• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

o kadar reklam koyup kandırdılar bizi ya
zaten iki tane dizi var eli yüzü düzgün onada böyle çomak sokuyorlar
offfffff ya of yaaaaaaaa
ne var ya aydın doğan biraz daha az kar etse
izleyiciye değer diye bişey kalmadı
çok lazımsa esra ceyhanı alsınlar beee
içimiz dışımız kadın programı oldu böööööö:(

ayh inanmıyorum yaa 15 günde bir mi:S
çok saçma cidden ya:S

bi dizi keyfimiz var onuda mafettiler

kriz kriz bizi sinir krizine sokacaklar eskidende krizler olmuş dahada beter ama yinede tvde sinemalar falan insanlar moral buluyolardı kemal sunal filmleri hele hababam sınıfı , mavi boncuk emel sayın o filmlerle moral buluyodu insanlar bizde çocukluğumuzda izliyorduk şimdi vay efendim krizmi hepsi bahane inanmıyorum madem tv kanalı nı sat yada kapat yada doğru dürüst devam et ne öyle bir hafta var bir hafta yok salağızya biz yiyoruz işte.

kriz kriz bizi sinir krizine sokacaklar eskidende krizler olmuş dahada beter ama yinede tvde sinemalar falan insanlar moral buluyolardı kemal sunal filmleri hele hababam sınıfı , mavi boncuk emel sayın o filmlerle moral buluyodu insanlar bizde çocukluğumuzda izliyorduk şimdi vay efendim krizmi hepsi bahane inanmıyorum madem tv kanalı nı sat yada kapat yada doğru dürüst devam et ne öyle bir hafta var bir hafta yok salağızya biz yiyoruz işte.

AYNEN CANIM YA SİNİR EDİYOR BU KANAL D İNSANI SANKI BATACAK HER HAFTA YAYINLANSA....BU DİZİNİN ÇEKİLMESİNİN DOĞAN HOLDİNGİ ETKİLEGECENİ SANMIYORUM İŞLERİNE ÖYLE GELİYOR SANIRIM.....sengözlerimebaksanab

Kızlar bu akşam yeni bölüm varrr.:sm_cool:
Ve firvdes ortalığı fena karıştırıyor anladığım kadarıyla..:mymeka:
İyi seyirlerr...
delikafadulden

Firdevs hanımın bu bölüm paçaları tutuştu bence

İlk olarak Behlül ve Bihter'in konuşmasına şahit oldu oldu "Eyvahlar olsun bu Bihter elden gitti gidiyor tabiki Adnan ve paracıkları da" dedii o andan sonra çalışmalara başladı zaten. Ben Nihal'ede acıyorum ki Dolduruluşa geldi hazırmış buna zaten iyice kaptırcak kendini Behlül'e... sonunda da üzülen yine o olacak.

Frgamana bakılırsa Behlül Elif'le barışıyordu sanki, sarılmalar falan
Nihal'i düşünemiyorum. Gerçi sırada Bihter'de var ama

Ne ka taliplisi var ya Evrende erkek kalmadı diziyi bir Behlül götürüyor oda olmasa kıran durumu

Bu kovalamaca işinden Bihter'i vazgeçirsinler olmuyor böyle ya. Yani karakterine yakışmıyor bir kere bir şekilde duygularına gem vurmalı durulmalı ki Behlül iyice sinir olsun

aşk'ı memnu dizisinin en güzel özelliklerinden biride olayları sakız gibi uzatmaması.insanları haftalarca süründürmüyor ve her bölümde yeni bir heyecan yaratıyor.

