- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Ekşide de şunlar yazılmış...Koptum resmen ya sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
-Behlülün hanelere transfer olması bekleniyor.Yabana kardeş geliyor sempatiksalakcinni
-Bihter' in intihar etmeden önce gusül abdesti alması gözlerden kaçmamıştır.sempatiksalakcinni
-dizi bitti diye üzülmeyin. bihterim öldü diye harab olan, evinde helva kavuranlar için aşk-ı memnu pusu çekilcekmiş
-behlül malağı,
"çok canlar yakacağım,
diskolarda dımtıs dımtıs oynayacağım
bihter bihter diye zırlasam da
ben büyüyünce damat olacağım" (23 nisan 1989-okuma bayramı)
sempatiksalakcinni
Cemile de ne gıcık bir karakterdi.Kendine bakmıyor,Bihter'in makyajına dil uzatıyor.Beşir'in cenazesinde sürdüğü kırmızı ruja ne demeliydi ?!..İrezil.naniknanik
kimse yok simdiii hehehe kanal d de tekrar var haberin
nebahat cehrenın agzı kızlar normladede yamuk dikkat ettınızmı dogal halı bence öle
ya aslında matmazel de en sinir olduğum konu: neden son dakika?? son anda birşey duymadı-öğrenmedi.. neden 10 gün önce değil de o an?
yanlız böylece "iki kişinin bildiği sır değildir" özlü sözü de çürümüş oldu. 30 kişi bilip de sır olarak kalan durumlar da varmış sempatiksalakcinni
beceriksiz behlülGidecek bir yer vardı... Eğer ben böyle bir adam olmasaydım... Böyle şerefsiz... Herkesin gidecek başka bir yolu vardı... Ben korkağın tekiyim.. Beceremedim.. Ben alçağın tekiyim.. Hiçim ben.. Senin elini tutmayı beceremedim.. Oğlum diyen bir adamı sırtından bıçakladım. Nihal.. Ah.. Nihal. Katilim ben.. Kendim dahil herkesin katiliyim.. Hayatım boyunca bu utanca mahkum oldum ben.. Bunu söylemeye utanıyorum ama.. Ben seni çok.. Şimdi bana en çok yakışan şeyi yapacağım.. Başka türlüsünü yapmak elimden gelmiyor çünkü sen de gördün.. Her zaman her sıkıştığımda yaptığım gibi.. Cesaretle sahiplenemediğim her şeyi bırakıp gittiğim gibi gideceğim.. Hadi aşkım.. Behlül kaçar....
bence "behlül kaçar" repliği yerine bu şiire vurgu yapsalardı"..Gözlerin, dudakların alev alev çağırıyor yangınlara.
Öyle birşey varki sende çözemediğim,
İnsanı çılgınlıklara sürüklüyor.."
evet fena olmazdı :roflol::roflol::roflol:şimdi aklıma geldi.. keşke bihterin cenazesini dışarıdan biyerden gizli saklı ve ağlayarak behlül de izleseydi. biraz daha ağlardık biz de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?