matmazel,nihal ve beşir
üçünede sinir oldm hep
nihal mutlu olamadı ohh olsn:sm_cool:
matmazel,ednanı kaptm diyede sevinmesn.ednan pihter seviyo ve unutamaz:umursamaz:
saftırik ailesi nolcak
al benden de o kadar zeboş.kaydirigubbakcemile5.ama nihal 3.sıradaydı bende..kaydirigubbakcemile3
Behlülün hatrına acıkın sevmiştim..
İki zalak,matoyla beşir bi çuval inciri uçurumdan aşşa attılar resmen..hadi mato adnanı kaptı,beşire nooldu tahtalıköye giderken alsanaalsanasmile
zaten idil fırat mıdır nedi çok soğuk bir oyuncu gelmiştir bana :dilcikar:
Yalnız Kıvanç ın İdil Fırat ı bildiğimiz oyuncu İdil Fırat değil, galada yanındaki kız başka manken sanırım...
ya bizde birşeyden memnun olalım yaf :) yaprak dökümünü uzattılarda ne oldu cılkı çıktı..bu ne güzel tatında biitti..ama yeni bir dizi yapabilirler BEHLÜL ün hayatı diye...adam kesin oradada geleni geceni götürür :roflol: :roflol: :roflol:offf kızlar hala atlatamadım ben yaaa aklım fikrim ziyagillerde sanki gerçekte kafa patlatıyorum keşke 1 sene sonra diye falan atlatıp gösterselerdi yaaa behlüllllllllllll beş parasız kaldı annemmm
al benden de o kadar zeboş.kaydirigubbakcemile5.ama nihal 3.sıradaydı bende..kaydirigubbakcemile3
Behlülün hatrına acıkın sevmiştim..
ıki zalak,matoyla beşir bi çuval inciri uçurumdan aşşa attılar resmen..hadi mato adnanı kaptı,beşire nooldu tahtalıköye giderken alsanaalsanasmile
offf kızlar hala atlatamadım ben yaaa aklım fikrim ziyagillerde sanki gerçekte kafa patlatıyorum keşke 1 sene sonra diye falan atlatıp gösterselerdi yaaa behlüllllllllllll beş parasız kaldı annemmm
izledikçe matoya sarıyo hala :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:son bölümlerde iyice gözüme batmaya başlamıştı mato zatii..
şimdi netten bende tekrar izliyom kaçırdığım sahneler vardı..
misal korudan geçerek beşir zalaanın yanına gelince ,nasıl ölüm döşeğinde beşirin kafasını bulandırmaya çalışıyordu..hadi son dakka golü atalım mantalitesiyle...
hala elinde biletin parçası..
yapma ya sempatiksalakcinni ben de diyorum bu alımlı kız hiç o karıya benzemiyoYalnız Kıvanç ın İdil Fırat ı bildiğimiz oyuncu İdil Fırat değil, galada yanındaki kız başka manken sanırım...
yaa bacım biz üzüntüden ne dediğimizi biliyor muyuz delikafaduldenya bizde birşeyden memnun olalım yaf :) yaprak dökümünü uzattılarda ne oldu cılkı çıktı..bu ne güzel tatında biitti..ama yeni bir dizi yapabilirler BEHLÜL ün hayatı diye...adam kesin oradada geleni geceni götürür :roflol: :roflol: :roflol:
kız ne parasız kalcak
ednanın sadece karısıyla kızını mı aldı sandın delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
parada tırtıklamıştır:roflol::roflol::roflol::roflol:
o behllül varya oo az değil o sarı kafakaydirigubbakcemile3
ben arada dalıp saf saf bakıyorum fragman çıkdımı diye.delirdim herhal.
kız onda o kafa o zeka ne ararkız ne parasız kalcak
ednanın sadece karısıyla kızını mı aldı sandın delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
parada tırtıklamıştır:roflol::roflol::roflol::roflol:
o behllül varya oo az değil o sarı kafakaydirigubbakcemile3
pek bi hanımeller gördüm seni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bin tane bihter feda olsun benim sarı kuçu kuçuma:roflol: helal olsunnnn
bin tane bihter feda olsun benim sarı kuçu kuçuma:roflol: helal olsunnnn
izledikçe matoya sarıyo hala :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gacım sana göre hakkaten katil uşak delikafadulden
yapma ya sempatiksalakcinni ben de diyorum bu alımlı kız hiç o karıya benzemiyo
yaa bacım biz üzüntüden ne dediğimizi biliyor muyuz delikafadulden
kendi kendimize eğleniyoruz şurda klasik türk usulü sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol:
hayır nihalin ne suçu var onu anlamadım..behlülü sevmekmi ???
matmazelin ne suçu var...iyi izlediyseni eger ....hala konuşmayacaktı gördüklerinden sonra bile ..ama nihalin annesi ölürken...emanat etmişti...ve onu hatırladıktan sonra söylemeye karar verdi.....ki yine kendi söylemedi
beşir ne yapsın çocuk sonuçların buraya varacağını biliyormuydu..netice oda tek taraflı bir sevginin peşinden..kendini ölüme terk etmedimi
onu bunu bırakın kızlar bu işten yine en karlı behlül çıktı...elif,bilter,nihal..sonra barda tanıştığı kız..önüne geleni götürdü
hayır nihalin ne suçu var onu anlamadım..behlülü sevmekmi ???
matmazelin ne suçu var...iyi izlediyseni eger ....hala konuşmayacaktı gördüklerinden sonra bile ..ama nihalin annesi ölürken...emanat etmişti...ve onu hatırladıktan sonra söylemeye karar verdi.....ki yine kendi söylemedi
beşir ne yapsın çocuk sonuçların buraya varacağını biliyormuydu..netice oda tek taraflı bir sevginin peşinden..kendini ölüme terk etmedimi
onu bunu bırakın kızlar bu işten yine en karlı behlül çıktı...elif,bilter,nihal..sonra barda tanıştığı kız..önüne geleni götürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?