- 21 Eylül 2009
- 2.071
- 14
- 158
- 40
hayret nihal gazeteyi görünce önce bayılması gerekirdi...
aynen canım sana katılıyorum ama artık o genç kız büyüdü ya niye bayılsın bihteri örnek alıyor oda kendisine çemkirmeye başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık bitmesine az kaldı ...nihayet ...sezon bölümü için sabırsızlanıyorum..delikafadulden
hatta beren yeni dizisi için bile anlaşmış...
dizi haziranın ikinci haftası bitiyo kızlar daha 7 bölüm var haberiniz olsun
sempatiksalakcinni bu dizi bize ne lflr ettiriyor yahuuuu..olumunekankayizsmilelaelaelaelaelaedelikafaduldenmatmazelede iğnesini sokuyor bihter, ama bayılıyorum deniz hanıma, hiç üslubunu bozmadı şimdiye kadar, soğuk kanlılığınıda. tam bir hanımefendi... zaten bihterde ondaki asilliği kaldıramıyor diye düşünüyorum, kendisinin üzerine vernik-cila çekilmiş basit bir tahta parçası olduğunun farkında, hazımsızlık yaşıyor..
sempatiksalakcinni bu dizi bize ne lflr ettiriyor yahuuuu..olumunekankayizsmilelaelaelaelaelaedelikafadulden
matmazelede iğnesini sokuyor bihter, ama bayılıyorum deniz hanıma, hiç üslubunu bozmadı şimdiye kadar, soğuk kanlılığınıda. tam bir hanımefendi... zaten bihterde ondaki asilliği kaldıramıyor diye düşünüyorum, kendisinin üzerine vernik-cila çekilmiş basit bir tahta parçası olduğunun farkında, hazımsızlık yaşıyor..