• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

senaryo kesin değişir eserler konu alınarak başlıyor sonradan duruma ve reytinge
göre değişiyor senaryolar............

evet diziler uzun sürüyor ve ben bundan hiç memnun değilim...mesela yaprak dökümünü büyük keyifle izliyordum ama artık izlemiyorum çünkü çok sıkıldım..çok uzatmalılar bence..2 yılda bitmeli..yani hftada 1 yayınlanan diziler için diyorum..4-5 yıl sürünce ben çok sıkılıyorum,boğuluyorum...arap saçına dönüyor herşey ,heyecan hissetmiyorum..avrupa yakasınıda severek izlerdim ama 2 yıldır bakmıyorum
bence herşeyi zirvedeyken bitirmek lazım..insanların canı sıkılmadan bitirmeden lazım

AYNEN YA YAPRAK DÖKÜMÜ VE BİNBİR GECE KESİNLİKLE BİTMELİ..
VE YERİNE DAHA GÜZEL DİZİLER KOYMALILAR...
ÇO SIKICI OLDULAR....delikafadulden

Firvdes behlülle ilgili önceki bölümlerde yine bihterle konuşmuştu.
Orda yine bihterin aklını karıştırdı.Daha ortada nihal yokken. Amacı başka.
Durduk yere niye ortalığı bulandırsın ki yoksa.
Bu kadının bana göre başka planları var.
İzleyip göreceğiz.

bencede firdevsin başka planları var.şey olabilirmi acaba.hani firdevsin kocasıyla olan son kavgasını bihter şahit olmuştuda konuşulanları duymuştu ve annesinden nefret etmeye başladı.firdevste aynısını kızınamı yaşatmak istiyoki hani sende evli bikadındın ama başkasına aşık oldun demek için.ay ne bilim senaryo yazdım artık iice üff en iisi izleyip görmek

firdevs hanımın amacı belli... bihterle behlül arasındaki elektriği farketti ve ikisini birbirinden uzak tutmaya çalışıyor...ama bihterin kıskançlıktan deliye dönecek kadar behlüle ilgi duyduğunu düşünemedi aslında bu hareketi behlülle bihteri daha çok yakınlaştıracak yani ilk kez firdevs hanım yanlış bir hamle yaptı....behlül şu an bihterin kendisini kıskandığını ve ona karşı olan ilgisini çok net bir şekilde gördü artık fazla kaçamazlar birbirlerinden

firdevs hanımın amacı belli... bihterle behlül arasındaki elektriği farketti ve ikisini birbirinden uzak tutmaya çalışıyor...ama bihterin kıskançlıktan deliye dönecek kadar behlüle ilgi duyduğunu düşünemedi aslında bu hareketi behlülle bihteri daha çok yakınlaştıracak yani ilk kez firdevs hanım yanlış bir hamle yaptı....behlül şu an bihterin kendisini kıskandığını ve ona karşı olan ilgisini çok net bir şekilde gördü artık fazla kaçamazlar birbirlerinden

ters tepecek firdeevs hamlesi kesinlşşkle katılıyorumm

Bu arada bihterin adnan beyi aldatmasina sasirmamak lazim... zamaninda firdevs hanim da kocasi melih beyi baskasiyla aldatmis hatta adam bu yüzden kalp krizi gecirerek vefat etmisti...

Bihter her huyuyla annesine cekmis her ne kadar ondan nefret etsede huyu suyu ayni annesi!

Hirsi, ihtirasi ve herseyi elde etme sevdasiyla firdevs hanimin adeta bir kopyasi bihter...

topıge kimse msj bırakmıyo neden acep bu çok güzel bir dizi yorumm beklıyoruz herekstenn ..hadinnn.garii..

bugunku bölüm cok güzeldi behlül ve bihter resmen
birbirilerine asik oluyorlar ya resmen birbirilerini kiskaniyorlar
hele behlülün bihterin odasina girmesi gizlice herseyi acikladi bence
son sahnede behlül geldi elif ve ben evleniyoruz dedi coksacma
bence nihal ondan ümitlenmesin diye yapti ve bihteride kiskandirmak icin
yaptigini düsünüyorum bihterin icinde bence cok kötü firtinalar kopuyor
ben simdikten herseyi his etmeye bsladim
bihter + behlül biribirilerinin isimlerini duyduklari an bir hos oluyorlar
yüz ifadeleri degisiyor
neyse güzel bir bölümdü

besire sinir oldum nihali cok kirdi
_

bugunku bölüm cok güzeldi behlül ve bihter resmen
birbirilerine asik oluyorlar ya resmen birbirilerini kiskaniyorlar
hele behlülün bihterin odasina girmesi gizlice herseyi acikladi bence
son sahnede behlül geldi elif ve ben evleniyoruz dedi coksacma
bence nihal ondan ümitlenmesin diye yapti ve bihteride kiskandirmak icin
yaptigini düsünüyorum bihterin icinde bence cok kötü firtinalar kopuyor
ben simdikten herseyi his etmeye bsladim
bihter + behlül biribirilerinin isimlerini duyduklari an bir hos oluyorlar
yüz ifadeleri degisiyor
neyse güzel bir bölümdü

besire sinir oldum nihali cok kirdi
_

ya ben pek izleyemedim ... beşir ne yaptı ; bir de hani mutfaktakilerden birinin canı sıkkındı ; beşir elince ortamı terketti filan... firdevsin yardımcısıyla beşir arasında bişey mi oldu ?

[B]behlülün bihterin parfümünü kokladı bölüm süperdi ya
çok güzeldi.
aşık oluyorlar valla.
kötü şeyler olacak yakında.[/B]

Evet akşam izleyemedim şimcik netten izledim.
Neler olmuş neler...
Behlül Bihterden uzaklaşmak için elifi yakıyo bu çok kötü.
Nihale ayrı bi gıcık oldum bu bölümde.
Yapış yapıştı behlüle karşı sevmediği firvdes hanıma ayrı yalakalık ıyyy.
Behlül evleneceğim dediği zaman Bihterle Nihalin içinde sessiz fırtınalar koptu.
Sevindim açıkcası kaydirigubbakcemile3
Bide romanı okuyan vardır muhakkak aramızda. bu zamana kadar romanın izinden gittimi seneryo yoksa çok değişiklikler varmı.
Merak ettim de.

bihter, adnan beye sanki çok aşıkmış gibi davranıyor ya sinir oluyorum. :dilcikar:

bu diziye gün geçtikçe bağlanıyorum..ve ne hikmetse diziden sonra rüyama durmadan behlül giriyor..bende bihter oluyorum...:)))

yeni fragmanını gördüm bihterde behlülün odasına giripi onun parfümünü kokluyodu yaaa
hep beraber kayağa gitmişlerdi yine yakınlaşmalar olacak gibiii

behll bihteri kıskandımaya çalışıyo ..
nafıle yakınlaşmalar gelecek bölüm dahada çok kıskandırmalar.vs vs..

hepsi o fettan bihetrin başının altından çıktı
öyle koca aldatılır mı ya
küçük beyinli kadın

Back
X