Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son 6 hafta diyorlar bitecekmiş..
heyecanlandı artık
o kiz akrabasi yada dost'arkadas gibi biri olabilir.
evlilik arefesinde boyle bir yanlis yapacagini zannetmem behlulun.
Fragmanı şimdi izledim.
alkisalkisalkis
Nihal üzüldükçe ben nasıl da seviniyorum sositososito
Behlüle paşa paşa kendini teslim etti bir de yalancı diye yüzüne fotoları fırlatıyor
Daha yeni başlıyor nihal hanım...Bu daha başlangıç çok üzülcen çookk![]()
:behlül gerçekten çok karaktersiz biri bihteri elde etti sonra baktı herşey ortaya çıkıcak pişman oldu nihalle olmakta işine geldi resmen bihtere çekti hemen resti zaten belliydi baştan hep korkuyodu ödlekalsanaalsanasmile adamın hem kızını hem karısını yoldan çıkardı sempatiksalakcinni tabi mal mülk kız fıstık gibi bihtere utanmadan bide dönme diyor rahat rahat amcasının imkanlarından faydalansın diye gerçekten ben bile artık uyuz oluyorum ona ama behlül GERÇEKTEN ÇOK EVCİMEN GÖZÜ EVDEN BAŞKA BİRİLERİNİ GÖRMÜYOR:roflol:
Sapık dizinin neyini begeniyorsun anlam veremiyorum bir türlü.........
:behlül gerçekten çok karaktersiz biri bihteri elde etti sonra baktı herşey ortaya çıkıcak pişman oldu nihalle olmakta işine geldi resmen bihtere çekti hemen resti zaten belliydi baştan hep korkuyodu ödlekalsanaalsanasmile adamın hem kızını hem karısını yoldan çıkardı sempatiksalakcinni tabi mal mülk kız fıstık gibi bihtere utanmadan bide dönme diyor rahat rahat amcasının imkanlarından faydalansın diye gerçekten ben bile artık uyuz oluyorum ona ama behlül GERÇEKTEN ÇOK EVCİMEN GÖZÜ EVDEN BAŞKA BİRİLERİNİ GÖRMÜYOR:roflol:
buyrunnnnnnnnn behlül nihalle kozmik beden temizliğine doğru yol alıyor arındım arındım diye diye kandırıyor pıtırcık nihali ama baklaım arınacakmı yoksa batacakmı? her bölüm dahada batıyor hala mutlucuk oyunları oynuyo deli ediyor beni o halleri ama en çok sevdiğim halide şu uykudan saç baş dağınık kalkması bi insana miskinlik hali bu kadar yakışır:jeyyar: yinede unutmamak lazım behlül tabikide karaktersizalsanaalsanasmile
fragman süper ...
ikoncn ın yorumu da süper..