Bu bölümde gerçekten çok iyiydi.Bihter'in behlül'ü kıskanması ama sanki nihal'i korumaya çalışıyormuş gibi yapması ve beren saat'in rolünün hakkını vermesiyle daha da etkiliyiciydi.Ayrıca deniz hanım'ın nihal'in firdevs hanımla samimiyetini kıskanması nihal ve deniz hanıma gerçekten anne kız havası vermiş.Beşir'in gözyaşlarıda çok dokunaklıydı...
Firdevs hanım da gecelik olayında iyi intikam aldı.

aşk'ı memnu dizisinin en güzel özelliklerinden biride olayları sakız gibi uzatmaması.insanları haftalarca süründürmüyor ve her bölümde yeni bir heyecan yaratıyor.

Bu bölümde gerçekten çok iyiydi.Bihter'in behlül'ü kıskanması ama sanki nihal'i korumaya çalışıyormuş gibi yapması ve beren saat'in rolünün hakkını vermesiyle daha da etkiliyiciydi.Ayrıca deniz hanım'ın nihal'in firdevs hanımla samimiyetini kıskanması nihal ve deniz hanıma gerçekten anne kız havası vermiş.Beşir'in gözyaşlarıda çok dokunaklıydı...
Firdevs hanım da gecelik olayında iyi intikam aldı.

gecelik için naptı ben izleyemedim de :delphin:

gecelik için naptı ben izleyemedim de :delphin:

canım geceliği onların aldığını anladı..geceliği katyaya verdi,o giydi..katyada aseton isteme bahanesi ile cemilenin kaldığı odaya gitti..tabi gözler pörtledi...2000 lirayı katya gecelik giysin diyemi verdik dedi ama gülerek söyledi bunu..

ılk.sevmedım.bn.bu.dızıyı
ama.şımdı.çok.sevdım ve izliyorum
dün.fırdevs.ne.yaptı.öle.yaaa
behlüle.ayrı.konuştu.nıhale.ayrı.konuştu

ya ben nihalle behlülü hiç yakıştırmadım....
nihal çok çocuksu...duruyo yanında behlülün....

Öff midem bulandı yemin ederim!!
Sinirim bozuldu Behlül&Nihal'i gördükçe!!
Firdevs'e ne demeli! Otur oturduğun yerde sana ne oluyor ya!
Evlenceklermiş.. Pehh! Dizi konusundan qittikçe sapıyor..
Yasak a$k adı üstünde.. Behlül&Bihter arasında yaşanmalı..

Nihal Behlül'ün yanında hiç olqun değildi.. Hareketlerini kontrol edemiyordu..
Genç kız olamicak bu
Bihter'in hesap sormak ve üveyde olsa kızını korumak hakkı.. Firdevs'in dediklerinden sonra.. Evlenceklermişte,çok yakışıolarmışta!
Adnan'ında izin vereceğini bende zannetmiorum
Onlar abi kardeş devam etsinler.. Hem şuan yaşanan olayın dizinin sonlarında yaşanması gerekiyordu. Üff..
Néyse..
Bölüm qüzeldi
Bihter'in qiysileri çok hoşuma gitti.
Cemile, ahh ahh Bunlar yakında kovulcaklar..
Firdevs'inde yaptığı oyun iyidi yani

Yeni bölümün fraqmanını izledim.. Bihter'le Behlül kahvaltı ediyodu sanırım..
Bakalım neler olucak.. Dizi konusuna, düzenine uyqun gitsin ne olur...

Haftaya baya bir şey olacak bellikiDizi daha yeni hareketlenmeye başladı bence

Bu bölüm Bihter duygularını hem tam ifade edemiyor hem de görünüşte Behlül'ü resmen kıskanıyor.O da anlayamadı daha neler hissettiğini

Fragmanda oturup konuşuyorlar acaba ne konuşacaklar
Behlül odaya niye öyle gidip bakıyor?Bir sürü cevaplanıcak soru var

20012009115118.jpg

Firvdes bihterin behlüle olan ilgisini açığa çıkarmak için nihali kullandı.
Gıcık kadın ya.
Zaten adnan istediği gibi bi damat para pul ganii.
Rahatlık dürtüyo :mymeka:

Back
X