• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Firvdes bihterin behlüle olan ilgisini açığa çıkarmak için nihali kullandı.
Gıcık kadın ya.
Zaten adnan istediği gibi bi damat para pul ganii.
Rahatlık dürtüyo :mymeka:

bence açığa çıkarmak için yapmadı bunu..nihal ve behlülün arasını yaparak bihteri behlülden uzaklaştırmaya çalıştı..behlülün dikkatini başka bir noktaya çekmek istedi

bence açığa çıkarmak için yapmadı bunu..nihal ve behlülün arasını yaparak bihteri behlülden uzaklaştırmaya çalıştı..behlülün dikkatini başka bir noktaya çekmek istedi

Firvdes behlülle ilgili önceki bölümlerde yine bihterle konuşmuştu.
Orda yine bihterin aklını karıştırdı.Daha ortada nihal yokken. Amacı başka.
Durduk yere niye ortalığı bulandırsın ki yoksa.
Bu kadının bana göre başka planları var.
İzleyip göreceğiz.

Firvdes behlülle ilgili önceki bölümlerde yine bihterle konuşmuştu.
Orda yine bihterin aklını karıştırdı.Daha ortada nihal yokken. Amacı başka.
Durduk yere niye ortalığı bulandırsın ki yoksa.
Bu kadının bana göre başka planları var.
İzleyip göreceğiz.

evet hatırlıyorum..ama orada behlülle çok samimisin,adnan kıskanabilir gibi laflar etmişti..dikkatli davran falan dedi...o yüzden behlül ve bihteri uzaklaştırmaya çalıştığını düşünüyorum...davranışlarının sebebi bu bence...
firdevs adnan beyin daha önceden kendisi ile evleneceğini falan sanmıştı yanılmıyorsam..bihter ile adnanın arasını bozup kendi adnan ile evlenecek değildir herhalde

fridevs önündeki tehlikeyi algılayabilen bir kadın bece
ne adnan gibi bir damadı kaybetmek istiyor,ne de bihterin bu nimetlerden mahrum kalmasını göze alabiliyor.
bihter in behlül takıntısı başgösterdiğinden beri onu, nihale empoze etmeye çabalıyor ki bihter aklına koyduğundan vazgeçsin
ayrıca bihterin tepkisini ölçmek için behlülden bahsediyor ona
çok şırfıntı çıktı , yakında behlülün kollarına atlıycak
nihal ve behlül çok yakışıyor ayrıca

Öff midem bulandı yemin ederim!!
Sinirim bozuldu Behlül&Nihal'i gördükçe!!
Firdevs'e ne demeli! Otur oturduğun yerde sana ne oluyor ya!
Evlenceklermiş.. Pehh! Dizi konusundan qittikçe sapıyor..
Yasak a$k adı üstünde.. Behlül&Bihter arasında yaşanmalı..

Nihal Behlül'ün yanında hiç olqun değildi.. Hareketlerini kontrol edemiyordu..
Genç kız olamicak bu
Bihter'in hesap sormak ve üveyde olsa kızını korumak hakkı.. Firdevs'in dediklerinden sonra.. Evlenceklermişte,çok yakışıolarmışta!
Adnan'ında izin vereceğini bende zannetmiorum
Onlar abi kardeş devam etsinler.. Hem şuan yaşanan olayın dizinin sonlarında yaşanması gerekiyordu. Üff..
Néyse..
Bölüm qüzeldi
Bihter'in qiysileri çok hoşuma gitti.
Cemile, ahh ahh Bunlar yakında kovulcaklar..
Firdevs'inde yaptığı oyun iyidi yani

Yeni bölümün fraqmanını izledim.. Bihter'le Behlül kahvaltı ediyodu sanırım..
Bakalım neler olucak.. Dizi konusuna, düzenine uyqun gitsin ne olur...

canim nihal ve behlül ask yasamiyor zaten,kitaptada nihal behlül´e asik fakat behlül bihterle yasak ask yasiyor bu durumun farkina varan nihal yataklara düsüyor ayrica kitapta adnan behlül ve nihalin evlenmesini istiyor..sonra bihterin cok tehlikeli oldugunu anliyor behlül ve bu yaptiginin dogru olmadigini nihale evleniyor...yani senaryo belkide kitaptakinden degisik olur cünkü günümüze uyarlaniyor ama benimde midemin bulandiran olay bir insan amcasinin karisiyla ask yasamasi...valla nihal le olsun bu kadar sinir olmam...

evet hatırlıyorum..ama orada behlülle çok samimisin,adnan kıskanabilir gibi laflar etmişti..dikkatli davran falan dedi...o yüzden behlül ve bihteri uzaklaştırmaya çalıştığını düşünüyorum...davranışlarının sebebi bu bence...
firdevs adnan beyin daha önceden kendisi ile evleneceğini falan sanmıştı yanılmıyorsam..bihter ile adnanın arasını bozup kendi adnan ile evlenecek değildir herhalde

Evet ama canım onların birbirlerine olan ilgilerinden hoşnut.
Böyle bir kadın olunca insanın karşısın da hertürlü senaryo geliyo aklıma.
:utangac:

fridevs önündeki tehlikeyi algılayabilen bir kadın bece
ne adnan gibi bir damadı kaybetmek istiyor,ne de bihterin bu nimetlerden mahrum kalmasını göze alabiliyor.
bihter in behlül takıntısı başgösterdiğinden beri onu, nihale empoze etmeye çabalıyor ki bihter aklına koyduğundan vazgeçsin
ayrıca bihterin tepkisini ölçmek için behlülden bahsediyor ona
çok şırfıntı çıktı , yakında behlülün kollarına atlıycak
nihal ve behlül çok yakışıyor ayrıca

