Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam bende o yaşta botoks neyim yaptırsam bende 18 liği bırak 17 lik kız olurum ayolllllllllllllkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
ama elifle behlül barışıyor galiba
anam barışsalar ne olacak gerçi
zaten kimin eli kimin çepinde belli değil.))
aslında elit kesimin yozlaşmış ilişkileri konu ediliyo hayatın ta kendisi aslında...
ben zaten bu insanlardaki o da benim olsun,şuda benim olsun,bununlada birlikte olayım açgözlülüğünü anlamıyorum...ne anlıyorlarsa arrtık...............
1 kişi nelerine yetmiyor yaaaaaakaydirigubbakcemile3
şırpıntı hee..vay şırpıntı bihter vayyyyyyyyykaydirigubbakcemile3
bihterde gerçekten sevmiyormuş demek adnanı...o zaman genç birisi ile evlense idi..birde behlül aklı bir karış havada biri...ondan koca neyim olmaz..sevgilide olmaz..önüne kim çıkıyorsa birlikte..elif ilede barışıyorlar galiba..reklamlarda sarılıyorlardı...o kızda salak..biliyon behlülün ne haltlar ettiğini,hala behlül behlül diyooooo
aslında derinlerde bir yerde behlül de nihali istiyor ve ilerde onunla evleneceğini biliyor ama tabi farkında değil....ne zaman nihal büyüyecek olgun bir kız olacak o zaman behlül farkedecek nihali....tabi bunun için daha zaman var....behlül bihteri sadece güzel ve çekici bir fiziği olduğu için beğeniyor...bihterin de behlüle ilgisinin sebebi kendisini yanlız hissetmesi...çevresinde tek yaşına uygun ve eğlenceli erkek behlül bu yüzden ona karşı bir takım duygular beslemesi normal... duygularına engel olamayıp birlikte olacaklar ama bir süre sonra aralarında aslında gerçek bir aşk olmadığı için behlül uzaklaşmaya başlayacak ve büyüyüp güzelleşen nihale ilgisi artacak bihterde terk edilmenin ve kaybetmenin etkisiyle intihar edecek...ama olayların bu şekilde ilerleyeceğini sanmam
evvveeett bende bi aşkı memnu fanatiği olarak geldimmveee kıvanç benm aşkım aslında :asigim: siz daha önce neden haber vermediniz bakim böle bi opik var deyinee
klava: julietçim sana katılıom arkadaşımm zati biz senle dizi yayındayken msn dede değerlendirmiştik dimi kaydirigubbakcemile3 ayy bidahaki bölumu iple çekıom daha doğrusu behlulle bihter ne zaman ve nerde yatçaklar çok merak edıom :jeyyar: şakkka len şakka :roflol:
siz romanı okuyorsunuz ana konu evt buydu.....
ama dizi roman olmaktan çıktı artık....ayrıca önce nihal ve yakınlaşcakmış....
sonra bihter behlül aşkı büyük ve tutkulu olcakmış...daha bihter behlül aşkını zman var senaristler açıklamışlar yanı behlul aradıgı aşkı bihterde bulcak...agır birisi olup çıkacak şimdi günü birlik yasıyo.....behlul....delikafadulden
dünkü bölümde nihale sinir oldum
aynı bir bebek gibiydi hiç yakışmadı behlülün yanına
heleki akşam eğlenceye gitklerinde elindeki bardağı ve ağzından düşürmediği pipeti neydi öyle ya
o pipeti niye devamlı ağzında tutu içki öylemi içiliyor anlamadımkı
bardağı elinden alasım geldi
birde devamlı çocuk gibi çooook eğleniyorum demesi çok komikti
hayır naptınki çok eğlendin oturdun bişeyler içtin okadar
canim nihal ve behlül ask yasamiyor zaten,kitaptada nihal behlül´e asik fakat behlül bihterle yasak ask yasiyor bu durumun farkina varan nihal yataklara düsüyor ayrica kitapta adnan behlül ve nihalin evlenmesini istiyor..sonra bihterin cok tehlikeli oldugunu anliyor behlül ve bu yaptiginin dogru olmadigini nihale evleniyor...yani senaryo belkide kitaptakinden degisik olur cünkü günümüze uyarlaniyor ama benimde midemin bulandiran olay bir insan amcasinin karisiyla ask yasamasi...valla nihal le olsun bu kadar sinir olmam...
dünkü bölümde nihale sinir oldum
aynı bir bebek gibiydi hiç yakışmadı behlülün yanına
heleki akşam eğlenceye gitklerinde elindeki bardağı ve ağzından düşürmediği pipeti neydi öyle ya
o pipeti niye devamlı ağzında tutu içki öylemi içiliyor anlamadımkı
bardağı elinden alasım geldi
birde devamlı çocuk gibi çooook eğleniyorum demesi çok komikti
hayır naptınki çok eğlendin oturdun bişeyler içtin okadar
heralde onaaylamıyorum amcasının karıyla akş yasamsı....
bi defa türk örf aile yapısına uymaz..ama senaristler..uygun bir şey yazarlar......meslla adnan hastalanır veya boşanırlar..bizim dizilrimiz uzun sürer...