Aşk-ı Memnu Kanal D

hayret nihal gazeteyi görünce önce bayılması gerekirdi...

Aynen yaaa,sırnaşık şey

Normal kitabında çok masum bi karakter diye geçiyomuş,

Ama bu ne masumu cadı valla...

İnsanın bu kızın 19 yaşında olduğuna inanası gelimiyor,

Kıyafetler,tavırlar,konuşmalar falan Firdevsin taklidi hep haksız mıyım?...

haklısın ....hatt buda behlülün akrabalarına ulaşır onlarla birlikte olmaya başlar..
nede olsa bihteri örnek alıyor hep özenti kız..
gerçekten gözümde çok masumdu ..aslında hala masum çünkü oda aşık...
ama işte yanlışların halkasına oda ekledi bir tane...

artık bitmesine az kaldı ...nihayet ...sezon bölümü için sabırsızlanıyorum..delikafadulden
hatta beren yeni dizisi için bile anlaşmış...

Ne zaman bitecekkkk ????????????????
bilen varsa Allah rızası için söylesin..
artık öğğğ geldi bu uzatmalardan.......

şu nihali hiç sevmiyorum
istiyom istiyom dedi behlülle oldu...
ne yere bakan küçümen şeymiş...

kızlar milliyet.comda bihterle behlülün aşkının ortaya cıktığı sahne dıye bı haber var ama tıklayınca boş sayfa cıkıyo:S

71. Bölüm Özet

Firdevs Hanım, Behlül ile Nihal’i ayırmak için yeni bir oyun planlıyor. Behlül de hiç farkında olmadan Firdevs’in kurduğu tuzağa kendi ayağıyla düşüyor. Beşir, uzun bir yolculuğa hazırlanır gibi, sonuna doğru kendini hazırlamaktadır. Giderken sırlarını emanet edeceği bir emanetçiyi şimdiden tayin etmiştir.
Adnan Bey, hayatlarındaki tehlikenin bir tek Hilmi Önal olduğunu düşünerek önlemlerini alırken, esas tehlikenin çok daha yakınında olduğunu bilmemektedir.
Bihter ve Firdevs’in, Bülent hakkında yaptıkları uzun vadeli planın hiç de iyi niyetli olmadığını öğrenen Bülent, Bihter’e tavır alır. Neşesi kaçar, gözünde canlandırdığı bütün gerçek bir anda değişmiştir. Evdeki huzursuzluğu arttırmamak adına, şimdilik duyduklarını kimseyle paylaşmayacaktır.
Behlül’le Nihal’in evlilik hazırlıkları gün geçtikçe yoğunlaşırken, Firdevs’in bu evliliğe engel olma çabaları da hız kazanır. Bihter annesinden tam ümidi kesmişken, annesinin yeni bir oyun için harekete geçtiğini öğrenir.
Behlül’ün mazisi, Firdevs Hanım’ın en büyük kozudur. Bihter, Nihal’in canını yakarken kendi canının da yanacağını bilmektedir ama annesine karşı bu durumu kabul etmekten başka bir çaresi yoktur. Öte yandan Behlül, hiç farkında olmadan Firdevs’in işini kolaylaştırır. Kurulan tuzağa kendi ayağıyla düşer.

matmazelede iğnesini sokuyor bihter, ama bayılıyorum deniz hanıma, hiç üslubunu bozmadı şimdiye kadar, soğuk kanlılığınıda. tam bir hanımefendi... zaten bihterde ondaki asilliği kaldıramıyor diye düşünüyorum, kendisinin üzerine vernik-cila çekilmiş basit bir tahta parçası olduğunun farkında, hazımsızlık yaşıyor..

matmazelede iğnesini sokuyor bihter, ama bayılıyorum deniz hanıma, hiç üslubunu bozmadı şimdiye kadar, soğuk kanlılığınıda. tam bir hanımefendi... zaten bihterde ondaki asilliği kaldıramıyor diye düşünüyorum, kendisinin üzerine vernik-cila çekilmiş basit bir tahta parçası olduğunun farkında, hazımsızlık yaşıyor..
sempatiksalakcinni bu dizi bize ne lflr ettiriyor yahuuuu..olumunekankayizsmilelaelaelaelaelaedelikafadulden

vereliniortak herkes matmazel gibi olsa şu dünyada cennet olurdu hayat

aman matmaelde pek rüküş geçen yakasına dev gibi kuş takmıştı tuhaf takıları var yakında tablo takıcak

Back
X