• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

akşam izlerken pihtere anasına beşire sinir oldum yaa..
babsıda kzı nihalde safın safı yani..iki cadının her dediğine inanıyorlar ya fitil oluyorum..
hele adnanın sonradan bihterle bebek konusunda tartıştığına üzülmesine iyice cinlendim..
bee salak adam sen bu kadınla doğru dürüst beraber oluyonmuki hala çocuğun senden olduğuna inanıyon pes ki pessssss..
yeni fragmanada baktım bihterle behlül yine matmazele yakalanıyorlar..
anakız ne konuşuyorsa bülent duyuyor..
beşir takipte yine.
behlül bir kızla buluşuyor fişrdevsin işi gibi geldi..
katya yine bişeyler karıştırıyor..
nihal kızla resmini görüp gazetede behlülün kafasına çarpıyor gazeteyi..
adnan düşüncelerde kafasına bişeylermi dank ediyor artıkın ne oluyorsa..
aman karışık bir bölüm bakıp göreceğiz...

babsıda kzı nihalde safın safı yani..iki cadının her dediğine inanıyorlar ya fitil oluyorum..
hele adnanın sonradan bihterle bebek konusunda tartıştığına üzülmesine iyice cinlendim..
bee salak adam sen bu kadınla doğru dürüst beraber oluyonmuki hala çocuğun senden olduğuna inanıyon pes ki pessssss..
beşir takipte yine.

Çok güzel anlattın canım yaa :lepi:
Fragman verildimi ben görmedim daha kafamçokkarıştı

artık bıtmelı bır ınsan bu kadar saf mı olur ıkı cocuguda aldır sonra adamı sucla

yonetmenler Adnanı sebeğe cevırdıler

Adnan ..Dava gelınce konu kukruyor..
Bihtere gelınce kedı oluyor bu adam nasıl ış adamı olmuş bu saflıkla
artık bıtsın tadında kalsın
evett yaa adama davadan vazgeç deyince aslan kaplan gibi kükrüyo
inanamıorumm bu bölüm çok heyecanlı olcak ..aldatıo nihali...

Kızlar behlülün fotolarını kim çekiyo acaba
o kızı firdevs ayarlamış olamaz mı
fotoları da o çektirmiştir
ay bu manyetik beşir de hala cdlerle uğraşıyo delircem :roflol:
geçen nihalle behlül arasında eski sevgilinin muhabbeti geçti iyide firdevs bunu nerden biliyo .muhtemelen firdevs ayarlıyor o kızıda nerden biliyor o kzıı orası saçma.
ayrıca behlül o kızla dudaktan öpüşmüyor sanırım. bana normal bir merhabalaşma gibi geldi. behlüllün aldattığı yok bence

ah ahhh benim bu bölümde en cok Bülente icim yandi..
üvey anne uzaklastiricak onuda :sinifsinif:
garibimm anne anne diye pesinden kosuyor

bir kadin icin cocuklarini perisan eden bir adam Adnan...:icecream:

yani aslında adnana üzülmemek lazım.o da masum bi adam değil yani hataları çok.bir kızı yaşında bayanla evlenmeyecekti.hadi evlendi evde bihtere yaşıt bekar ve çapkın erkek olmayacaktı behlül gitmeliydi o evden behlül hem bihter için hemde bülent için tehlike bihter şu konuda haklı bülent behlülü örnek alıyor.

fragmani izledim ohhhhhhhhh icimin yaglari eridi aptal nihal sabalak gor behlulun icindeki seytani artik behlulde uzulme sirasi

kesın fırdevsın işi ...
ama behlul yırtar bence...arkadaşı olduğunu felan soyleyecek..nihalde safım saflığını yapacak
bıhter zıllı ışıını çok iyı bılıyor,ama bır ayrıntıyı gozden kaçırıyor ne yazıkkı...beşir peşinde...
beşir de sonunda karar verdı ne yapması gerektığıne oh be sonunda dıyorum artık
bu arada nıhal ılk defa gecen bolum çok hoştu derı ceketıyle felan...saçları da çok yakışmış
guzel bolumler..ama bıtıyor artık..bakalım bu kadroyu bır daha kı sene nerelerde goreceğiz???

beşir takipte yine.

kesinlikle haklısın...pihter ve anneside birbirinin aynı...ben bi ara firdevs daha normal pihterden diyodum ama çok doğru pihter annesinin kızı ...peykerden şüpheliyim firdevs
onun annesi olamaz:umursamaz:
adnan ve nihalede senaristler saflık olayını iyice abarttırdılar romanda bile bu kadar olay
oluyor yafff...
kadın bi başkasının çocuğunu aldırıyor ama adnan gene suçlu çıkıp özür diliyor.akannehir..
nihal hala pehlüle,firdevse ve pihtere güveniyor...kadınların her dediğine inanıp yapıyor:1shok:
pihter bide bülente taktı kafayı bir o kalmışdı uğraşmadığı çocuğu uzaklaştırma peşinde ...

Back
X