Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencedeee...bu nihale matmazele sinir olanları anlamıyorum bende:umursamaz:
nihal tertemiz sevdi behlülü sadece sevdi....çok saf bi kızdı.....matmazel asil kadın bi kere....çirkeflik yapmadı hiç....tabiki söyliyceklerdi beşirde matmazelde...böyle bi şerefsizlik saklanırmı? o zaman ne farkı kalırdı onların behlülden bihterden....söylememekle onlarda sırtından vurmuş olurdu adnanla nihali....
ki zaten beşir artık buna dayanamadığı için söyledi...o söyleyene kadar ben çatladım burda....ben olsam çoktaaan söylemiştim vallaa...öyle kolay değil :dilcikar:
tatlı gacı; bihter intihar edecektide sonra düğünmü olacaktı?? bihterin neden intihar ettiği ortaya çıkmıycaktı yani....nihal ve adnan gözgöre göre şerefsizliğin parçası olacaktı öylemi?[/I]
Yokkk ben hala Nihal e uyuz oluyorum...
Biri etikete yazmış ya Abaza Nihal diye, aynen öyleydi. Bir de silah sesini duyana kadar hala inanmıyordu ya da inanmak istemiyordu. Silah bir gümledi bunun kafaya da jeton gümm diye düştü o ifade vardı sanki suratında
Ama Matmezele hiç uyuz olmadım. Hele ki anlattı diye geç bile kalmıştı. Asil kadındı ön koltuğa oturmasından ziyade Adnan la evlenip bebelerinin olduğunu bilem görmek isterdim delikafadulden
ayyyy nıhalllllllll:) behlul kacar askım puhahhaa oda ordan cıkıp sankı dıcekkı askım dur gıtme ucak bıletleırmız duruyor
izlemiodum ama sonuna baktım yinede....
daha güzel bi son olabilirdi sanki....
bin tane bihter feda olsun benim sarı kuçu kuçuma:roflol: helal olsunnnn
kız onda o kafa o zeka ne arar
bi lokma aklı vardı o da şeyindeydi :roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy bihter o intihar sahnesinde okadra gercekciki beni beni demesi falan cok etkiliyici
o sanhnedeki muzigin adini bilen varmi
evet ya bende o müziğe bayıldım.. harikaydı.. bihterin gözünde bi damla yaşş vardı o sahnede.. :çok üzgünüm:
müziğin bir adı yok..toygar ışıklının tema olarak yaptığı müziklerden biri...İntihar sahnesi için yapıldı diye biliyorum..Müziği Toygar ışıklının facebooktaki sayfasından dinleyebilirsiniz..
hmm evet benziyo aslında toygar ışıklı müziğine.. çok güzel bi müzik ya.tam intihar sahnesine uymuşş...
Toygar Işıklı çok başarılı bu konuda bence...Mesela Çaresizim adlı müziği çok güzel..Behlül Bihter'in mezarındayken çalıyordu..
kesinlikle çok başarılı.. evet o müzikte harika.. sanırım hiç unutmayacağım o sahneleri....................................................................
aynen..eşim artık nete izin vermiycek yakında.takıntı yaptın bitti işte diyo.ama....
nebiliyim ya aynen gece falan aklıma geliyo.da uykum kaçıyo korkuyom o sahneden..
çok etkileyiciydi ya...........