- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
ağlıyo bi de ya :1hug:
ben 14.11 görüyorum, senin için iyi haber mi kötü haber mi bilmiyorumkismile :roflol::roflol::roflol:
o heralde sadece bihterin de değil berenin de doğum günü galiba :1rolleyes: :jeyyar:
bihter kendini vurup yere düştüğünde el tırnakları görünmüyordu...kamera behlüle dönüp tekrar bihteri gösterdiğinde ..tırnakları görünüyordu...o 1 saniyede bihter canlandımı ne :)
annesi hazırlanmıcakmısın düğüne dediği zaman çok iyi hazırlancam, şimdi çok güzel bi banyo yapcam dedi ya, cünüp gitmesin diye herhal, sempatiksalakcinni bence o an karar vermişti intihara:hulya:
Ayrıca da Ednan'ın eski karısının mezarı da Melih Bey'in mezarının ilerisindeydi. Şimdi Bihter de oraya gömülmüş olunca Ednan eski karısının kabrine gittiğinde Bihter'i de görcek hep!!??! -tatlicadiarzu-
kızlar final bölümünün toplam reklam kazancı tam
40 MİLYON DOLAR mışşşşş
ne para kazanmışlar ama...
ya kızlar ben veda bölümünü izleyemedim internette tamamını bulamadım mafoldumbenmafoldumbennasıl izliycem bilmiyorumkismiletekrarı çıkarmı acepmafoldumbenmafoldumben
çok tatlı şirin olmuş mavicim :lepi: ben çok beğendim smillerle çok güzel anlatmışsın :dance::dance: olumunekankayizsmileBihter imkansız aşkınla kara toprağın oldu :çok üzgünüm:
Behlül yalan ve yaban oldu -tatlicadiarzu-
Adnan matmazelin maması oldu cokacimcoook
Firdevs yamuldu kafamçokkarıştı
Ay dede cool ve klas duruşuyla delikanlılara taş çıkarttı :smiley-cool:
Matmazel ön koltuğa kuruldu :mymeka:
Nihal 12 den vuruldu alsanaalsanasmile
Peyker 3.çocuğu doğurmaktan son anda kurtuldu
Ahsen hanım koca gözlüklerinle kafamıza kafamıza vurdu :bbo:
Bülent hippilik yolunda koşturup durdu Çok üzgünüm çoook
Beşir mahzun aşık olarak finale kadar ölmemeyi başardı
Katya kovuldu amma iyi kocayı da buldu
Cemile kör aşkı yüzünden mahvoldu süprizzzzz
Şayeste ve süleyman çifti mutfak takımının temel taşı oldu boshayallersmile
Nesrin rıza kaptan ikilisi saf aşık olarak gönüllere taht kurdu olumunekankayizsmile
Hilmi kötü günde varlığını göstererek en ön sırada durdu şakkıdı
Ve imkansız aşk hikayesi aşk-ı memnu perşembe günü final oldu
vaay loca delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:bihter ziyagilim demekle olmuyorki ziyagil olunmaz doğulur.:roflol:
kaydirigubbakcemile3 ben aralik dogumluyum. oh neyse degilmis 11 ise..
yok canim ben onunla ortak hicbirseyim olmasini istemem
zaten idil fırat mıdır nedi çok soğuk bir oyuncu gelmiştir bana :dilcikar:b uarada intihar sahnesini seyrederken kıvanç ağlarken sevgilisi cep telefonuyla oynuyormuş resim altında yazıyordu..ne duygusuz ruhsuz bir kadın hiçte yakışmıyor kıvanca :dilcikar:
ben de bekledim ama demedi şerepsiz, gözü yemediKizlar,
benim anlam veremedigim sahne:
Behlül mezarligin basinda ve "ben seni, hep seni" diyor ama hic "SEVIYORUM" demiyor..??!! Dogru´mu? Yalnis´mi? Yoksa benmi kacirdim?? CADIARZU
Benim bittigim sahne: Bihter & Behlül oda´da...Adnan bey iceri daliyor ve "Sen benim oglum´dun" diyor...:gitme:
Ne demis atalaramiz...
Zina bina yikar...!
Besle kargayi, oysun gözünü..!
ay evet yaaa..ama matmazel baraj kurar önüne yine göstermez artık adnancığına bihteri..
kelebekler uşuşuyordur matmazelde..:dilcikar:
gökten 3 elma düştü, 3 ü de matonun kafasına..:dilcikar:B]
ben de bu topike göz atmaktan net izleyemedim delikafadulden yarın ve haftaya tekrarı muhakkak olur o zaman ben de gözümü kırpmadan izlicem ki kim ne giymiş ne sürmüş görimya kızlar ben veda bölümünü izleyemedim internette tamamını bulamadım mafoldumbenmafoldumbennasıl izliycem bilmiyorumkismiletekrarı çıkarmı acepmafoldumbenmafoldumben
çok tatlı şirin olmuş mavicim :lepi: ben çok beğendim smillerle çok güzel anlatmışsın :dance::dance: olumunekankayizsmile
vaay loca delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten idil fırat mıdır nedi çok soğuk bir oyuncu gelmiştir bana :dilcikar:
ben de bekledim ama demedi şerepsiz, gözü yemedi
bu da taktı kafayı matoya :mymeka:ne ne gerek sütlü böğrek:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de bu topike göz atmaktan net izleyemedim delikafadulden yarın ve haftaya tekrarı muhakkak olur o zaman ben de gözümü kırpmadan izlicem ki kim ne giymiş ne sürmüş görim:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?