şırpıntı hee..vay şırpıntı bihter vayyyyyyyyykaydirigubbakcemile3
bihterde gerçekten sevmiyormuş demek adnanı...o zaman genç birisi ile evlense idi..birde behlül aklı bir karış havada biri...ondan koca neyim olmaz..sevgilide olmaz..önüne kim çıkıyorsa birlikte..elif ilede barışıyorlar galiba..reklamlarda sarılıyorlardı...o kızda salak..biliyon behlülün ne haltlar ettiğini,hala behlül behlül diyooooo

Evet ama canım onların birbirlerine olan ilgilerinden hoşnut.
Böyle bir kadın olunca insanın karşısın da hertürlü senaryo geliyo aklıma.
:utangac:

bilemeyeceğim..bakalım neler olacak..ama menun olmaz gibime geliyor çünkü firdevs lükse,zenginliğe düşkün biri..bihterin adnandan ayrılmasını istemez...
nihal ve behlül görünüş olarak yakışıyorlar belki ama nihal çok küçük,toy,saf...behlül daha gözü açık...nihal ağırbaşlı...behlül biraz şırpıntı kaydirigubbakcemile3 karı istiyor kaydirigubbakcemile3 benceeeeee.................
insanlar fikirleri zıt olsada böyle ne güzel konuşuyor dimi şekerim kaydirigubbakcemile5 başkalaları kendisi ile aynı fikirde değil diye saçmalayanlarda var kaydirigubbakcemile3

canim nihal ve behlül ask yasamiyor zaten,kitaptada nihal behlül´e asik fakat behlül bihterle yasak ask yasiyor bu durumun farkina varan nihal yataklara düsüyor ayrica kitapta adnan behlül ve nihalin evlenmesini istiyor..sonra bihterin cok tehlikeli oldugunu anliyor behlül ve bu yaptiginin dogru olmadigini nihale evleniyor...yani senaryo belkide kitaptakinden degisik olur cünkü günümüze uyarlaniyor ama benimde midemin bulandiran olay bir insan amcasinin karisiyla ask yasamasi...valla nihal le olsun bu kadar sinir olmam...

Vayy kitabını okumamıştım ama sonuç tahmin ettiğim gibi.
Yani adnan bu ilişkiyi onaylar demiştim ve bihterle yaşananlar bi yere varamaz diye.
Bihterinde ilk bölümlerde ettiği bir iki laftan pek sağlam olmadığını anlamıştım.
Bihter zaten annesine nispet evlendi adnanla. Kendini kandırıyo şimdide ama nereye kadar...

Ya bence nihalle behlül hiç yakışmıyo.:1closedeyes:
Kardeş gibi duruyolar. Ne bilim dizide öyle lanse edildi diyemi acaba böyle düşünüyorum.:uhm:

Ya bence nihalle behlül hiç yakışmıyo.:1closedeyes:
Kardeş gibi duruyolar. Ne bilim dizide öyle lanse edildi diyemi acaba böyle düşünüyorum.:uhm:

evt bencede ben hiç yakıştıramıyorum ..
nihal çok güzel bir kız ama behlüle hiç yakışmıyo bihterle behlül çok yakışıyo ama bihter evli..:çok üzgünüm:

[FONT="Comic Sans MS":roflol::roflol:[SIZE="3"][/SIZE]]ay nasıl güldüm harika bi oyuncu 62 yasında genç kız gibi...[/FONT].kaydirigubbakcemile2

anam bende o yaşta botoks neyim yaptırsam bende 18 liği bırak 17 lik kız olurum ayolllllllllllllkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

evet gerçekten çok güzel ve alımlı bir kadın,aynı zamanda bakımlı,bende çok beğeniyorum ama hastaymış damarına stent takılmış şimdi nasıl oldu bilmiyorum

nihal behlülün yanında çok çocuk kalıyor,firdevs iki tarafada farklı şeyler söleyip kafalarını karıştırdı,galiba bidahaki bölümde behlül en mantıklısı elif diye ona geri döncek,bihteri unutmak için heralde.

Aaaa yiğidi öldür hakkına yeme demişler.
Kadın gerçekten güzel ve alımlı.
Giydiğini taktığını yakıştırıyo allahı var.

evt evt nabahat cehre süper oyuncu ...
hep aynı rollerde oynar farkındamısın hazıran gecesindede vardı...
ama nihalle behlulu hiç yakıştıramadım behlulun cevresin de kız çok....
elife hilmiyle bişeyler yasıcak buda firdevs hanıma yarıcak bu sayede yalısını hilmiden alacak sanırım ne güzel yazdım dimi:)))))

nihal behlülün yanında çok çocuk kalıyor,firdevs iki tarafada farklı şeyler söleyip kafalarını karıştırdı,galiba bidahaki bölümde behlül en mantıklısı elif diye ona geri döncek,bihteri unutmak için heralde.

canım kızının aptalca bişey yapmasını engelemek amacı....
farkında kızının behlüle ilgisi ...adnan onlar için son şans....paraları bittii.....fisfisfis

Back
X