aaa ben o sahneyi görmedim :sm_confused:
evet ya çok pisti o sahne, gerçekten duyguyu çok iyi vermişler, nihalle arasını yapasım geldi:gitme::gitme::gitme:
kızım foruma laf yetişrirceğine tv ye bak, herşey detaylarda gizlikaydirigubbakcemile3
sevgili mi, ay ben üyelerin medeni hallerini hep yanlış tahmin ediyorum:gitme:
bekarda yazıyomuş ama kaydirigubbakcemile3
gereksiz bi msjlaşma oldu bu
dimi bu bölüme hep gerekli şeyler yazıyoruz halbuki neyse ikimizde silelim o zaman
Bölüme gekerli yada gereksiz şeyler yazılıo demedim yerimseniben burda düşüncelerimizi paylaşıoruz.
Birincisi senin kızım die hitap etmenden hoşlanmadım ve ikincisialaycı bi tavrın var gibi geldi. msjlar bana göre kavgaya dönüşebilecek nitelikte die gereksiz bi msjlaşma oldu dedim. Umarın sende bunu anlamışşındır sölediklerimden yerimseniben
ne kavgası ne tavrı yaakannehirakannehirakannehir
gerçekten şok içindeyim seni tanımam etmem, ben burdaki herkesle aynı şeyi paylaştıımız için olsa olsa dostane mesajlaşabilirim anca
canım nihal piyano çalarken, beşir bahçede duvar dibine çökmüş huşuu içinde nihalin piyanosunu dinliyodu, güzel bi sahneydi:asigim:
canım beşir size işe ben götürcem bugun dedi adnan arkaya atladı beşir önde kapıdan çıkarlarken, öyle orda bitti dizi, behlülle bihterde söylicek korkusuyla baka kaldılar arkasından, fargmanındada beşir arabada ağlıyordu ne anlattı çok merak ediyorum:uhm:ya en sonda ne olduuuuuuuuuuu izleyemedimmmmmmmm
ya ama niye öyle diyon yazık çocuğa kız, sır taşıya taşıya verem oldu garip:gitme:Beşir de gitmiş ağanın kızına aşık.kafamçokkarıştı.Sen kimsin Beşir?CADIARZU..Sen marabanın tekisin..Neyine gerek ağa kızı?..:1ninca:.
kızlar bi dahaki haftanın fragmanı yayınlandı mı dün yoktu?
kızlar bi dahaki haftanın fragmanı yayınlandı mı dün yoktu?
yok canım yayınlanmadı bayram haftası olduğu için yeni bölümü yayınlamıcaklar herhalde bende bekledim ama çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?