla kzılar bence hiç beşire sinir olmayın. cd yi saklıyor diye. hayır bakıyorum adnana tavırlarına beşir cd yi gösterse nolcak bu salıkla. adam bi hışım bihtere gider sana çok öfkeliyim sen beni yeğenimle aldattın der. bihter üste çıkarrr neeee evin hizmetçisi evin şöförü nasıl olurda benim özel hayatımı kamereya çeker der.evi terkeder. en lüks oteellere kapak atar yine. adnan beşiride kovar. bihtere koşarr el beşiri kovdum derr.yeniden başlayalım :roflol:

olurmu olur ..artık adnana uyuz oluyorum.madem daha bitirmiyorsunzu diziyi..o zaman bu olayı daha ortaya çıkarmasaydınız da bu adamcağız bu kadar salak olmasaydı.

Nihal ve Beşir yorumlarınıza çok güldüm. ben de kitabın özetini okudum. Orada finalde Nihal Bihter'in kılığına girerek Behlül'e gidiyor. Behlül de artık ne diyorsa Nihal bu ilişkinin varlığına emin oluyor. Sonrası malum. Bihter intihar ediyor ve Behlül kaçıyor. Baba kız iki saf da hayatlarına kaldığı yerden devam ediyor. Valla eve dekorasyon yaptılar birsürü masraf oldu. ben bu dizinin yakın zamanda biteceğini pek düşünmüyorum. Firdevs'in entrikalarıyla daha devam eder.

kızlar lütfen bu dizinin bu sene biteceğini söyleyin. diziyi gerçekten çok seviyorum beğeniyorum bi hafta yı sabırsızlıkla bekliyorum ama yok artık bu sene bitsin tadında bıraksınlar

kızlar şimdi aşkı memnu eski bölümleri var..
koptum..behlül nihalden poara istiyore parasız kaldım diyor...
nihlde int ten hesaptan hesaba aktarıyor.
behlülde "canım seni çok seviyorum büyü seninle evlencem diyor.."
çok güldüm ya

kızlar şimdi aşkı memnu eski bölümleri var..
koptum..behlül nihalden poara istiyore parasız kaldım diyor...
nihlde int ten hesaptan hesaba aktarıyor.
behlülde "canım seni çok seviyorum büyü seninle evlencem diyor.."
çok güldüm ya

alsanaalsanasmileişte behlül efendüüüüsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile5 haklısın valla...adnan biraz sinirlenir behlüle ve beşire kızarakannehir bihtere
de uzakdan uzağa sinirlenirakannehir ayrı yaşarlar ve tabi bu sürede lüks otellerde tatil yapar pihter kafamçokkarıştı sonra da herkesden özür diler :1shok:...
pihter böyle bir şey yaptıysa kesin benim yüzümden di der affet beni pihter herşeye
yeniden başlayalım der...
olaylar böyle olursa hiç şaşırmıycammirmirmirmir

cumartesi eski bölümünü izledim tesadüfen.
adnanla bihterin düğününde hilmi rezalet çıkarmıştı.
behlülde hilmiyle konuşmaya gidip olanları öğrenmişti.
sonrada kendi odasında amcasına bunlar senin paranın peşinde ana kız çok tehlikeli
dikkat et demişt..
bihterde bu konuşmaları duymuştu.
şimdi kafama dank etti.
be salak bihter senin için annen için bu kadar ağır konuşan bir adamın aşkından ölüyorsun.
midesiz hatun.
deniz hanımı evden gönderiyor. herkesi kovuyor.
oğlunu ingiltereye okumaya yolluyor.
adnan kızıncada dünyayı dolaşırız. ve bebeklerimizi sıcak bir iklimde büyütürüz diyor.
süper kıvırıyor durumları anında kendi lehine çeviriyor.

Back
X